В коремчетата има готовичко човече, ЮНЧЕТАТА посрещаме ниe вече (Тема 8 - 2021)

• 48 038
  • 740
  •   1
Отговори
# 150
Тидо, да си жива и здрава, много късмет, леко раждане и здраво бебе да гушкаш около термин!
Теди, в Джъмбо мисля, че има разни стикери. Ако искаш виж в сайтовете на Хиполенд, Айко...Някой друг детски магазин.

# 151
Тидо, честит рожден ден, бъди здрава и пухкаво бебче на финал! Heartpulse

Теди, магазини като Пепко, Джъмбо, 1 левче, би трябвало да предлагат някакви картинки Blush

# 152
Здравейте, момичета! И аз се включвам, изчетох всички коментари от предната ви тема и сега започнах с тази! Моят термин е на 23 юни с първо бебче! В момента съм 35 седмица и 4ти ден! Това което ме притеснява е, че се боря с бактерията уреаплазма парвум. Според моя доктор е рисково да родя нормално, защото имало риск бебо да се роди с пневмония и ме кара секцио. Тук масово практиката е такава... Ходих и при друг доктор преди две седмици, той каза че това не е предпоставка за секцио. Ако има мами, които са се сблъсквали с такъв проблем или имат познати, моля за съвет!

# 153
Тидо, Честит Рожден Ден! бъди здрава, щастлива, успешна! Желая едно леко и незабравимо раждане и около термин да получиш най- големия си подарък! Heart

# 154
Честит рожден ден, tido! Желая ти здраве, щастие, безпроблемно раждане и здраво бебче Flowers Four Leaf Clover

# 155
  • варна
Ами .... пак съм в болница - за 5 път .... писна ми .... не издържам психически - с болки , контракции и скъсена шийка !Отново ми бият инжекции за дробчетата на бебето - в34 гс +5 дена съм..... Много ми е криво ....

# 156
Мими стискам палци!! Ще издържиш, още малко остана, пък и да се появи бебчо, вече ще е достатъчно развит, дано всичко е наред!!❤❤❤

# 157
В този прекрасен месец много рожденички Heart Eyes
Честит рожден ден, tido! Весел празник!
Мими, стискам палци всичко да е наред. Още малко остава. Hug

# 158
Мими, дано всичко да е наред! Какво казват докторите?

# 159
Мими, стискам палци всичко да е наред, да те стабилизират и бебчо да изчака още няколко седмици.
Тидо, честит рожден ден! Много щастие и скоро едно малко вързопче 🤗

# 160
Тидо, честит рожден ден! Здраве, щастие, лек и пухкав финал. Flowers BouquetTwo Hearts
Аз днес бях на тонове. Бяха добре, нямам никакви контракции. Вчера навъртях 7000 крачки, което за мен и режима преди сваляне на серклажа си е постижение. Като цяло изминалата седмица ми е активна. Не ме гледа на ехограф, а ми се искаше. Поне да се види разположението на беба, но другата седмица.
Теди, според мен преди стикерчето опитайте с лепило за дърво да закрепите добре частите.
Мими, съжалявам много за тревогите. Пожелавам ти кураж. Всичко ще се развие добре. Flowers Blossom
Pure_love*, не съм запозната с твоята бактерия, но аз месец и нещо лекувах хемолитичен стафилокок с хомеопатия. На антибиограмата ми излезнаха неразрешени антибиотици за неговото лечение в състояние на бременност и се насочих към алтернатива с хомеопатия плюс вагинални глобули от АГ-то. Имаш ли антибиограма или някакво лечение назначено?  И при мен имаше разминаване в становищата на лекари дали е опасно и доколко естествено раждане  с такава бактерия, но мъжът ми е медик и за него определено стафилокока е рисков. Ако искаш консултирай се с хомеопат, може да помогне, ако няма друго решение на проблема.

# 161
Tido, честит рожден ден и от мен. Здраве за теб и всичките ти близки 🧡 и запис от мен в новата тема

# 162
CandyY Не ми е правена антибиограма. Държа да отбележа, че нямах никакви симптоми и причина да бъда изследвана. В края на декември месец доктора просто ми каза, че повечето доктори не изследват за тази бактерия, но той го прави за по - голяма сигурност. Самото изследване се изпраща в Геника и се заплащат 90 лева. Аз се съгласих тъй като вярвах, че всичко ще е наред. До сега никога не съм имала гъбички, течение или нещо от сорта. След като излязах положителна ми изписа да пия клацид и да си слагам свещички гино певарил и полижинакс, да ги редуеам през вечер докато приемам антибиотика.
След два месеца ми направи отново изследването за да види дали всичко е наред, пак излязах положителна. Тогава ми каза започва да се замисляш дали не трябва да родиш секцио, в тази ситуация мога да кажа, че едно на десет деца се раждат с пневмония или кожни обриви.Аз реших да направим втори опит за лечение. Тогава се разболях и от Ковид и за двете неща ми изписаха един и същи антибиотик - азакс, като отново слагах от същите свещички като предния път. След което наскоро пак се изследвах и отново същото. С мои близки, които коментирам въпроса започнахме да се съмняваме, че доктора има сключен договор с въпросната Геника където ме изпраща всеки път и нарочно ме изкарват положителна. Доктора ми изражда в частна болница и секциото там е 2 000 лева и за него най - лесно е да ме резне за половин час и да си вземе парите, като естествено трябва да ме обработи предварително. Силно започнах  да се съмнявам във всичко и дори ако я имам дали ми дава адекватно лечение. Консултирах се с друг доктор, той каза че въпросната Геника принципно дава най - точни резултати за изследване, но това не е причина да раждам секцио. Самия той каза, че след като няма определени симптоми никой доктор не прави такова изследване и най - вероятно има много родилки, които са имали тази бактерия без симптоми и без да знаят и въпреки това са родили живи и здрави бебета, така че не може да се даде такава плашеща статистика. Моят доктор отказва да ме лекува вече и каза докато родя да слагам Гино Певарил. Другия доктор каза, че може да пробваме тази седмица по - широко спектарно лечение и да се надяваме за финала всичко да е наред. Поста ми стана изключително дълъг за което се извинявам, но това е моята история. Мисля да опитам за последен път да се лекувам и се надявам в крайна сметка да родя нормално и без проблем едно живо и здраво момченце

# 163
Tido, честит рожден ден, само здраве, късмет, положителни емоции, леко раждане и здрав бебок.

Теди , в Джъмбо, Айко, разни детски магазинчета, има много.

Pure_love*, добре дошла. Изключително несериозно е да те лекуват БЕЗ антибиограма. Така можеш да пиеш антибиотици до откат, без никакъв ефект. Трябва да се види към какво е чувствителна бактерията и така да се пие конкретно лекарство, иначе няма смисъл. За пример, преди години имах Кандида, но не албиканс, а друг тип. Оказа се, че е резистентна към всички групи лекарства с изключение на една. Ако се бях съгласила да ми изпишат това, което изписват в повечето случаи, още щях да се влача с нея. След като иска толкова пари и прави такива изследвания, редно е лечението, което прилага също да е прецизно, иначе си е просто ези-тура дали ще подейства лечението или не. Моят съвет е да пиеш следващ антибиотик Само след антибиограма. Успех.

# 164
Radeva-87 Просто съм потресена от лекарско отношение. Уж го избрах, защото чух страхотни отзиви за него, имал страхотна апаратура и т.н.  В началото му вярвах, после почнах да се съмнявам и сега незнам вече дали не е твърде късно след като вече влизам в 9ти месец. Имам някакво странно чувство, че бебо няма да си дочака термина и ще се роди съвсем скоро.

Общи условия

Активация на акаунт