В коремчетата има готовичко човече, ЮНЧЕТАТА посрещаме ниe вече (Тема 8 - 2021)

• 48 175
  • 740
  •   1
Отговори
# 210
Здравейте! Минавам да се похваля, че след много перипети на 18.05 на бял свят се появи нашето малко чудо Катарина (2960/50).  Аз и бебето сме добре благодарение на екипа, на които вечно ще съм благодарна! Връщам се да наваксам с четенето 💜

# 211
Момичета, откъде си взехте нощница за кърмачки?

# 212
Ralexa, честита рожба! Да е много здрава и много да ви радва! Heart Decoration
Toblerony123, моята майка ми беше намерила нощници в кварталното левче за 10лв, същите, които продават в магазините за бельо по 20-25лв. Аз не нося по принцип и след болницата надали ще са ми използваеми, затова не съм се хвърляла на разни скъпи.

# 213
  • София
Relax-a честито бебче, да е жива, здрава и прекрасен живот.
Tobleronу123, аз си взех от сгушени и са им много хубави, а не ми се сториха много пари.

# 214
Ralexa, честита рожда, бъдете здрави и благословени Purple Heart

Tobleronу123, аз си взех две за 15 лева всяка от малък магазин за бельо в квартала, след това така или иначе няма да ги нося Simple Smile

Последна редакция: вт, 25 май 2021, 11:52 от elfinaa

# 215
Честито бебче и от мен ❤

Момичета, как се справяте с жегите? На мен ми е топло постоянно, въпреки че усещам, че всъщност температурите не са чак толкова високи. Лицето ми става много червено и не ми стига въздух…
Ще мине ли бързо след раждането? Ако продължава така, не знам как ще излизам на разходки

# 216
Ралекса, честито бебе! Да е жива и здрава!

Имаше някъде в някоя Стара тема един сайт за нощници, на добри цени, но не помня къде и кой го спомена.
И аз умирам от жега, едвам спя или по-скоро не спя, чак към 6 като се разхлади заспивам.

Последна редакция: вт, 25 май 2021, 09:16 от mrs.RM

# 217
Благодаря за отговорите!

Същият проблем имам и аз с температурите. Снощи ми беше толкова горещо, че имам чувството, че съм се събудила отслабнала Smile

Утешавам се с мисълта, че тези дни ще се поохлади навън.

Честито бебче и от мен ❤

Момичета, как се справяте с жегите? На мен ми е топло постоянно, въпреки че усещам, че всъщност температурите не са чак толкова високи. Лицето ми става много червено и не ми стига въздух…
Ще мине ли бързо след раждането? Ако продължава така, не знам как ще излизам на разходки

# 218
Ralexa, честита рожба. Да расте здрава, силна, обичана и щастлива. На теб, бързо възстановяване 🍀

Аз купих 2 нощници и халат от pipilota.bg
Моят кръст вече е тотал щета, толкова са ми хлабави стави и връзки, че като легна, не мога да стана. Аз разходки не мога да правя, просто болката в кръста е така брутална, че предпочитам да си стоя. Така бях и с първото дете. Нямам качени килограми или нещо, просто силна болка в кръста и срамната кост, която ми пречи да вървя спокойно.
Досега чаках в лабораторията да давам кръв, голяма опашка. Добре че една жена ми даде път.
И на мен жегите са ми трудни, затова по сенчиците, вчера беше 29 градуса, краката ми веднага отекоха 😒 На обяд ще ходя да ми взимат и секрет за контрола, климатика в колата ще е на макс 😀
Аз мисля да пера дрешки сега, слънчев ден на всички ☺️

# 219
Ами не се справям никак с жегите, ужасно е . Посред нощ в 3 се събудих потна, жадна, главата ми щеше да се пръсне, мерих кръвното не беше кой знае колко ниско 70/100, до 6;30 не успях да заспа, станах и като се почна едно гадене  на фонтани 3 пъти .. дано да е било от айряна и водата, който бих след като си мислех, че така може би ще ми мине главата, ама пък бяха минали 3 часа ...

# 220
Честита рожба! Нека расте здрава и има едно вълшебно детство изпълнено с много смях и веселие. На теб бързо възстановяване.

За нощницата и аз съвсем случайно в едно квартал и магазинчета видях, че има за 12 лева и си взех. Преди това бях гледала в нета, но незнаех какъв размер да си поръчам.

Жегите определено не ми понасят, доста ми е лошо, повръща ми се, имам задух и се потя като прасенце 🤣

# 221
И аз днес мисля да започна с прането на бебешките дрешки и да подготвя нещата за сака най - накрая. Мислех да излизам да купувам още неща, но в тази жега не ми се мърда 😃

# 222
Ралекса, честито бебче! Да расте здрава, щастлива и обградена от любов Heart Бързо възстановяване Heart

# 223
Честито на новия бебок и мама Ralexa, бързо възстановяване и много щастливи мигове заедно!
Аз няма да се оплаквам от жегите защото можеше да е по-зле - например августовско бебе Simple Smile Едно от нещата за които винаги ме е било страх, е да не съм бременна на 35+ градуса. Събуждането нощем не го свързвам с жегите,в приложението ми за следене пише,че в 9 месец е нормално за всички бременни да се будят нощем обикновено по едно и също време и даже нещо интересно - смята се,че по това време ще започне раждането Simple Smile
Днес се замислих,че раждането наближава,а аз не съм ходила на курс за бъдещи родители. Има ли и други, които ще разчитат на помощ в болницата,педиатри,баби и т.н при опита с новородени? Признавам си,че ще разчитам в болницата да ми покажат как се къпе,сменя памперс, за кърменето- в болницата, педиатър,форум и евентуално ако намеря някъде онлайн консултант. Какви други умения ще ми трябват за първите дни с бебо? Чувствам се крайно неподготвена вероятно защото всички мисли са ми свързани в момента с предстоящото раждане и как да си преодолея страховете от него Sad

# 224
Честито на новия бебок и мама Ralexa, бързо възстановяване и много щастливи мигове заедно!
Аз няма да се оплаквам от жегите защото можеше да е по-зле - например августовско бебе Simple Smile Едно от нещата за които винаги ме е било страх, е да не съм бременна на 35+ градуса. Събуждането нощем не го свързвам с жегите,в приложението ми за следене пише,че в 9 месец е нормално за всички бременни да се будят нощем обикновено по едно и също време и даже нещо интересно - смята се,че по това време ще започне раждането Simple Smile
Днес се замислих,че раждането наближава,а аз не съм ходила на курс за бъдещи родители. Има ли и други, които ще разчитат на помощ в болницата,педиатри,баби и т.н при опита с новородени? Признавам си,че ще разчитам в болницата да ми покажат как се къпе,сменя памперс, за кърменето- в болницата, педиатър,форум и евентуално ако намеря някъде онлайн консултант. Какви други умения ще ми трябват за първите дни с бебо? Чувствам се крайно неподготвена вероятно защото всички мисли са ми свързани в момента с предстоящото раждане и как да си преодолея страховете от него Sad

Аз съм също като теб Simple Smile  абсолютно нищо не знам и много се надявам майчинският инстинкт, за който всички говорят да ми помогне Simple Smile .

Общи условия

Активация на акаунт