В коремчетата има готовичко човече, ЮНЧЕТАТА посрещаме ниe вече (Тема 8 - 2021)

• 48 176
  • 740
  •   1
Отговори
# 435
  • Германия
Честито бебе, да е жив и здрав! На мама бързо възснановяване 🍀

Да видим коя ще е следващата, вече юни месец дойде 🤗🤰

# 436
Да.АГ ми е Николова,ще ме приемат двамата с Недялков в БургасМед 🤗🍀

Има разлика и то огрооомна!
На мен са ми го правили с цел и искам да кажа,че беше много болезнено и до кръв.
За тази бременност веднъж ме провериха,след оплаквания от моя страна от много контракции и течение,но усещането е по -скоро неприятно,а не болезнено.
Ново 20 при мен!Купона върви на МАХ!
Сега пък няма да пренощувам в болницата 🙄🙄Тъй като хващам АГ на границата между два трудови договора на две работни места,малко се усложняват нещата.Новият й договор към новата болница е от 01.06 и днес не става да вляза и да кажа,че тя ми е от екипа,абе весело е при мен както винаги!
Сега смятам да седна да си хапна едно дюнерче,че мога да ям до 20-20:30 😁😁
Важното е,че малко преди да ми се обади вече толкова се бях успокоила,че бях успяла да заспя.
Определено краят на бременността ми ще е запомняща се!

Еми, и аз бих се натъпкала запоследно с всякакви щуротии и съм си представяла как отивам направо сутринта в деня на секциото, а не от предният ден😂 би ли споделила името на АГто си ? 🤗💜

Момичетата с кафеникавите зацапвания бихте ли споделили какво се случва с вас цял ден ? ☹💜

# 437
Здравейте, момичета.
Минавам за отчет. Вчера в 21. 30ч. проплака нашата първородна дъщеря Гергана. Роди се с наложително секцио, с мерки 3400гр и 50см. Беше най - гръмогласната беба в отделението. Добре сме и двете.
Пожелавам на всички мъници да бъдат здрави и щастливи.
А на всички мами кураж и успешен финал.

# 438
  • Варна
Честито момиченце, да е жива и здрава!❤️

# 439
Честита да е Гери Heart

Записвам се и аз с може би първото юнско бебе, което проплака малко след полунощ. Blush

# 440
Blue HeartSparkling HeartЧестито, момичета.

# 441
Момичета, да се похваля и аз! В 2:37ч на 01.06. проплака и нашия син Боян! 3630/52см голям мъж! Помъчих се 6ч да го родя нормално, но разкритието ми беше малко и той не успя да слезе изобщо. С 2 пъти увита пъпна връв около врата и 1 път около ръчичката. Наложи си секцио. Сега нямам търпении да го видя Blush

# 442
Честито, мили момичета! Бъдете здрави - вие и целите ви семейства! Охх, много се развълнувах... Прегръдки и целувки на бебчетата! На мамите - бързо възстановяване 👶👶👶

# 443
Леле, какъв бебе валеж Heart HeartHeart
Честито, момичета! Да са живи и здрави малките сладури! На вас бързо възстановяване и скоро да си ги гушкате!

# 444
Честито на всички мамчета! Tada
Да са здравички бебчетата и много да ви радват. Бързо да се възстановявате! Blush

Бърз отчет от вчера: бебката е 3232гр 😁, все още е високо, водите са си добре. Тоновете са между 130 и 150. Всичко е точно. Никакви признаци за екшън. Утре влизам в 38 г.с. Последните дни я усещам различно - по-плавно и прави по-малко движения като цяло, но явно е ок. Вече имам потвърдена дата за секцио: 14 юни. Дано си изчака и всичко да е наред. Relaxed

# 445
  • София
Честити бебчета, да са здрави и щастливи! Бързо възстановяване! :*

# 446
Честито! Знам си аз,че като има толкова нови мнения в темата,няма начин да няма прекрасни новини Simple Smile Да са ви здрави и палави новите човечета!

# 447
Purple Heart честито мамчета, бъдете здрави с бебчетата си, бързо възстановяване Blue Heart

emilia_st , д-р Ралица Николова ли ? пожелавам ти успех на секциото днес Simple Smile Green Heart

# 448
Честито на всички мами! И честит празник на всички дечица! ❤ 🌸 ❤

И аз имам много голям интерес, когато имате време да разкажете как е протекло раждането! С наближаването на термина (7 дни остават) все повече се вълнувам и притеснявам.

# 449
  • България, Русе
Честито на всички мами, бързо възстановяване и скоро да си гушкате бебчетата. ❤
Аз чакам на една спирка в дъжда защото ме изпъдиха от родилното. Отивам в 8ч на тонове, на рецепцията в родилното жената ми вика-приемам жена... и аз - добре, навън ли да изчакам? А тя -няма как да стане, приемам жена. И аз пак -ами  добре де, кажете кога да се върна след 30-40мин или ....? А тя ми вика - след 1 час елате.
И какво да правя...българско отношение.😔

Общи условия

Активация на акаунт