Намаления – Лято / Есен 2021 г.

• 120 609
  • 755
  •   1
Отговори
# 135
За деца има намаление в funkykids.bg от понеделник до -50%. Бях писала в темата преди време за кодове, но явно нямаше никой. Поръчах и останах доволна. Предлагат марките Minoti, Mayoral, Dirjke, iDo, Boboli и др.

# 136
  • София
Айде, пуснах го: https://www2.hm.com/bg_bg/index.html

# 137
  • Варна
Има ли кодове на емаг за намаление в момента?

# 138
Някъде  хубави ученически раници на промоция или да изчакам?!Кога евентуално ги намалят?

# 139
Хич не чакайте! На дъщеря ми взех миналата година раница на Габол в края на май - началото на юни. Имаше налични от всички цветове и модели (с повече, с по-малко джобове, по-заоблени и по-квадратни). Цените поне там са с разлика от няколко лева по различните магазини. Модели от предходни години бяха намалени, но съответно с малък избор.

Днес минах много набързо през НМ. Имаха много намалени неща за по 5-10 лв. Приемаха и дрехи за рециклиране.

# 140
  • пустинята Гоби
Аз купих на детето от Озон през септември. Цените бяха добри, имаше и намаление.

# 141
За разлика от онлайн, във физическите има много бебешки неща, поне в този в Мол София. Детски също и са доволно намалени.

# 142
Някъде  хубави ученически раници на промоция или да изчакам?!Кога евентуално ги намалят?
Аз взех от Ориндж преди два-три месеца. Гледах им цените в сайта, но ходих до физически магазин да се ориентирам на живо и от там купих, беше с 30% намаление, което за скъпа раница си е добре.

# 143
Здравейте, някаква информация кога ще има хубаво намаление в Хиполенд? Благодаря предварително!

# 144
Аз не знам да правят големи намаления, освен тези за 1 юни и черният петък с -25% на всичко. Иначе си имат т.нар. акции, качват каталозите в сайта.

# 145
Здравейте, някаква информация кога ще има хубаво намаление в Хиполенд? Благодаря предварително!

И аз дебна Хиполенд и Комсед... Но само това, което е в сайта като акции 😕

# 146
  • София
Всички от групата Индитекс - намалението във физическите магазини започва на 24 юни.

# 147
  • при моите любими

Много съм доволна от раниците в Плесио. На добри цени и супер здрави. Правят намаление началото на септември.

# 148
Всички от групата Индитекс - намалението във физическите магазини започва на 24 юни.

Някой назад в групата беше написал 20ти, както и че от Индитекс Масимо вече от няколко дни имат намаления

# 149
  • Lost in a fairytale ...

Някой назад в групата беше написал 20ти, както и че от Индитекс Масимо вече от няколко дни имат намаления
Около 20-ти. От няколко месеца вече почти всеки ден се задава въпроса " кога започват намаленията в зара" и отговора е около 20-ти.
Е в крайна сметка официално явно е 24 Simple Smile
Масимо имат намаление от онзи ден, мисля.

Общи условия

Активация на акаунт