В коремчетата има готовичко човече, ЮНЧЕТАТА посрещаме ниe вече (Тема 8 - 2021)

• 48 135
  • 740
  •   1
Отговори
# 165
  • варна
Ти до, здраве и мнооооооо щастие 🥰🥰🥰
Елфи , ами нищо не казват пускат системи , вземат изследвания , бият инжекции...Имам дата за средата на юни , но сиг няма да я дочакам ! Утре ще дойде моята докторка ще водим тя какво ще каже ...

# 166
  • Германия
tido, честит рожден ден, много здраве, сбъднати мечти и пухкаво бебе на термин 🎂🎁🎉

Аз съм в очакване, имам 2 седмици до термин, разкритие 1,5 см в началото на седмицата, на 27.05 ми е прегледа, да видим какво ще каже доки. На моменти се шашкам, че не я усещам много, колкото наближава датата, толкова се притеснявам.

Вие пускахте ли стрептококи? При мен го изискват от болницата при нормално раждане. Резултатът ми е положителен и ще приемем АБ след раждането, нещо такова разбрах.

Последна редакция: нд, 23 май 2021, 18:48 от foley

# 167
Ти до, здраве и мнооооооо щастие 🥰🥰🥰
Елфи , ами нищо не казват пускат системи , вземат изследвания , бият инжекции...Имам дата за средата на юни , но сиг няма да я дочакам ! Утре ще дойде моята докторка ще водим тя какво ще каже ...

Мими, дано всичко се оправи ❤

# 168
Тидо честит рожден ден! Дано скоро гушнеш най-пухкавия подарък! Бъди здрава, щастлива и красива❤❤

Прикачвам снимка на леглото благодаря момичета!

# 169
Мими, кураж мила! Много е неприятно това поредно лежане, но малко остава, стискай зъби за още няколко седмици и всичко това ще е зад гърба ти!

Пюър, а в друга лаборатория не може ли да се пусне изследването и да свериш резултата? Много ми е странно как няма антибиограма.

Теди, страхотно е станало леглото.

Мм, днес сглоби нашето. Аз цял ден съм с  мигрена и направо не знам къде съм. Трябва да устиска още малко, че утре се прибира док и съм на тръни. Иначе се надявам да си изчакам прегледа на 27.
Нещп и аз тия дни по- малко я усещам, та съвсем се планирам, но гледам да си повтарям, че вече ѝ е тясно и за това.

# 170
foley, и аз съм такава паника. Днес по-малко шава и съм в стрес дали нещо няма да се обърка баш накрая. Знам, че е нормално. И преди регулярно има спокойни дни, но пак ми е нервно. 😔
Мими, ох, милата ... дано постои още малко бебчето и да си е напълно зряло и много здравичко като излезе - тормозът ще си е струвал. Брой дните, разсейвай се с филмчета, клипчета... още съвсем мъничко. Kissing Heart Heart
Pure_love*, нямам опит с това, но аз бих пробвала с друга лаборатория преди да пия още антибиотици. И със сигурност - антибиотикограма. Това с широкоспектърен антибиотик звучи добре, но не знам при бременост доколко е добра идея.

# 171
Момичета,минавам с един бърз въпрос.
От няколко дни нямам почти никакви контракции.До тогава имах по 10-15 на ден,като понякога на почти равни и кратки интервали.Сега(от 2-3 дни) са доста на рядко и доста слабички.Онзи ден и вчера видяхме бебо-добре е,но забравих да попитам АГ .Самия бебок си мърда,не ме притеснява да кажем да ми се губят движения,активен е.Мислите ли,че има място за притеснение или по-скоро да се радвам,че най-вероятно ще устискаме до 01.06?
Броим-8!!!(Днес вече не вАжи 😁😁)

# 172
От няколко дни нямам почти никакви контракции.До тогава имах по 10-15 на ден,като понякога на почти равни и кратки интервали.Сега(от 2-3 дни) са доста на рядко и доста слабички.Онзи ден и вчера видяхме бебо-добре е,но забравих да попитам АГ .Самия бебок си мърда,не ме притеснява да кажем да ми се губят движения,активен е.Мислите ли,че има място за притеснение или по-скоро да се радвам,че най-вероятно ще устискаме до 01.06?

Къде ще раждаш, току-що видях, че и ти си от Бургас 🤗😃☺

# 173
foley, и аз съм такава паника. Днес по-малко шава и съм в стрес дали нещо няма да се обърка баш накрая. Знам, че е нормално. И преди регулярно има спокойни дни, но пак ми е нервно. 😔
Мими, ох, милата ... дано постои още малко бебчето и да си е напълно зряло и много здравичко като излезе - тормозът ще си е струвал. Брой дните, разсейвай се с филмчета, клипчета... още съвсем мъничко. Kissing Heart Heart
Pure_love*, нямам опит с това, но аз бих пробвала с друга лаборатория преди да пия още антибиотици. И със сигурност - антибиотикограма. Това с широкоспектърен антибиотик звучи добре, но не знам при бременост доколко е добра идея.
   Втория доктор при който ходих, каза че като цяло в Геника където са ме пращали до сега има най - голям процент изследването да е с точност, тъй като там правят писиар тест, докато другите лаборатории специално за това не били много точни, защото там изследвали урината, а това не било много точно и че няма смисъл да ходя другаде. Никой нищичко не казва за антибиограма, нито доктора при който си следя бременноста, нито този при който ходих за второ мнение. Иначе не пропускат да си вземат парите, въпреки че съм с направление ми вземат всеки месец по 100 лева за прегледи, болничните си плащам, няма такава държава просто... Все пак ще намеря друга лаборатория, която прави изследването и ще пробвам. Иначе всичко с бебо върви нормално, дори казват, че расте големичък. Надявам се всичко да е наред и това да са били излишни тревоги. Чудя се дори дали да не отида и на трето мнение, просто незнам как да процедирам вече.

# 174
  • София
Tido, честита да си! Много здрав и пухкав подарък да получиш скоро! Леко и безпроблемно раждане да имаш!

Момичета, вие като ходите на тонове специално, нещо друго гледат ли? Мен вчера акушерката ме пита дали искам да види бебка на ехограф, но отказах, понеже бях във вторник, а на другото момиче каза, че може да я прегледа и за разкритие(но нейния термин е по-близък).

Иначе бебка днес почти не я усетих и естествено се притесних, пих кола - нищо! Опитах се да се успокоя, че си правих рожден ден пикник на полянка и реално не седнах целия ден и може би не съм усетила някое движение или от тях съм я приспивала, ама ужас - все мислим нещо и се притесняваме!

С мм утре(24 май) имаме годишнина откакто тръгнахме и от сватбата, обаче нищо не съм му купила. Вие какви изненади правите на мъжете си? Моят е много претенциозен, искаше ми се да измисля нешо оригинално, ама късно се сетих 🤣 чудя се как да го поглезя, идеи Simple Smile))

# 175
Момичета, много благодаря за хубавите пожелания! Безпроблемни дни до финал желая на всички! Flowers Four Leaf Clover

Мими, стискам палци и пращам положителна енергия!

За изненадите към мъжа - напоследък все по-често не мога да измисля нищо до последния момент и прибягвам до ваучери за преживявания - има доста интересни варианти - урок по летене, полет с балон, рисуване с чаша вино, готварски уроци, стрелба, оцеляване в природата...кой каквото го влече Blush

# 176
В БургасМед ще раждам.
То беше голямо чудене и двоумене-къде,къде ...Там ми звучи най-рационално,да ти кажа.
Базата е добра,хубава неонатология,а и аз съм от Меден Рудник 🙂
Бях се насочила към Девата,но ме хвана яд в каква фабрика за пари са превърнали болницата и се отказах.

Къде ще раждаш, току-що видях, че и ти си от Бургас 🤗😃☺

# 177
  • варна
Да кажа Добро утро и честит празник 🥰
Аз съм на системи , а контракциите дори зачестиха 😁 Чакам си докторкара да видим какво ще каже .... уж се глася за сряда да си ходя , но с тез контракции почна да ме съмнява да ме пуснат...
И аз от снощи не бях усещала бебето , но като ме включиха на тонове сутринта се размърда ....КАзаха , че е нормално по рядко да ги усещаме вече !
На този хубав празник дали няма да си имаме бебче 🤔
После пак ще се включа - сама съм в стаята и ми е случно 🥰

# 178
Честит празник!
Мими, малко остана, пожелавам ти само контракции да са, малкото да си изчака, когато трябва да тръгне.

Моят мъж е върл фен на Манчестър Юнайтед. Затова изненадите ми са били актуални тениски от екипа за сезона, суитчери, портфейл му поръчах кожен с неговите имена и емблемата на отбора, веднъж всичко беше много скъпо, а и нямах време да чакам доставка, затова му поръчах торта пак с тази тематика. Ние сме от мнооого години заедно и няма нещо, което да не е получавал, часовник, парфюми и всякакви подобни. Така или иначе скоро ще получи голям подарък, повече от това, няма на къде 😀

Аз съм ок, да ви кажа моята цел беше да достигна 36 гс, защото бях ужасена от преждевременно раждане. Споменавала съм, че мои близки преминаха през това и покрай тях и нещата, които им се случиха, много се бях наплашила. Сега, когато е факт, ми е вътрешно спокойно. Не броя движения, "не се шашкам" за нищо. Гледам за себе си да се погрижа, да вдигна хемоглобина. Утре ще пускам контрола секрет и кръв. Надявам се на добри резултати, да няма гъби и да съм качила на 100 хемоглобина. От време на време имам стягания, болки, но то без хич не може, така че не ги отразявам.
Весел празник днес!

# 179
Весел празник, момичета!
Аз от притеснение да не се роди бебока днес, цяла нощ не спах Grinning Луда ми работа, ама свеки днес има рожден ден ии хич не искам да се ражда днес и да са на една дата, че ще стане най-глезения внук Joy
ММ предстои да има рожден ден през Юни и аз съм в такава дилема какво да му подаря... той никога нищо не иска. Едвам едвам измислям по нещо всяяяка година. Той пък е фен на Арсенал и винаги би се зарадвал на нещо тяхно ама сега с тоя Брекзит е такава мъка поръчването от Англия..

Общи условия

Активация на акаунт