Керем Бюрсин в "Почукай на вратата ми" (тема 89)

• 37 743
  • 738
  •   1
Отговори
# 90
Едно от най-щастливите неща на света е когато знаеш, че си влюбен в някой, който те обича дори повече! 💙

# 91
  • София
Замислих се за скарването на Серкан с Еда,довело до дългата раздяла.За мен е нещо дребно,но сринало вярата им между тях.За важните неща ,анализираш ,питаш и разпитваш,и бориш се докрай.Но малките ,от тях само те боли,не можеш дори да обясниш защо.усещаш,че другия не те познава,а той пък мисли същото за теб.Народът някога  извлекъл е поука,,Малките камъни обръщат колата.,,
Някой сцени се повтарят,но всички те една подир една ми радват душата.Искрено Ви благодаря за качените прекрасни моменти.

Последна редакция: ср, 19 май 2021, 18:56 от Leddel

# 92
  • София
Ханде с баба си.  

Прабаба и внуче...

Последна редакция: ср, 19 май 2021, 20:05 от БлагаВест

# 93
Времето ни направи непознати отново.

# 94
Здравейте,  романтични момичета  ! BlushHeart

Не успях да се включа по-рано  , но не означава, че не ви четох с интерес.
Поздравления за Бърборанка , Магия, Марги, Налбантова , за преводите Алекс, Али и всички вълшебни феи творящи в темата !!  Благодаря ви за красивата и уютна къщичка . Момичета , толкова сте талантливи , с творческо въображение. Положени са много труд и усилия, оригинално мислене, прекрасно оформление, текст, гифчета, полезни връзки... За всички ВАС, момичета с признателност !

Flowers Hibiscus  От феновете

Вечер е и е време да се поотпуснем, да си починем, позабавляваме , да се посмеем.Blush

На снимачната площадка
се срещнаха Хандето и Керем
и си станаха чудесен тандем.
Неусетно сезонът приключи,
но феновете не престават, 
все тях да съзерцават.
От снимките на райските Малдиви ,
ги видяхме загорели и щастливи.
От Гьочек ще чакаме хабер
за разходка с яхта, пореща вълните,
вятър в косите и слънце в очите.
Каквото и да става със сериала
втория сезон вече  наближава  !
А пък тийзерът съвсем ни обърка.
Тук всеки предположения прави-
защо са разделени,какво ще стане,
ще бъдат ли  тримата  щастливи  ?
Сценаристите отговор ще ни дадат
и надявам се няма да ни поведат!

Приятна вечер от мен !

# 95
  • Кърджали
Любимата ми прегръдка е вече споделена. В докторската къща, на терасата, сбогуване с толкова неизречени надежди и желания. За мен т си остана най-любима

# 96
Nocturn

И тук сме без изненади.

Пак влязохме в световният трендинг. Информацията за Vogue Türkiye не е сигурна, но всички искат още една фотосесия с тях.

И стана дълъг пост,  но пак се редактирам. Два кадъра от вчера. Animal Dog

Последна редакция: ср, 19 май 2021, 23:17 от midnight__sun

# 97
  • Пришълец
Аквамарин, Hands Clap как хубаво си ги наредила римите. Много талантливи момичета има тук. Веднъж бях решила да събирам поезията на едно място, после пък разказите ви -твоите, на Славена, Leddel, Ина... Но не направя ли нещо в момента оставам си само с намеренията Joy

# 98
Привет мили момичета ! Страхотни сте както винаги. Прекрасна тема! Чета ви макар и по-рядко. Дано през летните месеци да има по-малко случаи с Ковед 19 !
Радвам че имам възможността да съм сред вас.
Страхотно начало на втори сезон .
Бъдете живи и здрави!

# 99
  • София
Sparkling Heart Момичета Sparkling Heart,
нося ви нещо, което ме усмихна широко - историята на една любов, която разцъфна пред очите ни... Heart Eyes

Всички би трябвало да могат да гледат видеото, дори тези без Инстаграм профил > https://www.instagram.com/tv/COK9mFzpJQ6/?utm_medium=copy_link  

“Независимо какво се случва,
аз винаги ще те обичам.” Gift Heart

# 100
  • София
Талантливото ни момиче...
И художник и актриса и невероятен модел!

# 101
Карах я страхотно, но после казаха името ти....

# 102
  • Пришълец
Вярно, Серкан не разбра името на Еда от самата нея... Замислих се покрай колажа от Магия Stuck Out Tongue Winking Eye

Кали (FBID1679...) wavey

# 103
# 104
  • София
Както обичам, минавам посред нощ да ви оставя няколко снимки, този път по изключение не на Ханде Ерчел, а на самия Керем Бурсин от миналогодишната фотосесия за списание L'officiel Hommes Turkey:

Ако вече са качвани в темата, моля за извинение! Flowers Hibiscus
Спокойни сънища! Nature First Quarter Moon With Face

Общи условия

Активация на акаунт