Керем Бюрсин в "Почукай на вратата ми" (тема 89)

• 37 918
  • 738
  •   1
Отговори
# 270
  • София
Жена като произведение на изкуството.

# 271
  • София
Това е първият турски сериал, който следя в реално време. Сериалът, заради който се регистрирах тук. И нашата тема е единствената, в която пиша. Отдавна не съм залепвала така пред екрана. От тийнейджърските ми години, като се замисля. Дори тогава не помня да съм имала друга двойка, която да ме вълнува така, както Еда и Серкан / Ханде и Керем. Дали защото сериал се преплете с реал, дали заради изолацията покрай пандемията, не знам. Но истината е, че съм омагьосана от тези двамата. Пристрастена съм както към сериала, така и към темата. Няма друг сериал в момента, който да ме вълнува толкова. Въобще нямам претенции нашият сериал да е най, наясно съм, че има много по-добри проекти и откъм сценарий, и откъм изпълнение. И не говоря само за турски продукции, а като цяло. Но нито един друг сериал не ме вълнува като нашия. Другите ги гледам и дотам. А с този изживявам всичко, всеки момент и тръпна в очакване за следващия епизод. И това е всеки път. Тук емоцията е голяма, защото е споделена с вас, защото следим какво се случва покрай Керем и Ханде, чакаме с нетърпение лайфовете им и т.н. Мисълта ми е, че явно не съм единствена. Не сме само ние. По цял свят има хора като нас. Та питам... защо нашият сериал? Защо той, а не друг? Има толкова много турски сериали. Защо именно нашият постигна такъв глобален успех и се превърна в марка, в тренд, в мания, в абсолютен феномен сред турските дизита?? Ами отговорът е “явно има защо”. И е време хората да го признаят. Тези, които не харесват сериала. Не харесват Керем и Ханде. Окей. Не ги харесвайте, но не отричайте успеха не нещо, който е очевиден. Не обиждайте хората, които го харесват. И недейте да се сърдите и злобеете, че вашият любим сериал го спират, а нашият продължава и т.н. Опитах се да гледам други турски сериали, но не ми се получи. Няма да влизам в конкретика, но всички ме отказваха след няколко изгледани епизода - причините са разнообразни. Да пиша в други теми, нямам желание. Просто ми липсва мотивация. Споделям тези неща, защото съм широкоскроен човек и винаги се опитвам да вляза в обувките на този отсреща. Знам, че е голяма грешка да съдя за другите по себе си и да очаквам да разсъждават като мен. Но просто не мога да приема, че хората са толкова елементарни, злобни и дребнави. Жалко за тях. Как го живеят този живот, не знам. Със сигурност не е щастливо. Защото според мен истински щастливи са хората, които не губят кураж и вярват в доброто, които гледат с усмивка на този живот и го живеят със смисъл, които не губят време да завиждат и не хабят емоциите си за лошотия. Времето си минава и тук в нашата тема се оформихме една много приятна група хора, които въпреки различията си намират общ език, уважават се и се забавляват заедно. Благодаря ви за което! И искам да знаете, че занапред няма да бъда толерантна към тези, които се опитват да разрушат хармонията ни. Възпитана, да, защото дори ядосана съм възпитана, но няма да им остана длъжна. Казвам го, защото досега доста съм мълчала и съм избягвала конфликти, но в крайна сметка всяко търпение си има граници. Благодаря ви още веднъж за приятната компания и наистина се надявам да си останем такава! Heart
Скрит текст:
За останалото - добре казано. Щом четем по други теми, проблема си е наш, ще се сблъскваме и с неодобрение. Всичко с времето си, вече нямам желание да ходя да чета из чужди дворове. Повече ме натоварват отколкото обогатяват с нещо, макар някога да беше точно обратното. Имам си пак предпочитани 2-3 теми, в които се зачита чуждото мнение, но като цяло в други съм ставала неволно свидетел на дребни разправии и то за нищо и... Аз съм много далеч от тези неща. Просто не мога да си позволя да хабя енергия и да се впускам в безсмислени спорове. Не знам какво е преобладаващото мнение за нашия сериал в Мамата, но които сме "залепнали" за екрана и под въздействието на ХанКер сме тук. Това е сигурно Stuck Out Tongue Winking Eye
Та хорското мнение ми е без значение, обикновено се водя от собствените си усещания, ако някой беше ме убеждавал, че си заслужава да го погледна - нямаше да го направя, не обичам да ме навиват. Така както и ако ми кажат колко е тъпо дадено нещо пак няма да се впечатля особено.
Не се заглеждам вече и в броя последователи, преглеждания на клипове и пр. По едно време ми се изпари желанието. Сигурно защото въобще не знам какви други сериали се излъчват и не правя съпоставка с нашия

# 272
- Какво?
- Толкова си красива...

# 273
Наградите на Murex d'Or в Бейрут/Ливан. Керем и Ханде са номинирани. Успех.

Демет Йоздемир и Джан Яман с тази награда

# 274
  • Пришълец
Знаеше се, че малката Мая ще е екранна дъщеря на Серкан и Еда, другото си беше теории и чесане на клавиатурата.  За мен има друго, очакванията към това дете ще са големи. Не знам колко е талантлива, дано да е колкото е красива, но тя ще бъде един от основните персонажи. Предполагам че, много от/в моментите между гг тя ще е основен фактор. Така че, очаквания имам да видим...
+1. Съгласна съм с всичко написано. Дано детето оправдае очакванията ни. Надявам се да играе добре.

# 275
  • София
Марги, Славена,
аз отдавна писах, че очакванията към Мая ще са големи и се надявам да играе толкова добре, колкото е красива. Защото ще е важен образ в сериала занапред. Но също така според мен е важно да се сработи с Керем и Ханде. Дано им се получи химията като семейство. Heart

Последна редакция: сб, 22 май 2021, 23:51 от Бърборанка с розови очила

# 276
Добро утро пожелавам хубав и усмихнат ден нека днес да получим хубави новини и снимки

# 277
Добро утро, момичета! 🤍
Желая ви спокойна неделя!

Днес от Туитър предизвикателството ни питат "Коя е най-недооценената сцена на Еда и Серкан?"

Според е от епизод 6. Тази сцена:

Разговорът, в който Серкан споделя за брат си и денят, в който отсъства от офиса. Обожавам този разговор. Уязвимостта. Емоциите. Двамата седнали, без да се карат, водят дълбок и личен разговор. Серкан се довери на Еда и и сподели нещо, което всъщност никой не знае за него, дори и най-близките му приятели. Заради моменти като този аз се влюбих в сериала и героите му. Те почти не се познаваха, но си личеше, че има някаква връзка между тях, която тепърва ще се развива. Не е лесно да се "разсъблечеш" пред някой и да споделиш голяма своя тайна. Какво остава за Серкан, който с години е изграждал високи и дебели стени около себе си, за да го предпазват от другите. А Еда много добре знае какво е да изгубиш някой толкова близък, на толкова ранна възраст. И двамата, според мен, не са предполагали, че болката от детството им, дори и различна, в един момент ще послужи за връзка с друг човек, извън семейството.

Последна редакция: нд, 23 май 2021, 07:13 от Есенна магия*

# 278
Flowers Hibiscus Добро утро, прекрасни момичета! Flowers Hibiscus

Желая ви един страхотен ден изпълнен с много настроение и усмивки Wink

# 279
Добро утро, момичета!❤

"Коя е най-недооценената сцена на Еда и Серкан"
"Надежда за децата"
Разходка сред природата и малка, но много мила част от историята на Еда!

Днес ще ви почерпя за моя рожден ден, ставам с една година по-красива и по-мъдра.

# 280
Defne 4, Миличка да не се отървеш от здраве и както  казваш бъди по-красива и
                                по-мъдра, от мен  нека всички твои мечти да станат реалност:four_leaf_clover:.Flowers HibiscusHeart

# 281
Defne, Честит Рожден Ден! Flowers Tulip

С пожелание за здраве,щастие, късмет и много успехи Hug

Последна редакция: нд, 23 май 2021, 08:40 от mi_si

# 282

Defne, Честит Рожден Ден! Пожелавам ти много красиви мигове, здраве и успехи!
Добро утро, слънчево и блажено настроение за всички момичета от темата!
Влязох и с нетърпение очаквах да прочета споделеното предизвикателство от Магийка за днес! Това, което тя е споделила на мен ми е един основен момент даже - двамата се доверяват един на друг, предпочитат своята компания пред възможността да се забавляват с приятели, такава близост се усеща и споделеност! За мен този момент е много силен! 💗
Недооценени моменти са ми или недоразвити, по-скоро, разговорите на Серкан и баща му. Опитваха се нещо да покажат, но не намериха точната формула и го "изсулиха" бащата някак. На мен ми се искаше сближаване между двамата, да намерят връзката помежду си, но всъщност, в живота често се случва родители и деца да са си чужди планети, така че го приех и това.
За Somera - нашите направо са "изяли" процентите на другите продукции! 🙃
За другите теми от бг-мама - аз съм от тези, които се разписаха заради сериала, никога не съм си представяла, че ще обсъждам турско дизи. След края на сезон 1 попрочетох тук и там разни теми за други актьори - нещо не можах да разбера и аз защо трябва фенове на един актьор да хейтят друг. Открих, че за мен блестящи актьори са доста недолюбвани от фенове на други актьори, затова няма да си позволявам да пиша за други мои любимци тук, защото може да има някой, който не ги понася. Чета си от време на време темите за двама други актьори и си лайквам мнения, но дотам, защото друго освен нашият "Почукай на вратата ми" не гледам. Странно ми беше, че там, където аз виждам емоция блестяща игра, химия - за други е било безмислено и тъпо. Но понеже и аз не харесвам играта на този или онзи много харесван актьор, явно си е до натюрел и вътрешно усещане понякога, не знам. Не бих използвала квалификации или да влизам в излишни спорове, обаче! Аз си имам моя класация и това е, всеки си има предпочитание и го приемам!
За прекрасна неделя ви оставям Бюрсин фемили! Не знам, дали защото са почивни дни ми е семейно такова! 👪
И естествено виновниците за манията "Почукай на вратата ми"

# 283
  • Пришълец
Честит рожден ден и от мен, Дефне! Много здраве и късмет 🍀

По повод обсъжданото в Туитър днес:
Малките щастливи моменти съм пренебрегнала аз лично и оцених тази

след като изгледах другата такава, по време на амнезията на Серкан, навяваща тъга.

Ели, Hands Plus1

# 284
Алиджан стори отива на снимки
https://instagram.com/stories/alicanaytekin/2579747321161356059? … edium=share_sheet

Честит рожден ден , Дефне! Много здраве и късмет 🎂🥳🎉🌺
https://tse1.mm.bing.net/th?id=OGC.84c302945f65be316239916443c96 … 3va6nYAklV%2f8%3d

Последна редакция: нд, 23 май 2021, 09:28 от sani1212

Общи условия

Активация на акаунт