В коремчетата има готовичко човече, ЮНЧЕТАТА посрещаме ниe вече (Тема 8 - 2021)

• 48 000
  • 740
  •   1
Отговори
# 525
Честито, момичета! Да са живи и здрави малките сладури!

# 526
Честито на всички нови мамчета! Tada Tada Tada Tada
 Първите два дни на юни са същински бебевалеж. Както е тръгнало до 10ти всички ще са родили хаха :р
Успех на чакащите, а родилите мами да нагушкат много здраво мъниците от мен! Two Hearts Two Hearts

# 527
Честито на момичетата за появата на техните бебчета, да са много здрави и много да ви радват, а на вас за бързо възстановяване ❤💙🤗
Джеси, аз май ще съм от последните и определено след 10-ти юни Wink многото контракции изобщо не водят до никакво разкритие при мен, а и коремчето си ми стои високо

# 528
Честита радост, момичета! Нека да здрави бебоците и само усмивки да ви носят Heart

Аз си държа много да съм след 10ти юни Grinning
Таткото се прибира в понеделник, та искам и да го видя малко преди да вляза да раждам, твърдо си държа да си дочака датата Grinning

# 529
Честита радост, момичета! Нека да здрави бебоците и само усмивки да ви носят Heart

Аз си държа много да съм след 10ти юни Grinning
Таткото се прибира в понеделник, та искам и да го видя малко преди да вляза да раждам, твърдо си държа да си дочака датата Grinning
Честито за новите бебчета в групата, да са здрави и много да радват мама и тати, а на вас момичета бързо възтановаване 🥰 и аз да отбележа, че държа да си устискам до датата, така че 10 ми е рано 🤣🤪имам още доста неща да свърша докато дойде бебко 🙈🙊🙉

# 530
Момичета, съжалявам че не честитих рождените дни, нито новородените ви бебче. Бъдете здрави, орисани само с щастие, късмет, успехи, любов и усмивки. Обичайте и бъдете обичани и много ценени❤ Утре ми е последния изпит (по право) и после ми остава само държавния. В 37+3 съм аз, готова съм с всичко, само уча и чистя 😂 пращам позитивна енергия на всички. Аз се чувствам добре, спя нормално и няма да се оплаквам! 🥰

# 531
Здравейте мами имам въпрос към тези който са по наясно с нещата. Бременна  съм в 36г.с и АГ ми каза още в самото начало на бременността че бебето ми върви с 2 седмици назад с размерите си тоест е малко по мъничко от колкото трябва да бъде така е и до днес. Таа да попитам кога може да настъпи раждането спрямо тази инф по горе

# 532
Юхууу честито и на новите мамчета, леле какво правите не мога да ви насмогна Smiley бъдете здрави и благословени с бебчетата си Green Heart

аз вече съм в 38+4, утре съм на тонове и преглед, нямам търпение вече Grin Gift Heart

# 533
Здравейте мами имам въпрос към тези който са по наясно с нещата. Бременна  съм в 36г.с и АГ ми каза още в самото начало на бременността че бебето ми върви с 2 седмици назад с размерите си тоест е малко по мъничко от колкото трябва да бъде така е и до днес. Таа да попитам кога може да настъпи раждането спрямо тази инф по горе

Здрасти!Моя бебок цяла бременност вървя две седмици назад,за много мъничко навакса и в деня на раждането отново беше назад..
Родих го 6 дни преди термин ,с планово секцио,като изобщо нямах индикации за започване на раждане-бях почти без контракции и абсолютно никакво разкритие.
Не мисля,че има някакво съотношение спрямо развитието и момента,в който реши да излезе .Успех!!

# 534
Честити рожби на dimi_ и Foley , да растат здрави, щастливи и много обичани!

# 535
Честити бебчета на мама narcissus и dimi. Да сте здрави и щастливи ❤️

Независимо дали бебето върви напред или назад според ехографа, за възрастта на плода се взима като ориентир ПРМ и се изчислява термин. Влезете ли в 37 г. с бебето се смята за доносено и раждането може да тръгне всеки един момент. Няма правило, че ако е по-малко ще закъснее или ако е напред, ще подрани.

Аз имам някакви контракции, чакам да започне нещо, но нищо не започва. Моята мързеланка явно е като кака си и ще чака да стане много голяма и ще стои до последно. Въпреки това се надявам да се роди скоро, защото вече много ми тежи този тумбак и ми създава сериозни проблеми с кръста.

# 536
Честито и от мен на всички мами.
Момичета, моят малък мъж имам чувството, че иска да излезе през пъпа 😀😀 Не се спира просто. Коремът ми падна преди няколко дни и ММ дава зор да си оправям багажа, защото е убеден, че ще родя скоро (36+4г.с. съм) Аз хем искам да минава, че нещо ме е страх от това нормално раждане, хем искам да поседи поне още седмица. Иначе мин седмица беше вече 2900.

# 537
  • Германия
Здравейте! Минавам и тук да споделя, че ази сутрин в 4:20 се роди третото ни детенце Мира Алис 🌸 3400 гр, 51 см. Дойдох в 2:00 часа в болницата с 5 см разкритие и кървене, много се измъчих макар че ми пускаха да дишам смешен газ( не знам как се води на български), исках епидурална, но докато ми я бият бях с 8-9 см и родих. ММ беше с мен❤ Имам шевове. Малката засука, даже напълни памперса.
На 1 час се изкъпах и пих кафе, малко ще поспя, докато и тя спи. Не мога да повярвам, че мина 🙈

# 538
Stuck Out Tongue Winking EyeЧестито на всички маминки! Да са здрави и розови всички бебоци Heart
Аз с тази бременност съм много объркана Joy по ПРМ термина ми е 10.06, по ехо на АГ е 24.06, а по ехо на феталните е 21.06, и това заради по-дългия ми цикъл 30-33 дни и вероятно по-късната ову. То затова и по-късно я видяхме Точицата. Сега като ви чета и се зачудих да почвам ли да се панирам заради датата по ПРМ Joy

# 539
Честито Foley, много е дисциплинирана малката Simple Smile да ти е здрава и щастлива!
Аз днес за първи път имам някакви болки, но не мога да определя дали са откъм гърба, дали стомах ме боли... Надявам се да не са контракции, уж не можело да се сбъркат с друго. Бебо си е активен, вече ми поотминаха без лекарства, само с лежане. Още малко ще стискам зъби... в 37+ гс съм и не искам още да излиза, малък ми се струва, нека си расте още малко.

Общи условия

Активация на акаунт