Керем Бюрсин в "Почукай на вратата ми" (тема 89)

• 37 796
  • 738
  •   1
Отговори
# 120
  • София
Керем е бил груб с репортерите, където има един израз - “на куково лято”. Напротив. Керем винаги е много сдържан и търпелив с журналистите, колкото нагли и невъзпитани да са те. В случая шофира и го хващат буквално на пътя, насред трафика, за да му задават глупави въпроси. Може да са известни личности, но в крайна сметка Керем и Ханде не са длъжни да отговарят на всички зададени към тях въпроси. Без значение дали са от фенове или от журналисти. Сами избират колко, кога и как да споделят. В конкретния случай смятам, че Керем отново отговори много на място, не усетих да е груб или изнервен. И не, не съм пристрастна. Simple Smile

# 121

После Керем бил невъзпитан, като гледам отражението в очилата му не знам кой е невъзпитан и невъздържан... Хектор като е на предната седалка дали е с предпазен колан? Иначе и той незъзпитан, гледа към папараците Rolling Eyes

# 122
Ханде започна да следва  още един от редакторите на Vogue, тези, които бяха на снимките на плажа вчера, и днес те продължават със сесията така че мисля, че може да  има нови снимки с Ханде а пък защо не и с двамата
Тази госпожа следва и Керем

Една фенка пита
Ако hande е в инста, може ли тя да ни даде лего история
@KeremBursin
@HandeErcel

И Керем коментира

@HandeErcel
 will you give us a Lego story please  :praying_hands   Hands Pray :🕶

@HandeErcel
 ще ни дадете ли Lego история, моля Hands Pray Hands Pray 🕶

Последна редакция: чт, 20 май 2021, 12:06 от sani1212

# 123
  • София
На Хектор ще му изям ушите. Много ми е любимо това кученце! Ако ми падне, ще го уморя от гушкане. Grinning

Снимката, която Славена е споделила, много добре показва “невъзпитания” Керем - дори очите му са усмихнати. Wink

# 124
# 125
  • София
Ето го грубият и невъзпитан Керем

# 126
  • Пришълец
Какво да се прави, рисковете на професията... Известните учтиво отговарят и се усмихват, журналистите пък се излагат като всеки път задават едни и същи тъпи въпроси, но за разнообразие на различни хора. Whistling
Репертоара е познат: ашкове и т.н. има ли, няма ли. При евентуално потвърждение, следва въпроса Откога? След седмици повтаряне и потретване идва ред на замесване в историята на трети лица - в нашия случай Мурат 1 или 2, СС и пр. На следващия етап вече се говори за сватба. Ако за такава не се чуе в близко бъдеще, по пътя на логиката, нещата при двойката не вървят - тръгват слухове за раздяла и това е на дневен ред. А ако се оженят, идва ред за хамиле-то. Satisfied

# 127
Алекс, Бро, Марги споделям мнението ви относно интервюто с Керем. И смятам , че той е прав-  за всичко си има време и място. Не обаче и да дава интервю спрял на пътя. В никакъв случай не е груб Керем, напротив доста е търпелив,учтив, възпитан  и сдържан.
Ние гледахме много интервюта и с Керем, и с Ханде, и с двамата. Моето впечатление е,че са доста любезни ,  внимателни, търпеливи  към турските журналисти, които ги чакат, дебнат, пресрещнат, спират на какви ли не места. Без да се съобразяват.

Flowers HibiscusСещам се и за статията на един турски журналист Енвер Йълмаз, която прочетох преди няколко дни. Той коментираше в статията  снимка на Ханде публикувана от нея  в социалните мрежи. Ето за коя снимка става въпрос

Предавам по смисъл написаното от журналиста. Как можело да публикува снимка с такова деколте, нямало приличие. Какво щял да каже Керем бей като я види. Та той щял да и направи забележка да не се снима с такова широко деколте....
Дали Керем би се занимавал с това ? Неговия манталитет, възпитание и култура едва ли се свежда до това " приличие на жената". Той е гражданин на света, живял е в много страни, сблъсквал се е с различни култури, традиции и манталитет. Той е космополитен и широко скроен човек. Представям си само неговата   усмивка.

# 128
Хектор и на мен ми е голям сладур. Animal Dog От интервюто онзи ден, той ми е по-интересен и всички мемета с него в Туитър. Trollface
Керем, следващият път изобщо да не спира колата и да не им отговаря. Какви са тези въпроси за Ханде и други мъже и че върти любов с Мурат 2, едва ли не докато са заедно като двойка.

# 129
  • София
Аз си чакам Лего сторито от Ханде, което Керем й заръча да сподели. Grinning Тя е по-дашна и вярвам, че ще ни зарадва. Simple Smile

# 130
  • София
БРО ето ти нещо по въпроса за легото!

Пишат че това е Ханде. Но аз нещо се колебая, дали е тя!

# 131
Аз си чакам Лего сторито от Ханде, което Керем й заръча да сподели. Grinning Тя е по-дашна и вярвам, че ще ни зарадва. Simple Smile

Ханде е по-изпълнителна, докато Керем обещава, обещава. Satisfied
https://twitter.com/theeemiyyy/status/1374369822113370116

SCK NEWS
@SenCalKapimiOFC
There is a high probability that Hande will appear on the cover of Vogue magazine. She started following the editor of this magazine on instagram and her crew was on the set of the photoshoot yesterday.

Има голяма вероятност Ханде да се появи на корицата на списание Vogue. Тя започна, да следи редактора на това списание в Instagram и екипът й беше на снимачната площадка вчера.

Редактирам се пак: Благавест тя е. Simple Smile Но сторито не е ново.

И днес очакваме видео или снимки зад кулисите от Nocturn.

Nocturne
@nocturnestyle
Backstage today! #NocturneHandeErçel

Последна редакция: чт, 20 май 2021, 13:16 от midnight__sun

# 132
  • София
Линде,
на снимката, която си споделила, е Ханде - от старо нейно стори е. Wink Все още чакаме Лего сторито обаче. Това, което качи по-рано днес, е с едно от кучетата й и тя се вижда за малко. Simple Smile

Вярно е, че Ханде е изпълнителна. Спазва си обещанията, за разлика от Керем. Grinning

Ще се радвам на нова фотосесия с Ханде, но повече ще се радвам на обща. Мина много време от новогодишното издание на сп. Хелоу и мисля, че е време за пролетно-лятна ХанКер фотосесия, а и едно скромно интервю за връзката и любовта им няма да откажем... Мааалко да открехнат вратата. Мъничко. Innocent

# 133
На този стоп кадър изобщо не ми приличаше на Ханде на мен Joy ама тя е да , чичо гугъл каза Joy

# 134
akvamarinBOND - стана ми много смешно това:"Та той щял да и направи забележка да не се снима с такова широко деколте...." 😆
Според мен би й казал да го махне, ако е застанала пред него с това деколте (или ще си я прибере в леглото, за да не я гледат други) , но хората си мислят, че всички от тяхната нация са "коне с капаци" и не дават на жените си да показват своите блага 😆
Не казвам, че трябва да се разголва, но точно Ханде е толкова скромна от към това да се "фука" с визията си, че няма на къде. Повечето жени, ако имаха нейния вид, едва ли биха се снимали така облечени, както тя 😏

Общи условия

Активация на акаунт