В коремчетата има готовичко човече, ЮНЧЕТАТА посрещаме ниe вече (Тема 8 - 2021)

• 47 916
  • 740
  •   1
Отговори
# 555
И аз искам естествено да си тръгне, сестра ми ражда със системи на 11 ден след термин и не искам същото нещо, но пита ли ме някой. Само си повтарям търпение, но вече ми е леко криво, само се чудя за какво да се притеснявам, отделно ежедневното подпитване и аз също отивам за ананас Simple Smile Желая ти скорошно раждане и на теб Simple Smile

# 556
Момичета, не че нещо ама изядох цял ананс преди няколко дни, отделно живея на четвъртят етаж качвам се всекидневно по стълбите, подскачам на топка, ходя по минимум 6000 крачки ииии дори нямам разкритие,нито тапа паднала. Имам лееки контракции, но това е. Утре съм на тонове пък ще видим.
Дано при вас подейства нещо. И мен постоянното проверяване ме побърква или пък “ ми той корема ти е високо още” и така…

# 557
Уфф ако ви кажа колко ме дразнят съседките ми и с тия хормони откачам като чуя “айй няма ли да раждаш”, все едно те ще го израждат, “как ще се казва бебето” и куп други въпроси, които по принцип не ги засягат и никога не бих питала една бременна жена, направо ме побърква човешката наглотия 😃😃 то е ясно, че и аз не знам кога ще родя, не си давам толкова зор 😃 сигурна съм, че нямам разкритие и без някога да са ме гледали 😃 чакам си прегледа утре и нямам търпение за него 😃🧸

# 558
  • Варна
Аз пък съм със смесени чувства хем искам да се ражда да си го видя вече, хем да поседи още малко. Термина ми е за 17 юни и сме около 3 кг, да видим какво ще си избере бебчо.
Иначе съм често със стягания на корема и менструални болки, но май това били само подготвителните контракции...🤔

# 559
Именно заради тези глупави натяквания от сорта на кога ще раждаш и производни, не съм казвала кога ми е термина. Ей така, да не ме натоварват излишно и останалите.

Име нямаме, багаж не съм стягала, дрешки имам 3-4, не са изпрани и т. н. Комплект за изписване не съм купувала, като цяло - нищо. 🙂 Имам чувството, че толкова безотговорна съм само аз в нашата група тук. 🤔😀 Дано бебче е послушно и да си изчака до около термин.

# 560
Именно заради тези глупави натяквания от сорта на кога ще раждаш и производни, не съм казвала кога ми е термина. Ей така, да не ме натоварват излишно и останалите.

Име нямаме, багаж не съм стягала, дрешки имам 3-4, не са изпрани и т. н. Комплект за изписване не съм купувала, като цяло - нищо. 🙂 Имам чувството, че толкова безотговорна съм само аз в нашата група тук. 🤔😀 Дано бебче е послушно и да си изчака до около термин.
най - важното според мен е багажа да е готов, всичко останало докато си в болницата може да се вземе, изпере и т.н., аз с повечето неща съм готова, но точно с багажа не ми е готово всичко 🤣а тези дни все повтарям, че всеки момент ще родя и почвам да се шашкам, че раждането започва, а багажа ми не е готов 🤣 и че хората от болницата ще си кажат тази е супер без отговорна, половината неща и липсват 🤣🤣🤣🤣

# 561
Току-що изгладих бебешките дрехи, имам май да добавям още 2-3 неща в куфара, за които съм сигурна, но не ми идвам в момента на акъла, а даже ги и сънувах преди няколко дни ама не си давам зор, все после, после и дните си минават Smiley мисля, че съм купила всичко, което трябва поне за първият месец, да няма неприятни изненади, докато съм в болницата, че моите хора малко ги правят тия работи Smiley Smiley да ви се оплача куфара ми е среден размер и не се затваря Satisfied списъка ми за болницата е буквално с 10неща (вкл. и документите и личните вещи ) а аз сложих сигурно над 30 неща, защото съм сметнала, че ще ми трябват, сега ще ги преглеждам отново Smiley дано махна нещо Smile

# 562
Благодаря ви мами на 9ти съм наа преглед ще питам и АГ по въпроса честитоо и от мен на всички юнски мъничета ❤️❤️

# 563
Здравейте, мили мами! Вчера (на 03.06.21г.) в 23.32ч. се роди моето трето щастие 👶👶👶! 2630гр. Борислав, родих в 37+6дни. Благословям епидоралната упойка 😊❤️🍀. До 5 см се помъчих с контракциите, но не бяха нещо много тежко. Сложиха ми упойката и всичко утихна. Не усещах нито болка, нито контракции, честно казано обаче и напъните не усещах... Чувствам се добре и цялото ни семейство е на седмото небе. Баща му е разтопен от любов! Пожелавам на всички здраве и късмет 🍀😊👶👶👶

# 564

Момичета минавам да почерпя за рождения си ден. Бъдете здрави Heart

Мен нещо гърлото ме дращи от два дни главно сутрин, надявам се да ми се размине само с това.

# 565
Има някакво вирусче с гърло и хрема, което обикаля сега, ние с моя мъж го минахме тази седмица. Чай с лимон, лукчета и биозин мама ти препоръчвам, на мен ми се размина за 3 дни.

# 566
Момичета,при вас как мина първата вечер след като ви оставиха бебоците.
Леле,моя е голям щурец,побърка ме!
До 20-21 всичко вървя нормално и после си показа рогцата.
Вярно ме предупредиха,че е опасен агент,нооо....
От 2 до 5:30 не мигнахме нито той,нито аз съответно.Активен е точно както беше в утробата.
Днес ми смениха превръзката с водоустойчива,ще си ударя един душ да се почувствам бял човек.Малкия също го изкъпаха сутринта.
Сега мина визитация-всичко е перфектно,в неделя си отиваме у дома.В понеделник махат конците и се надявам всичко да започне да влиза в ритъм.
Изключително доволна съм от избора на болница и от всички служители в нея,просто адмирации 🙏
Пожелавам на всички такова възстановяване като моето!

# 567
Здравейте, вчера в 10.10 сутринта се роди вторият ми син Калоян. Бях секцио. Казаха, че за кратко са го сложили на кислород, но вече бил добре. Носиха ми го веднъж и сега като се пораздвижа си го вземам за постоянно при мен.
Желая на всички здраве и щастие!

# 568
Шеф мама, честит рожден ден, да си здравичка, леки финални метри и щастлив бебок.

Добре дошли на новите бебоци, да растат здрави, силни, обичани 🍀

И аз си мислих, че може да вземе да родя тази нощ, че бая контракции имах и напрежение, но засега нищо 🙄 По-късно днес съм на преглед, поне да си взема документите за болницата да са в мен.

# 569
Честит рожден ден Шеф Мама и честити нови бебоции Yellow Heart  бъдете всички много здрави и щастливи ! Animal Bear

Радева, аз също съм на преглед днес и снощи също си мислех, че раждам, но ми се размина Smiley може би, защото всички ми казаха, че днес ще родя Smiley  през деня много, много не го мисля раждането ама настъпи ли вечерта мале малеее Smiley та си казвам когато и да е "мечка страх, мен не страх' и пак не се знае де Laughing и на тонове ще ходя преди прегледа, ако изобщо са ми записали час, никой не ме пита как се казвам, като се обадих за часа,а момчето беше доста объркано Joy Satisfied

Последна редакция: пт, 04 юни 2021, 10:45 от elfinaa

Общи условия

Активация на акаунт