Керем Бюрсин в "Почукай на вратата ми" (тема 89)

• 37 786
  • 738
  •   1
Отговори
# 105
Добро утро, момичета! 💜
Желая ви прекрасен ден!
Днес от Туитър ни питат "Любима сцена в колата"

Моята любима е тази:

За мен това е много нежна сцена, изпълнена с много щастие. И двамата изглеждат много освободени, защото най-после са си признали чувствата, които са напирали в тях. Жестът на Серкан с погалването на косата е толкова естествен, с такава широка усмивка, че изобщо не изглежда да е по сценарии, а по-скоро изглежда като нещо, което е несъзнателно и всеки човек би направил. Отделно мисля, че е мъничка сцена и често подминавана..

Хубав ден от мен! ⭐💜

# 106
Flowers Hibiscus Добро утро, прекрасни момичета! Flowers Hibiscus

Желая ви един страхотен ден изпълнен с много настроение и усмивки Wink

# 107
  • Пришълец
Сутрешния блок в още по-ранен час, еха Sweat Smile

Първо за тази сцена в колата се сетих. Любима ми е, защото е нещо различно като замисъл от всичко видяно в турски сериал до момента и просто ме изненада newsm09
Хареса ми и недоумението при самия Серкан, увереността на Еда, а как се смях на начина, по който го напъха в собствената му кола...
Макар в началото да ми се струваше, че малко преиграват Joy
По препоръка на Мики трябва да поправя най-накрая грешката си и да изгледам целия първи епизод...

П.П. Магия, колко нежна сцена припомняш. Но, лично от мен - недооценена. Последно за нея бих се сетила, а толкова хубаво онагледява споделената любов, щастието, спокойствието от това, че са най-после заедно.

Последна редакция: чт, 20 май 2021, 07:47 от Маргарита Н.

# 108
Добро утро Flowers Hibiscus

Ето и моята любима сцена в кола Heart Eyes

Марги, хайде де , къде се ослушваш, изгледай го този първи епизод хахаах

# 109
И аз така мисля, Марги, за това споделих нея, едва ли бихме се сетили за тази сцена, ако не беше това предизвикателство. Лично аз все гледам когато се включвам в дневните задачки на туитър, да намирам сцени, които рядко ще споменем и заслужават внимание също. ⭐
А за сутрешния блок... станала съм от 5 сутринта и чакам някой по - нормален час, за да се включа. 😀 А ти изгледай първи епизод, ама целия, имаш време до новия сезон. 💜

# 110
Добро утро, момичета!

Предизвикателството днес много ми хареса, вие сте споделили много хубави и запомнящи се моменти от сериала. Аз реших да споделя сцената, която ми изникна първа в ума.
Мисля, че това е единствения момент, в който Серкан успява да убеди Еда да направи нещо, а не да се съгласи с нея и да я закара у тях.
Няма отделно видео, затова слагам целия епизод, сцената е на 14.25.

Желая ви спокоен и усмихнат ден!

# 111
Магийка, аз пък първо за споделения от теб момент се сетих Joy но реших , че много хора ще го посочат Joy
За първи епизод изобщо не се сетих Joy

Предните дни обсъждахте, че скока от 5 години разваля представите ни за епичната любов и тогава не успях да се включа, затова сега да си кажа. Съгласна съм с вас , гледайки на филм/сериал ми се иска да няма големи скокове във времето, изневери, жестоки раздели , после сдобрявания, но истината е , че животът е точно такъв. Понякога наистина не можеш да оцениш нещо, докато не го загубиш. Имам 2 двойки приятели , които се събраха с бившите си гаджета след дълга раздяла от 3-5 години. В първата двойка момчето има дете от друга жена. Във втората момичето има дете от друг мъж. По-голямо кино от живота няма наистина Joy
Относно защо са се разделили Еда и Серкан, честно не ми се иска да гадая , надявам се само да ни е представено логично. Hands Pray

# 112
Тези сладури ви пожелават хубав ден!
А за любимата сцена - 12 еп., когато Серкан казва на Еда, че друга няма да има...

# 113
Добро утро, сладурани !☺❤🌷

Flowers Hibiscus Време е за закуска. Има ли гладни ? Може да закусваме заедно.

Flowers Hibiscus " Любима сцена в колата ". Предполагам може да поразширим до колата, около колата...
Всичко започна като повода беше спряната стипендия на Еда , а първото действие , което задвижи събитията беше свързано именно с колата на Серкан Болат в 1-ви епизод. Въпреки, че Марги вече сподели точно от 1-ви епизод, ще споделя и аз , защото именно тези първи моменти ме приковаха и заинтригуваха, като нещо различно и необичайно.

Еда , която вижда колата на г-н Болат, виновника за нейната срутена мечта.

Какво ли да направи ? Така че да го заболи и Серкан Болат, както нея я  боли... Да я надраска....

И хоп , май стана неприятно, хванаха я на местопрестъплението...

А после спор с човека, който ненавижда. Но , тя не се страхува и ще му каже какво и е причинил в лицето

Идва интересното - поставянето на белезниците от Еда на Серкан. Сега вече са вързани и няма как в момента да ги махнат....

Ах, как побесня и се ядоса Серкан и на всичкото отгоре има важна среща, а сега и това с белезниците. Но какво да се направи ? Г-н Болат като кавалер влиза в колата пръв  и пита Еда може ли да кара кола. Колко забавно беше първото влизане в колата. Погледът на Серкан пълен с недоумение - ще се справи ли с шофирането студентката. Ей, сега ще види...Тя е луда....

Flowers Hibiscus После погледите в и около колата станаха други

Flowers Hibiscus Серкан е и кавалер. Подава ръка на Еда при слизане от колата, с която пътуваха всички до Анталия.

Flowers Hibiscus Не мога да не споделя и моторната лодка в Анталия, макар че тя не е точно колата, а  е средство за придвижване във водата.

Момичета , желая ви прекрасен и слънчев да е деня ви ! И безаварийно шофиране , не като с  " вуйчото " на Еда !☺❤

P.S. Може да споделим, ако ви допада идеята  и това в темата " Кои черти от характера на героите  Еда и Серкан харесвате и кои не одобрявате ?" . С коментари, снимки, клипчета както ви е удобно...Ако разбира се това представлява интерес, защото в групата пишат доста момичета и на мен ще ми бъде любопитно да прочета различни мнения и гледни точки.

Последна редакция: чт, 20 май 2021, 09:32 от akvamarin007

# 114
  • София
Момичета, това съвсем ново ли е? 

# 115
Момичета, това съвсем ново ли е?  

Скрит текст:

А не, сакън... отивам да оскубя черна кокошка и по перата да гадая дали е вярно... 🙃 знам че не е, но все пак...това би било визия за друг сезон, още 5 години по късцо Blush

Последна редакция: чт, 20 май 2021, 09:53 от Slawena

# 116
Здравейте хубав ден
Една фенка е писала в туитър че Керем бил глуб с журналистите и Керем е отговорил

Linda Barron
@lindarose2510
@KeremBursin
 you are a chop. U were rude to the media who ask questions that the fans would ask. U and Hande are not teenagers in the 1st throes of love. Comms 101 tell the truth and don't offend! Be the good guy that you usually are.
@KeremBursin
 ти си котлет. Вие бяхте груби с медиите, които задават въпроси, които феновете биха задали. U и Hande не са тийнейджъри в първата любов. Съобщения 101 казват истината и не обиждайте! Бъди добрият човек, какъвто обикновено си.

Kerem Bürsin
Hi Linda...sorry you felt as though I was rude to the media...you see the thing is there is a time and place for everything, and to get interviewed in the middle of the road while there was traffic and driving didn’t seem like the right time or place for anyone...

Здравейте Линда ... съжалявам, че се почувствахте така, сякаш бях груб с медиите ... виждате, че нещото има време и място за всичко и да се интервюирате по средата на пътя, докато имаше движение и шофиране не изглежда като подходящото време или място за никого ...

Продуцентите писаха че за сега няма да има нов плакат и че днес няма снимки

Последна редакция: чт, 20 май 2021, 10:54 от sani1212

# 117
  • София
Purple Heart Гюнайдъъън! Purple Heart

Моята любима сцена от колата е същата, която Магия в споделила. Първо за нея се сетих. Любима ми е заради усмивките на двамата - най-после си признаха чувствата, които са споделени, и изглеждат искрено щастливи. Любима ми е, защото обичам залезите и много ми допада как е заснета тази сцена. Толкова е романтична и нежна. Любима ми е заради диалога между Серкан и Еда. Това “не ме гледай така” в началото и “когато те има теб, те има само теб” по-нататък. Обожавам начина, по който Серкан отмества нежно косата на Еда. Винаги съм си мислила дали е хрумка на режисьора или отново е импровизация на Керем и Ханде. Но излъчва толкова много привързаност, любов, нежност. Прекрасна сцена! Магия е подбрала много красиви гифчета, аз ви споделям самата сцена:

Последна редакция: чт, 20 май 2021, 11:14 от Бърборанка с розови очила

# 118
  • Кърджали
Керем се бил държал грубо с репортерите ли? Тая да не е сънувала нещо? Спират го на пътя, задавст му малоумни въпроси (кой нововлюбен би искал да го питат за измислени флиртове на любимият му човек), момчето все пак казва две изречения (шото някой друг можеше и да ги напсува) и накрая бил груб... Нямам думи

Любима сцена в колата...
Освен тази споделена от Магийка, може би и ттези

# 119

Гальовен! Hug

Общи условия

Активация на акаунт