В коремчетата има готовичко човече, ЮНЧЕТАТА посрещаме ниe вече (Тема 8 - 2021)

• 48 004
  • 740
  •   1
Отговори
# 510
Честити да са новите бебоци! Здрави, щастливи и много игриви!

Аз бях на преглед днес. Порастнала е госпожицата, обаче записа имаше малко прекъсвания (мислех, че е щото се мести, понеже ми беше лошо), обаче като казах на док че от неделя много рядко и слабо усещам бебето и тя се притесни. На ехографа също не беше особено активно, но пък кръвотока е наред. Утре сутринта ме вика пак на тонове и ако не ѝ харесат нещата ще ме приема.
Мен много ме е страх от секцио, питах дали можем д аго избегнем, каза че докато бебето се чувства добре няма за какво да се притеснявам, но няма да го остави да страда.

# 511
Честити нови звездички в темата и на техните мами. Бързо възстановяване.
Рм - стискам палци нещата да са добре от утре и всичко да си тръгне естетвено.
Аз минавам на отчет. Днес ми дадоха бебинка в стаята. Раздвижих се много бързо 😁😁😁
Правим опити за кърмене, засука, ама само коластра за сега. Надявам се да имам кърма.

# 512
  • София
Честити нови звездички в темата и на техните мами. Бързо възстановяване.
Рм - стискам палци нещата да са добре от утре и всичко да си тръгне естетвено.
Аз минавам на отчет. Днес ми дадоха бебинка в стаята. Раздвижих се много бързо 😁😁😁
Правим опити за кърмене, засука, ама само коластра за сега. Надявам се да имам кърма.
Браво за засукванвто и раздвижването! Ще тръгне и кърмата, сега и коластрата й стига Simple Smile

Мимиииии, честитоооо бебче!!! След толкова много препядствия, най-накрая всичко е наред и можеш  да си отдъхнеш! Бързо възстановяване и много щастие с бебчо ❤

Mrs. RM - стискам палци всичко да е наред с бебето и да не се налага секцио!!

# 513
Мими, честито бебче, знам през какви препятствия мина и ти и съм сигурна, че сега си много по-спокойна и безкрайно щастлива, много да ви радва и скоро да сте у дома 🤗❤⚘

# 514
Знаете ли какво ще рече отлепяне на мехура? С каква цел се прави?

# 515
Знаете ли какво ще рече отлепяне на мехура? С каква цел се прави?
Да се ускори започването на раждането. Много е болезнено. Прави се при вагинален преглед ръчно от лекаря. Казват му "преглед за разкритие".

# 516
mrs.RM може ли да кажеш как изглеждат тези прекъсвания защото аз на разпечатката на тоновете също имам прекъсване на линията,но нищо притеснително не ми казаха.

# 517
Бела, няма нищо на места. То по принцип не е притеснително (може да си мръдна ла, или бебето да е "избягало"), не е притеснително обикновено. Тя се притесни, защото от неделя аз много рядко и леко усещам бебето. На прегледа с ехографа също не беше много активна и това я притесни.
Утре ще прави тест дали бебето може да издържи естествено раждане и ще решава какво ще правим.

mrs.RM може ли да кажеш как изглеждат тези прекъсвания защото аз на разпечатката на тоновете също имам прекъсване на линията,но нищо притеснително не ми казаха.

# 518
То в тези седмици май по принцип са по-кротки, защото уж нямало място в корема. Аз все си мисля да не си търсят оправдание за секцио,май не им се занимава много на лекарите. Просто като слушах пулса на апарата сякаш на моменти отслабваше и ме притесни,а после на разпечатката видях прекъсвания на линията.
Какъв е този тест? За първи път чувам

# 519
Да се отчета и аз
Днес станах над 6-7 пъти,като само първите два ми асистираха.
Махнаха ми катетъра,абоката и вече съм само на свещички.
Направих няколко разходки из стаята,понаредих си шкафчето,изкарах си нещата за баня.
С лекота отидох по голяма и малка нужда.
И най-важното-видях си сърчицето извън тялото.
Момичета,наистина имам най-красивото момче на света 🥰🥰
Тъкмо беше се нахранил и заспал и гледах да не го притеснявам.
Предупредиха ме,че днес е последната ми спокойна нощ.Знаех си,че ще е нощна птица.Също казаха,че е ревливичък,да е жив и здрав!
А колко е малък и нежен,нямам думи!
В общи линии се чувствам добре,колкото повече се движа,толкова по голямо облекчение усещам.
От утре сутринта малчо вече ще си е при мен и се надявам да успее да засуче.Коластрата ми тръгна днес по обяд,обилно и сгъстяващо се течение.
За сега това е!Бързо възстановяване на всички и леко раждане на останалите!

# 520
И аз днес з апръв път чух, но общо взето ще стимулира контракции и ще видят как са тоновете на бебето, дали страда.
Абе кията хич не е по секцио то, миналия си беше нормално, даже въпреки някои усложнения ми спести секцио то. Този път също не го е споменал, аз го споменах и тя каза "надявам се да го избегнем, но само ако бебето не страда!".

То в тези седмици май по принцип са по-кротки, защото уж нямало място в корема. Аз все си мисля да не си търсят оправдание за секцио,май не им се занимава много на лекарите. Просто като слушах пулса на апарата сякаш на моменти отслабваше и ме притесни,а после на разпечатката видях прекъсвания на линията.
Какъв е този тест? За първи път чувам

# 521
mimi_82, честита принцеска и тук,да е расте здрава и щастлива! Бързо възстанояване на теб Hug

# 522
Момичета последните дни се подготвях усърдно за появата на малкото човече и не бях много активна,не успях да честитя рожденните дни на бъдещите мами,да са ни живи и здрави,както и появата на не малко бебоци,и те да са живи и здрави и само радост да носят на цялото семейство,а на мамите бързо възстановяване!

Накрая,НО не последно място да се отчета.Днес с планово секцио се роди вторият ми син Самуил,цели 4270гр.Аз и бебето сме добре и се надяваме утре да си се приберем в къщи при гордия батко.

# 523
narcissus, честит да ви е Самуил и да расте здрав, весел и заобиколен от любов и грижа, а на теб бързо възстановяване!

# 524
Хайде и аз да се похваля! Днес се роди нашето малко момиченце! Реши си вчера да си пукне водите без въобще да ме предупреди и ми дойде доооста изненадващо 😂.
Родих нормално в 36+5 г.с., 2610 гр, 47 см. Доста си болеше, малко се надцених, но се радвам, че лекарката и акушерките ми дадоха тази възможност.
Вече 2 часа минаха и болките отшумяват. Все едно съм си натъртила едно хубаво д-то.
Благодаря на всички, че през тези 9 месеца споделяхте и хубавите, и тревожните си моменти! Така успяхме по-леко да преминем през чудото бременност.
Честито на новите мамчета и кураж на предстоящите! ❤

Общи условия

Активация на акаунт