Мнения за гимназии в Пловдив

• 45 982
  • 752
  •   1
Отговори
# 675
  • Пловдив
Магазинът в Гранда работи в събота от 10,30 до 17ч.

В Руската имат  ли някакви допълнителни клубове или занимания, в които да участват децата?

# 676
  • Майничка
Elmolita, до магазина се стига от Главната, по уличката между Областната полиция и МВР поликлиника, в самия край на уличката, отдясно. Другият вариант е от северната страна на тунела, минаваш в тунелчето под блокчетата Шао Лин, слизаш по стълбичките и в първата кооперация отляво.
Групите за занимания по интереси в училищата се предлагат и утвърждават към средата на октомври.

# 677
  • Пловдив
Ликол се казва магазинът за вратовръзки - май на "Стефан Веркович" се намира. Ако не се бъркам, на същата улица е РДВР

# 678
  • Пловдив
Пише, че е на ул.Княз Богориди №14

# 679
  • Пловдив
Моя грешка тогава за името, явно я бъркам със съседна улица, но както и Гаргамела написа - това е улицата на РДВР.

# 680
  • Пловдив
mamiiva би ли споделила дали в 9-ти клас  продължиха със същите учители по БЕЛ и математика или им ги смениха?
Останахме и по двата предмета със същите Ганчева(МАТ) и Ружа(БЕЛ), но втория срок дойде заместник по БЕЛ (Любов Куртева-видях от Школото), поради болест.

# 681
Някой знае ли кой език се учи като втори в системното програмиране в МГ.

# 682
Мисля, че може да се избира между руски и немски.

# 683
  • Пловдив

Има избор. Досега беше руски, немски или френски.

# 684
Има избор. Досега беше руски, немски или френски.
Да, от трите избират. В нашия клас са 50:50 руски и немски.

# 685
Кантората ми е срещу магазина за униформи в Гранд, та попитах и предавам следното:
Работят всеки ден от 10.30 до 18.30
Събота - до 17ч, като предпочитат да ходите и следобед, че било по-спокойно Simple Smile

От 01.08 ще бъдат една седмица в отпуск!

# 686
  • Пловдив
В мг имат школи, което е най-голямата загуба за съжаление.
Какво имаш предвид?
Не знаех, че и там има школи по мат. Най-вече говорих за школата по програмиране в МГ, но пък и математика хич не е малко. Дано ми спестят уроци по математика идните 5 години.
Още ме е яд за музиката и рисуването, но се успокоявам, че малко култура няма да ни е излишна.

# 687
Какво е мнението ви за ФЕГ с АЕ?

# 688
  • Пловдив
Там ли си приет? Ако да, мненията от форума не биха ти били полезни вече. Изгради си собствени впечатления. Успехът или неуспехът зависи само и единствено от теб. Simple Smile
Лично аз имам примери на чудесно реализирали се млади хора, завършили с АЕ там.

# 689
  • Пловдив
Иланг-иланг, школите по математика в МГ са насочени към теми различни от учебния материал. Те не са като бонус   към нормалните часове. Много деца и родители се подвеждат и масово се записват, но  в зависимост от учителя могат да стигнат много високо ниво и тогава след 8-9 клас в тях остават само супер мотивирани ученици и състезатели. За езиковата гимназия нямам представа как стоят нещата.

Общи условия

Активация на акаунт