Керем Бюрсин в "Почукай на вратата ми" (тема 89)

• 37 917
  • 738
  •   1
Отговори
# 285
Започваме Wink

Ново:

# 286
# 287
Неслихан е със страхотна рокля.
Дефне, ЧРД! Здраве и късмет! 🌻

# 288
Първи снимки от къщата на сем.Болат Wink

Ново и от Анил Wink

Последна редакция: нд, 23 май 2021, 12:00 от mi_si

# 289
  • Бургас
Дефне, Бъди много, много щастлива! Нека усмивката не слиза от очите ти!

# 290
Честит Рожден ден, Дефне! Relaxed Flowers Hibiscus Желая ти много здраве, усмивки и късмет във всичко, с което се захванеш. Flowers Hibiscus

Понеже съм те възприела като силна поддръжничка на Ханде, ти слагам тази красота. Stuck Out Tongue Purple Heart

# 291
  • Пришълец

А ХанКер си траят Stuck Out Tongue Winking Eye

# 292
Очите на Серкан/Керем говорят:

# 293
Майката на момченцето, което играе с Керем в Muhteşem İkili е писала, че няма да участва при нас. Слухът доколкото си спомням, тръгна когато малкият последва Керем и Ханде в Инстаграм. И оттам се появиха едни теории... Satisfied

# 294
  • София
Flowers Cherry Blossom Здравейте, момичета! Flowers Cherry Blossom

Днешното предизвикателство на Туитър доста ме затрудни и бях решила да го скипна, но понеже съм упорито магаре, реших, че няма да бягам от час и ще се явя на контролното. Grinning

Има три сцени, които лично аз съм недооценила по мое мнение, защото са доста обсъждани тук в темата и помня, че много ви харесаха и докоснаха, но аз не ги усетих по този начин. Simple Smile

Сцената пред камината:

Сцената на яхтата:

Сцената в хижата, когато се изгубиха:

Керем и Ханде си изиграха ролите прекрасно, режисурата също е добра, вероятно проблемът е в мен и в моите очаквания. Това са сцени, които са важни за нашите главни герои, но някак си не беше извлечен максимумът от тях. Диалозите не ми бяха толкова силни, липсваше ми някакво развитие, от което имахме нужда, липсваше ми кулминация в действието. Всички искахме такива ЕдСер сцени в периода на амнезията, но ми идваха някак си в нищото. Липсваше ми посланието и последствията. Как стигнахме до тях и какво носят след себе си? Тук сценаристите не се справиха добре. Просто се усещаше едно лутане. Имали са хубава идея, но не са я развили докрай. Сцените са красиво заснети, но... нещо ми липсва просто. Wink

При камината, например, този откровен разговор и Серкан, който свали гарда, ми дойдоха напълно изневиделица, защото до по-рано същия ден той беше враждебно настроен към Еда и не искаше да знае нищо за нея и общото им минало. Как изведнъж се промени и разнежи?! В следващия момент отново се отдръпна и се държеше като задник. И нито стигнахме плавно и постепенно до сцената, нито след нея действието продължи в логична посока.

Сцената на лодката беше по същия начин - очаквах да проведат много по-смислен разговор, някакви проблясъци при Серкан, да се скарат сериозно или нещо друго да се случи между тях, което да създаде интрига за следващите епизоди.

И накрая изгубването им - заряза годеницата си на рождения й ден, за да търси Еда... Ами очаквах поне целувка и малко повече драма в търсенето и намирането на Еда. Това беше идеален момент да си спомни предишния път, когато Еда беше паднала и той я търсеше. А и действието след тази сцена продължи все едно не се е случвала. Някак си уж се сближават, ама не съвсем. Никаква логика не намирах в случващото се.

Въобще целият период с амнезията можеше да бъде много по-добре развит, с много повече логика между събитията и градация в случващото се. Трябваше да следват модела на Айше - Серкан в началото се пази от Еда, кара се с нея, но усеща, че е привлечен, постепенно я опознава и несъзнателно се влюбва. За целта трябваше да имат повече преживявания заедно, по-смислени диалози, но уви... Simple Smile

И накрая - честит личен празник, Дефне! Balloon Бъди здрава и много, много щастлива!!! Birthday

Последна редакция: нд, 23 май 2021, 18:12 от Бърборанка с розови очила

# 295
Линейната продуцентка на сериала Зейнеп е качила тази снимка с Ханде, Керем и режисьора Алтан.😍
Скрит текст:
В туитър прочетох, че днес, когато Ханде и Керем са дошли на сета е имало папараци пак, но от продукцията са взели мерки и не са успяли да им зададат въпроси. Най-вероятно след края на снимките довечера ще се опитат да направят репортаж. Не, че има някаква полза от задаването на глупави въпроси, но поне ще им се порадваме.😄

Честит рожден ден, Дефне! Много късмет, здраве и щастие ти пожелавам!🍀

# 296
Здравейте момичета Hug
С всеки изминал ден се доближаваме до началото на лятната приказка , дано сезон 2 оправдае очакванията ни Heart
ЧРД , Дефне Heart Eyes
Много здраве ,късмет и любов Flowers Hibiscus , останалото ще си го купиш Stuck Out Tongue Winking Eye

# 297
# 298
  • София
Керем е много хубав на тази снимка! Има един особен блясък в очите... Heart Eyes Не че Ханде не е красива и очарователна, както винаги, но този път погледът ми се спря върху Керем... Heart Eyes

Аз прочетох, че все пак втори сезон ще стартира на 9-ти юни, вместо на 2-ри. Мисля, че е официално, защото в Инстаграм и Фокс, и страницата на сериала споделиха тази информация. Wink

# 299
И аз попаднах на инфо, че сериалът ще започне на 9 юни.
Според арабите - "Забавянето е, защото не са се разбрали с няколко актьора за хонорари и в момента се търсят нови хора, включително и деца".
Официално от Фокс:

Да допълня:
"Фуат няма да участва в сериала, защото родителите не са били доволни от предложения хонорар. Не се уточнява каква роля е щял да изпълнява. Все още  се търси дете за Енгин и Пъръл. Ако не намерят ще преработят сценария - спонтанен аборт."

Засега само това излиза като официално инфо Wink

Последна редакция: нд, 23 май 2021, 19:26 от mi_si

Общи условия

Активация на акаунт