В коремчетата има готовичко човече, ЮНЧЕТАТА посрещаме ниe вече (Тема 8 - 2021)

• 48 194
  • 740
  •   1
Отговори
# 420
  • варна
Ехо , чета ви - но няма какво да напиша , само че още съм в болнижчцата на системи ! Въпреки тях съм с непрекъснати контракции ! Имах си дата за 16 .06, но я променихме ... Исках да се прибера поне за ден преди секциото , ни мАй няма са стане ..

# 421
Pure, честит рожден ден. Здраве, късмет, усмивки, леки финални метри и здрав щастлив бебок!

Ренчето, това е прегледа, който от миналата бременност сглупих да разреша да ми направят, тази не. Боли безумно, защото пипат и ръчно стартират процеса, отлепват разни неща. Сигурно още има следи от моите нокти по магарето, на което бях. В пръстите си имах трески. Спокойно, раждането няма нищо общо с това, такава болка няма. 😉

# 422
И така...
Стерилната ми урина се оказа чиста,явно съм нацелила контейнерчето с правилната струйка 😁😁
За сметка на добрите новини,продължава цял ден да ми е лошо...Изхвърлям от всички възможни дупки 🥺🥺
АГ явно е решила да ме държи в напрежение до последно,защото още не ми е звъннала да ми каже кога да отивам към болницата.
В общи линии май взех да се отказвам 😂🤣,макар че едва ли на Кристиян му пука какво са намеренията ми 😁😁
Усещам ,че ще е тежка и много нервна вечер...Мрън!

# 423
Pure, честита да си и да си много здрава и щастлива Hug Purple Heart

emilia_st , въпреки че на мен не ми предстои нищо утре със сигурност, искам да ти кажа че май е от времето , защото и аз се чувствам особено ужасно днес, направо не мога да ти опиша, дано да се почувстваш по-добре до довечера и да мине всичко успешно утре Flowers Four Leaf Clover Green Heart

# 424
Момичета, то има разлика явно между прегледа за разкритие и когато "подпомагат" процеса. Когато го направят само с цел да видят има ли, шийката изгладенали е не боли, по-скоро е леко е неприятно. Когато го направят с цел да тръгне раждането явно е доста болезнено. Мен преди 5 дни ме провери, нито ме боля (леко неприятно), нито съм имала течение и кръв след това. Но много АГта така проверяват, че да тръгне, от лепят и мехура и допълнително правят разкритие...

Абе и аз така съм чувала, ама... Не помня миналия път какво беше. Но яко съм се панирала, даже се чудя дали да не скоча на тонове, маа май ше изчакам утре и ще звънна на док. Че не искам да ходя при, който е на смяна.
Пюър, да си жива и здрава! Весел празник, а скоро да гушнеш и страхотни си подарък!
Аз вече 2 седмици изяждам огромни количества череши ежедневно, ама не мисля че влияят особено на контракциите. Даже онзи ден, когато нямах почти никакво, толкова бях ореяла с череши, че ми беше тежко и лошо.
Днеска нещо ми е много котка госпожицата и почвам леко да се панирам. Тя и вчера не беше от най-активните, но няколко пъти си се раздвижи добре. А днес съвсем леко се мести, ама като се мести така ме приболява ниско долу, все едно си проправя път навън.
Това с по-малко подвижните бебоци го дават като признак за скорошно раждане, ама аз не помня как беше с каката 🤷🏻♀
Иначе и аз ако не я усетя няколко пъти дневно се панирам, добре че последните дни е силно активна Simple Smile

Pure_love да си много здрава и щастлива, най-лекото раждане да имаш, най-здравото бебче да гушкаш! Много близнаци тук ще се радват на бебоци зодия близнаци 😁

# 425
Има разлика и то огрооомна!
На мен са ми го правили с цел и искам да кажа,че беше много болезнено и до кръв.
За тази бременност веднъж ме провериха,след оплаквания от моя страна от много контракции и течение,но усещането е по -скоро неприятно,а не болезнено.
Ново 20 при мен!Купона върви на МАХ!
Сега пък няма да пренощувам в болницата 🙄🙄Тъй като хващам АГ на границата между два трудови договора на две работни места,малко се усложняват нещата.Новият й договор към новата болница е от 01.06 и днес не става да вляза и да кажа,че тя ми е от екипа,абе весело е при мен както винаги!
Сега смятам да седна да си хапна едно дюнерче,че мога да ям до 20-20:30 😁😁
Важното е,че малко преди да ми се обади вече толкова се бях успокоила,че бях успяла да заспя.
Определено краят на бременността ми ще е запомняща се!

# 426
  • София
Пюър, честит празник 🍀 леко раждане и здраве за теб, бебчо и цялото семейство🌞
Мен вчера за първи път ме проверяваха за разкритие 😳 /нямам/... абе момичета всички ли ви боли така непоносимо както мен?
Вече се чудя как ще издържа на раждането 😥 изобщо не знаех какво да очаквам, бях чела, че не е особенно приятен тоя преглед, ама при мен направо си беше адската болка. Днес все още ме наболява ниско корема и имам леко кафеникаво зацапване...
На 03.06 съм отново на тонове ако до тогава не тръгне бебко сам (термина ми е на 02.06) и не знам как ще издържа още една такава проверка за разкритие 🍀🙏
Ще издържиш, няма къде да ходиш, моето първо раждане в Шейново беше 14 часа. Поне 5 различни лекаря ме гледаха за разкритие 🤦🏻♀ Но на 3-ти го откажи този преглед, можеш да преносиш до седмица - десет дена без проблем, ако редовно следят бебето, няма смисъл да се подпомага процеса. При мен точно той задейства нещата, а бебето не беше готово. И аз не виждам какъв е смисълът преди термин да се гледа има ли разкритие или не и не го очаквах от Имир. Много силно се надявам този път да станат нещата естествено и вкъщи и да отида в болницата за клизмата и напъните направо!
Иначе подобна болка(като след прегледа) ще имаш по-скоро след раждането, когато тъканите са травмирани, бебето е излязло и матката се прибира.

Последна редакция: пн, 31 май 2021, 19:51 от vikim23

# 427
Има разлика и то огрооомна!
На мен са ми го правили с цел и искам да кажа,че беше много болезнено и до кръв.
За тази бременност веднъж ме провериха,след оплаквания от моя страна от много контракции и течение,но усещането е по -скоро неприятно,а не болезнено.
Ново 20 при мен!Купона върви на МАХ!
Сега пък няма да пренощувам в болницата 🙄🙄Тъй като хващам АГ на границата между два трудови договора на две работни места,малко се усложняват нещата.Новият й договор към новата болница е от 01.06 и днес не става да вляза и да кажа,че тя ми е от екипа,абе весело е при мен както винаги!
Сега смятам да седна да си хапна едно дюнерче,че мога да ям до 20-20:30 😁😁
Важното е,че малко преди да ми се обади вече толкова се бях успокоила,че бях успяла да заспя.
Определено краят на бременността ми ще е запомняща се!

Еми, и аз бих се натъпкала запоследно с всякакви щуротии и съм си представяла как отивам направо сутринта в деня на секциото, а не от предният ден😂 би ли споделила името на АГто си ? 🤗💜

Момичетата с кафеникавите зацапвания бихте ли споделили какво се случва с вас цял ден ? ☹💜

# 428
Здравейте момичета,да се похваля днес в 15:33ч . се роди второто ми детенце Александър! 💙 Термина беше за 13.06 но реши да избърза. Нормално раждане, много бързо и лесно!

# 429
Здравейте момичета,да се похваля днес в 15:33ч . се роди второто ми детенце Александър! 💙 Термина беше за 13.06 но реши да избърза. Нормално раждане, много бързо и лесно!

Честито, жив и здрав да е, много да ви радва, а на теб бързо възстановяване 💙🤗⚘

# 430
Честито бебче! Здраве и щастливи мигове заедно!

# 431
Честит да е Александър! Жив и здрав, много късмет и безгрижно детство!

# 432
Честит да е Александър ❤  Бъдете здрави!
FBID1218353781515325 Когато ти е удобно, би ли разказала как мина всичко, къде ражда и т.н.? Колкото повече наближава, толкова повече се вълнувам да чета историите ви ☺

# 433

Честито бебче, да е много здравичко 💜 щъркелът май всеки ден носи по едно бебче 🧸

# 434
Честит да ви е Александър, да е здрав и само радост да ви носи!

Общи условия

Активация на акаунт