Мнения за гимназии в Пловдив

• 46 056
  • 752
  •   1
Отговори
# 465
  • София
Със сигурност ще и е трудно и с немски и руски, но щом тя си го е избрала ще трябва да се справи! 😊
Учителката по история на немски е много добра ( по история де, за немския не знам). 😀

# 466
  • Пловдив
8 клас в ЕГ Пловдив са само първа смяна, нали?
От 7:30?
Иланг-иланг,1-во е Компютърна графика, 2-ро Системно програмиране.
😀😀😀

# 467
  • Пловдив
8 клас в ЕГ Пловдив са само първа смяна, нали?
От 7:30?
Иланг-иланг,1-во е Компютърна графика, 2-ро Системно програмиране.
😀😀😀
Да първа смяна са ✌😉
Честито на приетите дечица и късмет на тези, които ще чакат 2 класиране🤗

# 468
  • София
Малко обобщени данни. Изненадах се, че най-много желаещи има за хуманитарната. 😀
http://u4avplovdiv.com/%d0%bd%d0%b0%d0%b9-%d0%bc%d0%bd%d0%be%d0% … d0%b0%d0%bd%d0%b8

# 469
Не че е най-желана. Просто е писана и от математиците, и от тези с езиците като резервен вариант надолу в желанията. Не са много тези, които я пишат на първо място.

# 470
  • Майничка
Освен това в хуманитарните паралелки балообразуващи са БЕЛ и история, малко по-висок бал за "нематематиците".

# 471
  • Пловдив
Компютърна графика,  момиче 493.25

# 472
  • Plovdiv, Bulgaria
Имам познати дете, което тази година завърши Руската с Френски. То категорично отказва да продължи каквото и да било свързано с този език, защото го бил намрази покрай преподавателката там. Сега, това не го приемам за чиста монета, просто много зависи от мотивацията на самото дете. Миналата година и аз се на слушах на какви ли не мнения за нашата класна по немски в ЕГ Пловдив, а тя се оказа много адекватна и на място. Реакцията и е на всеки според усилията.
Синът ми -ЕГ Пловдив с АЕ , 430 БАЛ, 2-ро желание.  Как се казват учителите по НЕМСКИ, защотото това е първото му желание и добри ли са, за да го заингригува достатъчно този език?

# 473
  • Пловдив
Отвори си сайта и ще видиш имената на всички учители.

# 474
Дъщеря ми е приета в ЕГ Пловдив с НЕ, бал 467, това беше първото ѝ желание. Досега е учила само английски, немски и думичка не знае, ще почва от нулата.

# 475
  • Майничка
Спокойно, всички ще започнат от нулата, дори паралелките с английски, просто те ще я карат една идея по-бързо в началото. Наборът в Пловдив, при който се появи немски от първи клас, още не е стигнал до гимназия.

# 476
  • Пловдив
Спокойно, всички ще започнат от нулата, дори паралелките с английски, просто те ще я карат една идея по-бързо в началото. Наборът в Пловдив, при който се появи немски от първи клас, още не е стигнал до гимназия.
Гаргамела, къде по-малките учат немски?
Извинявам се за офа.

# 477
И на мен ми е любопитно къде има немски от първи клас?
Натоварването си е доста, но повечето деца го започват от нула. И почти всички успяват да се справят добре в края на годината.
Имената на учителите ги има качени на сайта. На 8-мите класове са един и и същи всяка година. Коя госпожа ще ви се падне ще разберете септември, като публикуват списъците с разпределението на децата по класове. Разпределени са по бал, като сбора от баловете е равен за всеки клас.

# 478
  • Пловдив
Мисля, че става въпрос за ОУ "Кочо Честеменски"

# 479
  • Майничка
От първи вече няма. Има една паралелка в "Кочо Честеменски", която започна с немски, сега ще са пети клас, но в следващия випуск намалиха паралелките.

Общи условия

Активация на акаунт