Намаления – Лято / Есен 2021 г.

• 120 876
  • 755
  •   1
Отговори
# 690
paulieM, при мен мисля имаше разпечатка на поръчката с касова бележка....но не съм сигурна. Някои сайтове предупреждават,че няма да пращат хартиен носител и че "застраховка" е самата поръчка в сайта.

# 691
  • пустинята Гоби
Връщането в Sinsey, доколкото разбирам е безплатно, куриер идва на място и взема поръчката. Формуляра за връщане и фактурата са на сайта в клиентския профил. Аз ще връщам едни детски обувки, че са супер умалени - направих си преди малко товарителници и чакам куриер на 6-ти, тогава беше първата възможна дата. Малко им е тъпа формата за връщане, ама се оправих.

# 692
Промо код за отстъпка от 10% за продукти Philips, който можете да използвате в онлайн магазина на Технополис  -  P24-SP7D-SGSD-G8KY
Валиден до 3 ноември.

# 693
Някой има ли код за ползване на Уча.се за месец от Теленор?

Аз имам

# 694
  • София
Сезонно намаление в Sinsay.

# 695
Някоя има ли код за отстъпка от Синсей? Simple Smile

# 696
Аз имам, пиши ако го искаш.

# 697
И аз съм в същата ситуация със Sinsay. Два пъти вече се регистрирах за бюлетина, но нямам изпратен никакъв код. Нито в спам папка, нито където и да е. Момичета, вие след колко време го получихте? Аз преди 2-3 часа се регистрирах и нямам нищо.. Confused

# 698
  • София
Пробвайте с този аз няма да го използвам. Иначе дойде 15-20мин след като се регистрирах.

# 699
  • София
Здравейте, в момента има ли актуални кодове за ozone.bg ?

# 700
Някой да има излишен индивидуален код за емаг от тези за имен ден или рожден ден?

# 701
Знаете ли дали в ХМ се очаква скоро намаление на детски стоки? Или някой ако има код ще се радвам да сподели.

# 702
Някой да има излишен индивидуален код за емаг от тези за имен ден или рожден ден?
Подарявам този код за емаг
Скрит текст:

# 703
Незнаех, че имат такива кодове. Как се ползват,колко е отстъпката?

# 704
Незнаех, че имат такива кодове. Как се ползват,колко е отстъпката?

10 лв е ваучера - пращат ги на имейла.

Общи условия

Активация на акаунт