В коремчетата има готовичко човече, ЮНЧЕТАТА посрещаме ниe вече (Тема 8 - 2021)

• 48 242
  • 740
  •   1
Отговори
# 360
Честито на всички майчета, бъдете благословени ! 🥰 Исках да попитам направлението за хоспитализация кой ви го издава гинеколога или личния лекар?

На мен ми го издаде ЛЛ, но каза че за пръв път издава тя, а пък следящат ме ми даде списък за болницата, където ясно пише направление за хосп. От ЛЛ 😂 не знам

# 361
Направление за хоспитализация ще ми издаде лекарката, която ме следи по ЗК. Това ще стане другия петък. По принцип ако не се следите при АГ по здравна каса, ЛЛ трябва да пусне направление.
Бях днес на консултация, 36гс, бебето е ок, около 3 кг, добра позиция. Секретът ми е чист, другата седмица взимам документите и чакаме да видим.
Днес ми беше тежък ден и съм мн изморена. Поздрави на всички.

# 362
Може да се каже,че избутахме и днес 😁
АГ се върна от семинар ,утре ще се видим последно за тонове преди приема в болницата.Много се вълнувам,ей сега ще се търкулне уикенда....
Всичко е готово-
багаж, документи...само май бебко се натиска.
9 дни преди термин съм без никакви индикации за раждане,освен дискомфорта при продължително ходене.
100%,ако не бяхме планирали секциото щях да пренася като първия път 😁

# 363
  • София
Честито на новите бебоци! Много да радват мама и татко! ❤💙
Аз днес бях на тонове, след което ме провериха за разкритие - оказа се, че нямам. 38 г.с 🤔
Док също се учуди - каза, че е очаквал да имам, но уви... Бебчо е около 3200 гр.
Контракции имам понякога, обикновено вечер, така че на тоновете не засякоха такива.
Сега се чудя как да подбутна леееекичко малкия човек да излиза, защото иначе рискувам отново секцио (след секцио не могат да предизвикат нормално раждане), а аз много се надявам на такова. В крайна сметка - каквото стане.
Другата седмица отново на тонове и преглед, надявам се последни преди големия ден ☺
Пробвай със секс, ананас, много разходки или чистене, стълби, упражнения. Ако не стане, можеш да помолиш и лекаря да подпомогне процеса с един леко по-грубичък преглед за разкритие. 🤷🏻♀ Аз първия път преносих 5 дена и след такъв преглед нещата тръгнаха...този път силно се надявам да се случат нещата от само себе си и да съм си вкъщи, а не в болницата. Не искам пак окситоцин, да ме гледат на час за разкритие, да не ми дават да се разхождам, където искам и прочие. Но искам да е юнче и само да мине 1-ви юни ще видя и аз да пробвай някои и друг номер 😁 Днес малката е доста буйна, имам и яко стягания и втърдяване на корема, утре съм на тонове и ще помоля акушерката да ме види и на ехограф, че да знам колко е пораснала малката и как е Simple Smile

# 364
Добро утро ,момичета!
Черпя ви виртуално за рождения(днес) и имения(утре) ми ден 🥰🍀
Аз изкарах една сравнително спокойна нощ,само с едно-две ставания.
Днес смятам да напълня хладилника,а утре да сготвя на мъжО поне за два-три дни.
Ще си заредя малко минерална вода в сака и се чудя какво да си взема от магазина за хапване.Вие какво предвидихте??
Малкия от сега е много активен.
Днес е последната дата ,на която близки са заложили ,че ще родя(мдааа,взеха ме за калдаринка)...Искрено се надявам да си остане лично моя 😁😁
Дано дребния се придържа към плана🥰

# 365

Честит рожден ден на мееен! Моето момче тая сутрин рано-рано ме изненада с прекрасен букет от божури! Обичам го!
Честит рожден ден и на теб, Еми!
На всички мами-ххубав ден!
Днес ще ходим на покупки и нямам търпение ❤️❤️❤️🎂🎂🎂

# 366
Честит Рожден Ден, момичета! Бъдете здрави, щастливи, сбъднати и успешни и скоро да гушкате здрави и пухкаво вързопчета Heart Весел празник!

# 367
Честит празник, момичета! Да сте много здрави и скоро да гушкате бебоци!

За сака аз взех две води по 750мл, едни солети, две оризови барчета, един черен шоколад и днес ще си купя и сурови барчета, че помагат за ходене до WC. Grin

# 368
Честит рожден ден момичета! Бъдете здрави и скоро да гушнете най-прекрасните подаръци след едно леко раждане! Heart

# 369
Честит рожден ден, момичета, бъдете здрави, щастливи и обичани 💜🤗

Пожелавам успех на всички с предстоящо секцио, както и на всички останали, че не остана 😂💕🧸

Вчера бях на тонове моята бебси гърл си спеше бая стабилно и почти не се раздвижи, само накрая и после след тоновете 😂 решила е да го отдаде на релакс преди срещата ни 🤗💜💕🧸

# 370
  • Германия
Честит рожден ден, момичета! Бъдете живи и здрави и много скоро да гушкате здрави и пухкави бебчета!
Flowers Bouquet Flowers Bouquet Birthday Birthday

# 371
Да сте живи и здрави момичета!

Оф, аз за днеска имах желание за малко разходка семейно, уж спах, а ми толкова убито и отнесено. Ма все пак се надявам да събера сили и след малко да излезем всички заедно, че и нашите ще минат да се видим за обяд.

# 372
emilia_st и donitoneva, честит рожден ден! Да сте здрави, много обичани и с леки раждания на здрави бебоци Flowers Four Leaf Clover

# 373
  • България, Русе
В багажа за родилното нагласили ли сте си нещо за по лесно изхождане?
Четох, че bl00dflowerz е нагласила някакви сурови барчета, а нещо друго?
Че като го знам нашето родилно в Русе, нищо няма да ми дадът, а ще ме юркат да ходя до тоалетна. По спомен предния път ми беше много трудно след нормално раждане и малко шевове, една друга мама ми даде някакви шоколадчета, които били за тази цел.

# 374
Аз днес минах през аптеката и жената там ми препоръча Дуфалак сашета и взех от тях. Каза, че стават за бременни и кърмещи жени. И също така да ги разтворя с повечко вода за по-добър ефект.

Общи условия

Активация на акаунт