В коремчетата има готовичко човече, ЮНЧЕТАТА посрещаме ниe вече (Тема 8 - 2021)

• 48 163
  • 740
  •   1
Отговори
# 450
Добре дошли на всички нови бебета в групата! Нека бъдат безкрайно здрави, весели, игриви и безгрижни. На мамите бързо възстановяване ❤️❤️❤️

# 451
  • Германия
Честитооооо! Много ви се радвам на всички, страхотна дата. Да са ви живи и здрави бебчетата, много радости и късмет!

Като имате време разкажете малко по-подробно 🤗

Стеленцето, още ли се такива в русенското АГ?!!

# 452
Е тая сериозно ли?! Изгонила е бременна в 9ти месец, да чака 1 час на вън! Нямам думи просто, как може такова отношение?
Толкова ли не ложа да те остави поне да седнеш вътре? Да не говорим, че можеше да включи на тонове и после просто да ти махне коланите, за 10мин общо.
Честито на всички мами, бързо възстановяване и скоро да си гушкате бебчетата. ❤
Аз чакам на една спирка в дъжда защото ме изпъдиха от родилното. Отивам в 8ч на тонове, на рецепцията в родилното жената ми вика-приемам жена... и аз - добре, навън ли да изчакам? А тя -няма как да стане, приемам жена. И аз пак -ами  добре де, кажете кога да се върна след 30-40мин или ....? А тя ми вика - след 1 час елате.
И какво да правя...българско отношение.😔

# 453
Честито на всички мамчета, които вече гушкат рожбите си в ръце. Бъдете здрави, щастливи, бързо възстановяване 🍀🌞🍀

# 454
Честито, момичета! 😍😍😍🌷🌷🌷🍀🍀🍀

# 455
Момичета, аз мога да разкажа приключението докато седя в реанимация. Ще ме преместят чак в 13ч.

Отидох в 19ч на 31ви в Шейново, защото така се бяхме разбрали с д-р Вецев. Имах 3см разкритие. Записаха ме, даже сега като се замисля не знам точно къде ми е личната карта. Дано да ми я пазят някъде Grinning Вързаха ме на тонове в родилна зала и ми пуснаха окситоцин. От 8 до 10 разкритието стана 6см и така си и остана до 2ч през нощта без никаква промяна. Бях свидетелка на 3 раждания през това време. Една жена дойде с 10см разкритие и роди буквално за 5мин. Падна ми се на смяна акушерката Жени Коричкова. Много готина жена, оказа се от моя град. Но за съжаление нищо не можах да направя, за да родя нормално. На бебчо почнаха да му падат и тоновете и ме прехвърлиха за операция. Вече там всичко стана за 15тина минути. Шиенето отне повече от ваденето. Не съм виждала моя юнак от 3ч през нощта за съжаление. Ще го видя сигурно чак някога следобяда. Сега ме наболява операцията, но интересното е че ме боли повече самия корем отгоре и отстрани повече. Един дискомфорт изпитвам. На 6тия час станах да се раздвижа, но ще ме държат до 13ч и после ще ме преместят. Общо взето товя засега Blush

# 456
Страхотни новини има днес Simple Smile

CandyY, Tickles, bl00dflowerz, честити рожби! Да са здрави бебоците, а вие да се възстановите бързо и скоро да ви съберат да се гушкате!

# 457
  • София
Еха! Дойде 1-ви юни и бебоците взеха да “изкачат” ❤ Честити да са новите дечица, на хубав празник се появиха! Много здрави и спокойни да бъдат, бързо възстановяване на вас! ❤

# 458
Честити бебчета! Много да са здрави и да радват мамите и татковците си! 👶
Честит празник на всички дечица 🎈

# 459
Здравейте! Искам да попитам дали някоя от вас знае как седят нещата с изплащането на 45 дни преди термин?

# 460
Здравейте! Искам да попитам дали някоя от вас знае как седят нещата с изплащането на 45 дни преди термин?
Болничният се изплаща от НОИ както всеки друг болничен. Какво точно ви притеснява?

# 461
emilia_st, мина ли секциото, как си ? Hug

# 462
Момичета
С гордост ви заявявам,че вече съм майка на прекрасния Кристиян
Планирано секцио в 10:20,49см.,3,040кг.
До преди малко бях на въртележката заради упойката,но вече съм добре!
Боли,лошо ми е,но няма по щастлив човек от мен на света;
Пожелавам на всички ,на които им предстои успех ,а на всички вкупом-да сме живи,здрави и щастливи!

# 463
  • България, Русе
mrs.RM, foley, момичета няма да повярвате, връщам се след час в родилното и тая на регистратура -вие за какво, обяснявам и аз наново и тя - ааааа няма да стане, вие все сутрин идвате, а има много родилки днес (завидях им 🙂) ела каза в 14-15ч и се надявай да няма родилка пак.
Ядосах се и отидох в Медика частно /пак 15лв колкото в нашето родилно/ само че много чисто, модерно и любезен персонал. Даже след тоновете ми казаха - чакай да ги види наш доктор и всичко е наред, матката е спокойна. Само дето пак трябваше да се върна при следящия да му ги покажа до АГ-то. Обиколих 2 пъти града в дъжда.
Поне съм спокойна, че всичко е наред. Даже се замислих да взема да дам 800лв и да родя частно в Медика, за хубавото отношение само бях чувала ама не вярвах.

# 464
Еми, честито! Да е жив и здрав Кристиян! На теб бързо възстановяване!

Стенце, тая/тия си плачат за бой, ама честно! Аз се ядосах само като те чета! Кво значи, има много родили, ми хубаво да са живи и здрави, ти кво общо имаш. Да те закачат за 5мин там, ти не чакаш за няква велика манипулация, дето трябва да седят с теб нон-стоп!

Елена, болничните се изплащат всеки вторник и четвъртък, зависи кога си го дала на работодателя. Ако ти е още от април, вече е в НОИ и се обработва. Ако ти е от май месец, имат срок до 10.06 да го предадат в НОИ. После те да го обработят и да ти изплатят дните за май месец. Не знма дали ме разбра, аа питай.

Общи условия

Активация на акаунт