В коремчетата има готовичко човече, ЮНЧЕТАТА посрещаме ниe вече (Тема 8 - 2021)

• 48 239
  • 740
  •   1
Отговори
# 375
  • София
Момичета , вчера в 18:55ч със спешно секцио, се появи малкото геройче Стефан,
2730гр, 46см.
Роди се в 35+3г.с. и ще постои малко в неонатология, аз съм добре , вече се раздвижих, мога да го виждам по два пъти дневно, надявам се всичко да е наред и скоро да се гушкаме 💙

# 376
Честито бебче, да е здраво и пакостливо 🧸🤗💜 бързо възстановяване

# 377
2730гр, 46см.
Роди се в 35+3г.с. и ще постои малко в неонатология, аз съм добре , вече се раздвижих, мога да го виждам по два пъти дневно, надявам се всичко да е наред и скоро да се гушкаме 💙

Честит да е Стефчо, бързо да расте и скоро да сте заедно у дома, а на теб бързо възстановяване 🤗

# 378
Честит да бъде Стефан! Да е здрав, щастив и бързо да се прибирате вкъщи Blue Heart

# 379
huligankata, честита рожба! Да ви е здрав и бързо да наддава, за да ви изпишат по-скоро. Леко възстановяване на теб

2730гр, 46см.

# 380
Честит да е Стефан, да расте здрав, голям и силен. Бързо възстановяване на мама и бързо да се съберете ❤️

ЧРД на дамите, които празнуваха днес 🌺

# 381
Хулиганката, да е жив и здрав Стефан! Бързо да минава времето в неонатологията и скоро да е в прегръдките на мама!

# 382
  • Варна
Честито момченце, нека бъде здрав и щастлив!💙

# 383
  • София
Честити рожденички!
Бъдете много здрави, усмихнати и доволни от живота и много здрави и щастливи бебоци да си родите Simple Smile

Честит да е и Стефан! Да расте бързо и да се прибира вкъщи с мама ❤

Аз бях на тонове, които са добри. Нямам никакви контракции. Като изключим, че малко бавно ги намери жената в Шейново и ми изкара ангелите....после акушерката каза, че иска да ме прегледа и аз реших, че говори за ехограф, уви, за разкритие провери - нямам, но и не очаквах, все пак терминът ми е за 8 юни. Е, да, ама после нямах и автобус 20мин и реших да св прибера пеша до вкъщи. Не знам от прегледа ли е, от разходката или от двете взети заедно, но адски неприятно парене имам, то не е парене даже, но е лека, тъпа болка, която не минава вече 4 час Sad По едно време и кръста яко ме заболя и вече си представях как се връщам да раждам. То не че няма да излезе това бебче скоро, но искам нещата да станат естествено и в правилния момент, не насилствено като с каката(вярно, че тогава пренасях, но пак след такъв преглед започна всичко, а бебето не беше готово и това оказа влияние на раждането). Мрън. Вика ме на преглед направо на деня на термина, ако преди това не се случат нещата, което е след 10 дена и ще бъде 20 след последния ми ехограф и малко дълго ми се струва, така че се надявам бебка да се роди след 2/3 юни Simple Smile Колкото и да ме е страх този път. От два дена насам гледам клипчета за дишаме по време на контракции и първи грижи за новороденото Simple Smile Дано болката отмине и нощта е лека 😁

# 384
Вики, как си? Мен в сряда ме провери док за разкритие и след това 15-20мин имах леко неприятно усещане да кажем, докато лежах на тонове. Точно като леко парене, но отмина бързо. Иваче самия преглед не беше болезнен, тя много леко го прави, по-скоро от антибактериалното гелче, което ползват, си мисля че беше самото парене после.
Аз вчера цял ден бях на обиколки и какво ли не, нашете взеха детето за през нощта и ние го ударихме на младоженстване. Очаквах вечерта яко контракции, ама не- само 4-5 бяха. Вече съм сигурна,че всяка вечер получавам контракции, защото ме е страх какво ще правим ако малкия спи, а аз се разраждам. Моите глупости крой нямат!

# 385
Аз преглед за разкритие, който не е само да погледнат, а да ме пипа и разбутва вътре няма да позволя. Направо го казах миналия път. Такова чудо втори път няма да преживявам, отделно не виждам какво значение има толкова това разкритие. Като тръгне раждането, ще си стане разкритието, дали преди това има или няма някакво, все тая. Една близка ходи месец уж с 2 см разкритие и роди на термин.. Освен психически стрес, нищо не й донесе това знание.

# 386
  • София
Добре съм. Мина ми неразположението. Прегледа беше болезнен чак към края и й казах да спре, но и аз мисля докато не тръгна да раждам да не позволявам подобни неща повече. Неприятно е откъдето и да го погледнеш, а и аз имам лоши спомени с първото раждане. Надявам се до няколко дена да се случат нещата, че както съм без каката временно много взех да се филмирам и аз и плаша от предстоящото. Да излиза бебка и да си я гушкам ❤ Почвам с ананаса, разходките и упражненията. То даже щеше да е добре да се случат сега нещата, докато е на село детето с нашите и няма да трябва да ги ангажирам да идват да я гледат, за да ме закара мм в болницата. Ама бебка явно си има свой план Simple Smile)

# 387
На мен за сега нищо не ми влияе. Правя разходки всеки ден, клякания, стълби, ананас и чай от малинови листа. Беба си е спокойна, рядко имам контракции. Снощи сънувах объркани неща, но символично ми изниква в съзнанието 4 дни, та ще видим. Grinning Термина ми е за 03.06.
Момичета, аз си мислих да взема колан за корема още в болницата, но след разговори с познати малко се стреснах. Някоя от вас да е ползвала с предишна бременност за да даде инфо от кой ден, какъв модел и за колко време?
Мен коремът ми порасна последните 10 дни с много.

# 388
И аз минах тонове днес ии този преглед за разкритие, които трая 3 секунди да ми кажат, че шийката ми е идеална и нямам грам разкритие само контракции. Така се надявах да имам едно 3-4 см разкритие без да разбера, но уви. Има още 9 дена до термин може да се случат нещата.

# 389
Здравейте, момичетата! В петък бях на преглед, бебо е 3 килограма и 85 грама в 36та седмица. Доктора на прегледа ме кара да се упражнявам да напъвам и ми казала, че много слабо съм напъвала и ако съм напъвала така на раждането няма как да раждам нормално. Да съм правила упражнения, иначе и ако на 8ми като отида съм така няма да ми позволи нормално раждане. Вчера и днес се чувствам много странно, имам чувството че всеки момент ще родя. Снощи сънувах много странни сънища и към 5 часа се събудих от болка ниско долу и помислих, че всичко започва, постоях 2 часа, но нищо. Днес на обяд ме хвана едно сърцебиене и нещо ме хвана паниката та си поплаках 40 минути 😃 сега пак нещо ми се втвърди корема и преди малко  като пишках ми се стори нещо като тази въпросна тапа 😃 незнам вече параноя ли ме хваща, но ще се побъркам 😃 иска ми се бебо да изчака още една, две седмици. Та така, успях да си излея мъката и ми олекна 😃

Общи условия

Активация на акаунт