В коремчетата има готовичко човече, ЮНЧЕТАТА посрещаме ниe вече (Тема 8 - 2021)

• 48 226
  • 740
  •   1
Отговори
# 405
Това с напъването е най-глупавото нещо, което някога съм чувала... Как може такова нещо... Ще раждам за трети път, напъните са продиктувани от тялото на раждащата жена, разбира се ти помагаш като напъваш, но да напъваш за тренировка е.... Нямам думи. Може би, ако е искал да ти покаже как правилно да напъваш е нещо друго. Трябва да напъваш с долната част на тялото, а не с бузите, дето се казва.
Късмет, момичета, не ни остана много ❤️. Аз съм чак за 23.06, ама предните две дечица ги родих в 38 седмица и сега чакам да е тогава, ама знае ли се... Много се вълнувам и ме е страх, но знам, че е за добро и ще видя третото си късметче от съдбата 👶👶👶
и моя термин е за 23.06, но мисля че още тези дни бебока ще си излезе, май вече не му се стои вътре и бърза

# 406
Днес пусках стерилна урина,която не знам колко е стерилна 🙄🙄🙄
Мих се,дупих се,гледах на огледалото за средната струя и изобщо нямам надежда ,че дадената проба е ок 🤦‍♀️🤷‍♀️
За да е пълен разкоша,днес ми е много лошо,просто ще ми се пръсне главата,повръща ми се...
Предполагам,че е нещо подсъзнателно и е от притеснение,което отказвам да приема(нали съм много смела,уж?? 😁😁)
Времето в Бургас е много скапано и допълнително ме натоварва и подтиска.
Дано изляза от това настроение,че хич не ми се изпада в някакви дупки 🥺🥺

# 407
Момичета, днес ми мина защитата на стажа и изкарах 6ца 🥳❤

Elfina стискам палци да можеш да родиш нормално, но и секцио да е ще се справиш 🥺❤

# 408
Теди, честито! Браво на теб! Честно не знма как си успяла да се съсредоточи, аз забравям защо съм отишла до кухнята.
Елфи, дано да се е махала бактерията и всичко да е наред, да може да родиш нормално!
 Еми, още малко остава до вашата среща, наслади се колкото можеш на последните часове 2 в 1!от утре ще се наслаждаваш на гушкане и миризмата на бебе Heart
И на мен днес ми е някво смотано, не се наспах, криво ми е... Вече съвсем ниско усещам бебето, чак като напъни когато имам контракции. Ама се надявам да си седи вътре още няколко дни! По е още един преглед искам да мина, та до сряда не я пускам.

# 409
Спокойно, Еми, справила си се. И аз пусках в петък стерилна урина, нищо не виждам, беше на магия 😂 Даже тази в лабораторията доста съмнително подходи сигурна ли съм била, че пробата е взета правилно...Тъкмо проверих резултата, всичко е точно.
Извадихме и количка от кашона, сглобихме я и нея да вземе малко въздух. Уикенда бяхме на къщата, тамошната кошара вече е поставена.
Сега се занимавам с голямото дете. Днес е последен ден на градина. Сутринта я приготвях, ще имат тържество само за тях в градината, а утре пък са на заведение 😀 Абитуриентски бал направо. Иначе аз съм що годе ок, имам някакви контракции, но нищо фрапантно за момента.

# 410
честито Теди Green Heart
от вчера съм в 38г.с., между другото и аз нямах стягания никакви, докато не се хванах да си похапна едни вкусни, та чак презрели череши през уикенда Laughing  тук в Бургас ги забелязах на 5,50 килограма Grin

# 411
  • София
Благодаря ви момичета, първо щях да съм секцио (бебето беше седалищно почти до последно), след което много се зарадвах, че се е наместило за нармално и то перфектно, но май ще консултирам с АГ и ако се наложи ще вляза секцио, ако има големи рискове за бебето, заради бактерията 😭💕
Вики, излекува ли поне ти бактерията ? 🧸💕
Не знам 🤷🏻♀ Последната микробиология беше чиста, но след нея пак имах оплаквания. Акушерката пак ми изписа глобули и след тях нямам оплаквания, но си имам и силно течение 🤷🏻♀АГ каза, че няма проблем да родя нормално, но според мен може да се наложи после бебка да е на антибиотик. Онзи ден забравих да питам акушерката, а ще я видя чак на термин, ако не тръгна да раждам по-рано. В общи линии не го мисля и се надявам да няма предпоставки за секцио. Утре влизам в 39гс, но засега няма наченки на раждане. Каката я преносих 6 дена, но се надявам сега да не се случва.

# 412
надявам се всичко да е наред и това с бактериите да е само в главата ми, това което ме успокоява е, че хората все пак знаят как да реагират в дадена ситуация, все пак са се нагледали на какво ли не, доста жени си ходят с теченията и никога не са ги лекували, което е грешка огромна, но и ние съвестните си също си патим..

# 413
Момичета в този дъждовен и мрачен ден искам да ви почерпя виртуално с малко тортичка по случай рождения ми ден! Пожелавам на всички ни, въпреки притесненията, която всяка от нас има дали за бактерии или нещо друго да са само в главите ни и да родом живи и здрави бебоци. Нека последните дни от бременноста си ги изкара в трепет и вълнение, а не в притеснения 🥰🥰🥰

# 414
Пюър, да си жива и здрава! Весел празник, а скоро да гушнеш и страхотни си подарък!
Аз вече 2 седмици изяждам огромни количества череши ежедневно, ама не мисля че влияят особено на контракциите. Даже онзи ден, когато нямах почти никакво, толкова бях ореяла с череши, че ми беше тежко и лошо.
Днеска нещо ми е много котка госпожицата и почвам леко да се панирам. Тя и вчера не беше от най-активните, но няколко пъти си се раздвижи добре. А днес съвсем леко се мести, ама като се мести така ме приболява ниско долу, все едно си проправя път навън.

# 415
  • София
Пюър, да си жива и здрава! Весел празник, а скоро да гушнеш и страхотни си подарък!
Аз вече 2 седмици изяждам огромни количества череши ежедневно, ама не мисля че влияят особено на контракциите. Даже онзи ден, когато нямах почти никакво, толкова бях ореяла с череши, че ми беше тежко и лошо.
Днеска нещо ми е много котка госпожицата и почвам леко да се панирам. Тя и вчера не беше от най-активните, но няколко пъти си се раздвижи добре. А днес съвсем леко се мести, ама като се мести така ме приболява ниско долу, все едно си проправя път навън.
Това с по-малко подвижните бебоци го дават като признак за скорошно раждане, ама аз не помня как беше с каката 🤷🏻♀
Иначе и аз ако не я усетя няколко пъти дневно се панирам, добре че последните дни е силно активна Simple Smile

Pure_love да си много здрава и щастлива, най-лекото раждане да имаш, най-здравото бебче да гушкаш! Много близнаци тук ще се радват на бебоци зодия близнаци 😁

# 416
Pure_love*, честит рожден ден! Желая ти здраве, спокойствие и много усмивки, леко раждане и здраво бебче Flowers Four Leaf Clover

Момичета в този дъждовен и мрачен ден искам да ви почерпя виртуално с малко тортичка по случай рождения ми ден! Пожелавам на всички ни, въпреки притесненията, която всяка от нас има дали за бактерии или нещо друго да са само в главите ни и да родом живи и здрави бебоци. Нека последните дни от бременноста си ги изкара в трепет и вълнение, а не в притеснения 🥰🥰🥰

# 417
Пюър, честит празник 🍀 леко раждане и здраве за теб, бебчо и цялото семейство🌞
Мен вчера за първи път ме проверяваха за разкритие 😳 /нямам/... абе момичета всички ли ви боли така непоносимо както мен?
Вече се чудя как ще издържа на раждането 😥 изобщо не знаех какво да очаквам, бях чела, че не е особенно приятен тоя преглед, ама при мен направо си беше адската болка. Днес все още ме наболява ниско корема и имам леко кафеникаво зацапване...
На 03.06 съм отново на тонове ако до тогава не тръгне бебко сам (термина ми е на 02.06) и не знам как ще издържа още една такава проверка за разкритие 🍀🙏

# 418
  • Германия
Pure_love, да си жива и здрава, много сбъднати мечти и здраво бебче на финал!

И аз съм Близнаци, но от юнските и се радвам много, че дочаках/почти юни.

Ох, пак прокървих сутринта, ярко червена кръв, обадих се на линейка и бум в болницата. Тонове ок, плацента ок, води в норма, 3-4см разкритие и  никакви контракции. Има нещо на шийката, нещо като рана и от там това кървене. На моменти е само слуз с кръв, на моменти по-вече, но щом не било като цикъл, айде в къщи.
Ако бях в БГ досега да са ме изродили, но тук не, искат естествено да тръгне... Писна ми вече за 3 път ходя в болницата и накрая се прибирам.
Сега ще гледам да се успокоя, в четвъртък съм при моята лекарка на преглед, да видим тя какво ще каже. Важното, че бебка е добре, пък когато  реши тогава да тръгне.

РеНчеТо, днес 3 пъти ме гледаха, ужасно неприятно е, но няма как когато се налага.

# 419
Pure_love, честит рожден ден. Здраве, щастие и леко раждане.
Аз снощи имах болки до към 4 и нещо, но ги отдадох на изядена една зелена ябълка.
От 10 тази сутрин имам розово- кафяво течение и менструални болки ниско долу и в кръста. Все още не съм звъняла на АГ-то, ако се ускорят нещата ще звъня или направо до болницата за преглед.
Това е, че наболява и после отшумява.

Общи условия

Активация на акаунт