В коремчетата има готовичко човече, ЮНЧЕТАТА посрещаме ниe вече (Тема 8 - 2021)

• 48 230
  • 740
  •   1
Отговори
# 390
Аз нямам много опит, тъй като и на мен ще ми е за първи път. Но не съм чувала от приятелки да са ги карали да напъват по време на прегледи в началото на 9 месец и според преценката на лекаря това да е предпоставка за секцио. Може би аз съм невежа, знам ли...но ми се струва абсурдно. Може пък да е някакъв вид мотивация.
И аз съм с постоянни втвърдявания, болки и всяка вечер раждам. За щастие на сутринта се чувствам по-добре Grinning. Така до обяд и пак се почват неразположенията.
Всичко ще е наред! Малко остана!

# 391
Аз ще раждам за трети път, минала съм през доста доктори, но за първи път чувам някой да тренира напъване преди раждането Flushed Вижда ми се доста странно и дори опасно. На раждането напъните ги подава и самото тяло и няма как да ги спреш и то те кара да напъваш. Не виждам как това упражнение може да се случи "на сухо" и още повече от това да се определи дали ще напъваш ефективно по време на раждането. Може да се тренира дишане, но напъване Thinking

# 392
Аз ще раждам за трети път, минала съм през доста доктори, но за първи път чувам някой да тренира напъване преди раждането Flushed Вижда ми се доста странно и дори опасно. На раждането напъните ги подава и самото тяло и няма как да ги спреш и то те кара да напъваш. Не виждам как това упражнение може да се случи "на сухо" и още повече от това да се определи дали ще напъваш ефективно по време на раждането. Може да се тренира дишане, но напъване Thinking
и на мен така ми се стори и не мисля да правя упражнения вкъщи да напъвам и да предизвикам нещата  преждевременно, като нямам зор както се казва как да напъвам... Когато му дойде времето на човек му идва силата.

# 393
Аз нямам много опит, тъй като и на мен ще ми е за първи път. Но не съм чувала от приятелки да са ги карали да напъват по време на прегледи в началото на 9 месец и според преценката на лекаря това да е предпоставка за секцио. Може би аз съм невежа, знам ли...но ми се струва абсурдно. Може пък да е някакъв вид мотивация.
И аз съм с постоянни втвърдявания, болки и всяка вечер раждам. За щастие на сутринта се чувствам по-добре Grinning. Така до обяд и пак се почват неразположенията.
Всичко ще е наред! Малко остана!
успокоявам се, че не съм единствена значи 😃ще гледам да не се паникьосвам толкова 😃

# 394
Това с напъванетони на мен ми се струва глупаво и опасно. Малко ми звучи, като да ти намекне за секцио лекипко.
И аз всяка вечер раждам. Как усетя няколко контракции и почвам да се услушвам като заек на къде отиват нещата. Много се надявам да изчакам прегледа в сряда и тогава вече си мисля, че ще ми е по-спокойно. Мм и той усеща напрежението и малко се шашка на моменти.

# 395
На мен ми звучи като да си търси причина за секцио. Какво е това напъване без да е тръгнало раждане,тогава и бебето помага,самото тяло се настройва - тези неща еволюцията ги е тренирала хилядолетия... Аз засега имам само безболезнени контракции,даже не знам контракции ли са - стягане на корема 2-3 пъти на ден. Дано бебо си изчака още малко до деня на секциото.
Момичета,на който му се е наложило спешно секцио-по каква причина е? Бебето ли тръгва или има друго и как се установява? Питам защото не знам при какви сигнали да стартирам към АГто и кои са безобидни.

# 396
Какво напъване, това е възможно най-глупавия начин лекар да не каже в прав текст, че не му се занимава с естествено раждане, а иска секцио. Напъните всъщност са същите напъни, които правиш, когато си във WC, по голяма нужда. НО, когато тялото ти е в режим на раждане, не става това, което се случва обичайно. Отделно, напъва се само при контракция, безцелни напъни водят до разкъсвания.
С две думи няма как да репетираш истински напън без наличие на родов процес. Този лекар си търси оправдание за секцио.

# 397
И аз това си мисля, той всячески се опитва да ме обеди за секцио. Първо ми казваше бебето върви голямо и по - добре СЕКЦИО, казах искам нормално. После с тая бактерия уреаплазма взе да ми говори и затова и почнахме да се съмняваме, че има договор с лабораторията само за да обеди момичетата да раждат секцио. Сега като му казах, че въпреки бактерията искам да рискувам и да раждам естествено, измисли това с напъването. И накрая ще отида да родя в държавна болница, вдигам ръце от тези частни доктори. Разглеждат ни като подвижни портфейли.

# 398
Какво се случва при норм раждане с бактерия, питам защото аз също лекувам бактерии цяла бременност и вече не знам дали съм успяла и дали ще успея да излекувам до раждането, все ще питам АГто и забравям....

# 399
Какво се случва при норм раждане с бактерия, питам защото аз също лекувам бактерии цяла бременност и вече не знам дали съм успяла и дали ще успея да излекувам до раждането, все ще питам АГто и забравям....
както за моята бактерия, така и за повечето бактерии докторите казват, че има риск детето да се роди с пневмония или кожни обриви. Моята кума роди преди няколко месеца, тя през цялата бременност бори друг вид бактерия и на нея и бяха казали същите неща като за моята. Тя роди живо и здраво бебче по нормален пък 4 и 200,въпреки всичко 🥰

# 400
Уффф така ми се иска да нямам бактерии, егати късмета 😭 спекох се жеското, а ми останаха 13 дни 😭 няма и няма оправия това нещо, дано всичко да е наред при всички ни!🧸💕

# 401
Уффф така ми се иска да нямам бактерии, егати късмета 😭 спекох се жеското, а ми останаха 13 дни 😭 няма и няма оправия това нещо, дано всичко да е наред при всички ни!🧸💕

Консултирай се за бактерията, защото знам, че може конюктивит да се образува, инфекция, която не е нелечима, но ще се притесняваш излишно... една приятелка роди здраво и хубаво бебче, но заради инфекция трябваше да е в ковьоз една седмица Sad само като съвет казвам иначе наистина се надявам всичко да е наред при теб ❤

# 402
Нямаше да мрънкам,ама на крачка от финала-мрън!
Помислих,че ще ме подмине ,но нервният ми стомах е решил тази вечер да ме държи будна.
Като за последна вечер преди да вляза в болницата съм дежурна по тоалетна,с болки и контракции.
Малкия явно е решил,че за последно трябва да ме изтрови(душичка!!)
Не ми се спи,или по-скоро-спи ми се,но съм напрегната и не мога.
Искам да става утре(вече днес) вечерта и да влизам в болницата...Надявам се там да успея да овладея положението.
Смятам да запълня деня с интересни неща,за да не усетя времето.
Не остана,момичетаааа!
Броя-1!!!

# 403
Това с напъването е най-глупавото нещо, което някога съм чувала... Как може такова нещо... Ще раждам за трети път, напъните са продиктувани от тялото на раждащата жена, разбира се ти помагаш като напъваш, но да напъваш за тренировка е.... Нямам думи. Може би, ако е искал да ти покаже как правилно да напъваш е нещо друго. Трябва да напъваш с долната част на тялото, а не с бузите, дето се казва.
Късмет, момичета, не ни остана много ❤️. Аз съм чак за 23.06, ама предните две дечица ги родих в 38 седмица и сега чакам да е тогава, ама знае ли се... Много се вълнувам и ме е страх, но знам, че е за добро и ще видя третото си късметче от съдбата 👶👶👶

# 404
Благодаря ви момичета, първо щях да съм секцио (бебето беше седалищно почти до последно), след което много се зарадвах, че се е наместило за нармално и то перфектно, но май ще консултирам с АГ и ако се наложи ще вляза секцио, ако има големи рискове за бебето, заради бактерията 😭💕
Вики, излекува ли поне ти бактерията ? 🧸💕

Общи условия

Активация на акаунт