Седмокласници 2020/2021 - Тема 13

• 34 444
  • 736
  •   1
Отговори
# 615
  • София
geryger,
Скрит текст:
в 98 НУ е малката.

# 616
  • На морето!
Лошото (за мен) на трудните ПИ и ниските резултати от тях е, че тогава определяща е оценката от дипломата, а там има голям процент субективизъм.

Добри, и аз днес съм с ново дъно- играхме на вързано на картите по литература. Бяхме заложили телефона на набора и той ме би. 🤭

# 617
  • София
И  ние малко поиграхме на картите по литература  - аз се заливах от смях, когато малките се опитваха да прочетат от, както ги наричат, "старите" думи Joy

# 618
  • София
Relaxed
Лошото (за мен) на трудните ПИ и ниските резултати от тях е, че тогава определяща е оценката от дипломата, а там има голям процент субективизъм.

Добри, и аз днес съм с ново дъно- играхме на вързано на картите по литература. Бяхме заложили телефона на набора и той ме би. 🤭

Визираш оценките по БЕЛ и Мат или цялата диплома?
Простете невежеството ми, но какви са тези карти по литература?

# 619
  • На морето!
Ха, и при нас малкото ни сверяваше отговорите. От там се родиха "Радини вълни", "Странджанката", "Лалугера от "Една българка" и " Онзи сложния от  "До Чикаго и назад"

Редактирам се:
Картите:  https://www.book.store.bg/c/p-pc/id-17127/s-/poredica-kubcheta-za-byrz-pregovor.html

Визирам оценките, които влизат в бала и в краен случай цялата диплома.

# 620
Спокойно. ФВС, изобразително изкуство и музика не са от значение.  Simple Smile
Шансът да се стигне до подобни сравнения ( имам предвид при ученици с равен сбор, състезаващи се  за последното място в дадена паралелка) е изключително малък, но се случва понякога.

# 621
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
чак ме е срам да вляза с такова оплакване.
/тук си представете засраменото човече, дето го имаше в старата визия/

снощи до 11 учи човека,  аз стъпвам на пръсти, сакън да му не секна мерака...
днес от ранна сутрин пак... още преди да си измие лицето почна.
питам го какво става, класно ли ще има, по-особен тест ли...
решил бил да наблегне на немския, за да има два готови езика,  а в Египет да почне арабския.
не успях да му се накарам преди да тръгнем към работа/училище, а до довечера ще има друго за викане...

# 622
Моля, някоя мама ако се е сетила да запази задачите от втори модул на ПИ на Регалия от вчера да ми го изпрати.

# 623
  • Варна
Момичета, подскажете с какво да "изчистя" отговорите, които е ограждала дъщеря ми от изпитните материали, за да мога да ги кача в пощата, моля ви? Че вече час се боря като свиня с тиква с онлайн едитори какви ли не, но не ми харесват резултатите.

# 624
вчера му дадох тест по български от 2014, но за този  въпрос твърди , че не са го взимали това
ако някой е наясно, дали е така

# 625
  • Варна
Момичета, подскажете с какво да "изчистя" отговорите, които е ограждала дъщеря ми от изпитните материали, за да мога да ги кача в пощата, моля ви? Че вече час се боря като свиня с тиква с онлайн едитори какви ли не, но не ми харесват резултатите.

Аз се опитах да изчистя изпратения файл , получи се не много красиво, но са зачистени писаните неща. Ако искате ще го изпратя, ако някой мисли, че може да го ползва...

# 626
Инвизибъл, и аз бях питала за видовете сл.изречения. Дъщеря ми също твърди, че не са ги взимали.

За зачистването и аз не знам как става. За един пробен и аз се пробвах, но не можах да го почистя.

# 627
  • София
The Invisible, вече не ги учат тия неща. Могат да определят само сложно съчинено/съставно/смесено.

# 628
  • София
Ако са снимки, може с paint да се изчистят.

Вчера и аз бях в "отбора" Cry
След като набрах на баткото, заради наборката, накрая и тя го отнесе .... после дружно плакахме, успокоявахме се, извиних й се за избухването ...
Капка в чашата бе като видях как е решила геометричните задачи от 2ри модул. Всичко на чертежа и под него по 2-3 неща написани все едно никога не е решавала геометрични задачи, то почти само отговора написан.
Към това и Школото не ме радва, вече като видя S отгоре ми спира сърцето.
Физически няма време за всичко девойката. Събота и неделя преди обяд на курс по БЕЛ (сгъстиха им програмата), после решава НВО по Мат, като съботните ги пререшава в неделя заради разписването, прави домашно по БЕЛ за школата - 2 теста и 1 преразказ, учи за контролно по История.... до 12:30 ч. писа.

Последна редакция: пн, 31 май 2021, 11:51 от Desem

# 629
значи синковецът не е толкова зле с тестовете
най-интересно ,че всичките му грешки са  на четене с разбиране, на въпросите от литература и български няма грешки
то това как се оправя или научава, не знам Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт