Седмокласници 2020/2021 - Тема 13

• 34 510
  • 736
  •   1
Отговори
# 510
  • София
Sollsoll, честито и е по темата, това е първа стъпка към Харварт. 🙂

Моичкият днес е на Кенгуру, много харесва това състезание. Но освен него и на някакво онлайн преди това. Та сега решава. После ще хвърчи към училище и така.
Следващата седмица е на програмиране на състезание, а на 10 му е пробния по английски. На последния не знам дали да го пускам.
Така или иначе, той счита, че е подготвен за НВО.
Вчера ми прати една теза по история, ми много хубаво е написана. Със сигурност не за макс точки, ако беше НВО, но е вярно, ясно и грамотно. Май с това ще се успокоявам.

# 511
  • София
Dive, то тази година си е цяло събитие да има присъствен ПИ, затова е така сигурно Joy
Sollsoll, честито за приема в детската градина - покрай седмокласниците не можем да се насладим на другите приятни моменти, за съжаление.
Моят син щял да ходи на въпросното Кенгуру  - не знам за какво му е, но щом иска - нека се мъчи Joy

# 512
Не знам вече да се смея ли, да плача ли?
Вчера  пристига с един лист,направил си график какво да прави всеки ден,защото трябвало да влезе във форма
Така се зарадвах,най-после и моето дете да стане отговорно
Гледам на листа обаче пише брой  лицеви опори,набирания и т.н
Това му бил плана  до края на юни
Питам го ама за нещо друго нямаш ли план
А да,и да си хванел гадже лятото
Мен ми побеля косата с тези матури,изпих един тон вино,а той Smirk

# 513
  • София
Sollsoll, честито приемане на детенце. Знам каква мъка е в днешно време детето да го приемат в градина. Иначе изпита по АЕ не е от значение.
При нас ПИ приключиха, остана само по БЕЛ в училище другата седмица и това е.
Явно и девойката се е стреснала от скоростното приближаване на НВО, защото от няколко дни след училище решава тестове от книжката на Регалия и вчера каза, че имала още два по математика и четири по БЕЛ.
След изпитите ще имат обучение за 4 дни на Банско. Тъкмо като е там ще й мине времето по бързо, че преди няколко дни ме пита, защо чак на 28.06. ще излязат резултатите. Щяла да се побърка до тогава. То и аз ще се побъркам, ама това друга тема.
The Invisible, всеки си има приоритети. Сладур 😂

# 514
  • В офиса
Sollsoll, честито и е по темата, това е първа стъпка към Харвард 🙂
Хахахаха, тази шега, колкото пъти я прочета, все се хиля.
Ама да не решава задачи сега, преди състезание трябва да е дзен. Успех!

# 515
  • София
Sollsoll, честито и е по темата, това е първа стъпка към Харварт. 🙂
По-трудно е, отколкото за Харвард Joy
Честито, Sollsoll! А матурата по АЕ се вписва в свидетелството, но от нея нищо не произлиза, освен да се види нивото.

С нормативите по ФВС и аз ви се оплаках преди време. Страшна глупост е според мен. А някои учители като се вземат на сериозно Close Вчера моят получи 4 по ТиП, дала им изненадващо контролно... Е баш по тоя измислен предмет ли да мисли, като предстои класното по МАТ, контролни по Физика, Биология и ИтЕ? НВО-то дори не го споменавам. Тази по Музика пак проект даде, изпратила съм го преди 4 дена, още не е отворен. Иначе с многото изисквания....

# 516
  • София
Ама да не решава задачи сега, преди състезание трябва да е дзен. Успех!

Той от миналата година ми обяснява, че бил много добър, щото бил спокоен по време на изпит.
Не е съвсем истина, но не му противореча.

# 517
  • Варна
SolSoll, честито приемане в ДГ на малчугана.
Dive, в колко е желателно да са за ПИ от 9, в 8:30 ли? ММ го записа, но не запомнил, ама като разбрах, че е кошмар в района последните 15-20 минути ще го водя към и 30, за да има къде да паркирам.
Браво на децата, което правят над 30 точки по БЕЛ на преразказа! Нашият прави макс 28. Днес ме изненада много приятно с резултата от един ПИ по мат онлайн: 96 точки. Дано толкова изкара и на НВО-то, но като го знам колко бърза и се шашка, едва ли.

Последна редакция: сб, 29 май 2021, 10:15 от ysap

# 518
  • София
И там е трагедия, до сега всички пробни са били онлайн, не е писано чернова. И аз мрънкам ,да напише план ,чернова и после да го препише на белова. Последно какво се случва ,ако не стигне времето да препише черновата ? Госпожата по уроците , казала ,че проверяват и черновата ,а в училище е категорична ,че не са длъжни и обикн не се гледа....
Правилно прави детето. Чернова не се пише, само бърз план. Не я проверяват.

# 519
  • София
Момичета аз се включвам с една молба- за моя близка приятелка търся тестовете от пробните изпити по математика на Междучасие. Не съм от най-активните в темата и нямам достъп до пощата. Ще се радвам ако някой ми съдейства.
Моята девойка не решава тестове - основно набляга на историята. Надявам се преди изпитите малко да се събере и да отметне някой друг от книжките на Регалия. Математиката пък съвсем я е отсвирила и седя и се моля да успее на първо класиране да я приемат в НГДЕК и драмата да приключи. Тя все още няма публикуван резултат на преразказа от изпита в Регалия миналата седмица.
По химия леко го е закъсала има 3 и 2 😪, госпожата й е обещала да я изпита и дано успее да оправи оценката. Нашата решила да набляга на другите предмети и очевидно системно не е учила по химия.
Ще ходи на лагер от друго училище с приятелка на моя колежка, която е зам.директор и преди две години отново я взе. Та от 3 до 14 юли ще разпускат на Китен.

# 520
  • София
Момичета аз се включвам с една молба- за моя близка приятелка търся тестовете от пробните изпити по математика на Междучасие. Не съм от най-активните в темата и нямам достъп до пощата. Ще се радвам ако някой ми съдейства.
Прати ми мейл на ЛС.

# 521
  • Ланкър, планините Овнерог
Аз май се предавам вече. Каквото-такова. По химия е на ръба да остане с 2-ка. Дано поне 3 да стане, иначе не знам. По БЕЛ уж г-жата ще й даде шанс да се бори за 6 за срока. Дано и дано не го пропилее. На 02.06 имаме онлайн родителска за матурите. Аз се надявам в училище нагледно да им обяснят кое къде се пише и кое къде се слага, щото написано го има, но все пак. Моята категорично не иска на присъствен ПИ да иде и много ме ядосва.

# 522
  • Варна
Ysap, съветът ми е да сте в района в 8:30 и да паркирате по-далечко, че в малките улички беше интересно днес с кола. Ако пътувате по Смирненски, имайте предвид, че е прясно, дълбоко нарязан (все пак всички дупки се поправят като е дъждовно, нали Wink ).
Инвизибъл, момчето има план в Живота, ти с едно НВО го занимаваш... Как се радвам, че има набори с такива планове! В класа на дъщеря ми момчета и момичета не си говорят, какво остава за гаджета.

# 523
  • у дома

За поправката на прав грешки - и при нас при преписване решава да сложи някъде доп запетая, преписва с грешки - от това отнемат ли се точки?

Не.

# 524
  • Варна
Ние решихме да пропусне днешния ПИ, за да оздравее хубаво. Сутринта му беше криво със запушения нос, а и в това хладно дъждовно време май добре че го оставих. Сега е видимо по-добре. Днес имаше ли среща? Утре съм там, дано се засечем.

Добавям. В пощата има качен ПИ на школа Клас. Някой междувременно да се е сдобил с отговорите?

Последна редакция: сб, 29 май 2021, 12:39 от svetli

Общи условия

Активация на акаунт