Керем Бюрсин в "Почукай на вратата ми" (тема 89)

• 37 913
  • 738
  •   1
Отговори
# 300
Здравейте , феи на любовта !☺❤🌷

Flowers Hibiscus Честит рожден ден, Дефне !❤🌷 Бъди здрава и благословена! Желая ти през новата лична година много радостни и щастливи дни, както и сбъднати мечти ! Весел празник !

Flowers Hibiscus " Дядо ми казваше , че хубавото на живота е това: Нещата никога не стават така, както искаш."
 Харуки Мураками
Така предполагам ще се случи и в нашия сериал- едно си мечтаем и си представяме , но не става точно както го искаме....
Щастието никога не закъснява просто ние понякога бързаме. Лесни пътища към щастието няма....Затова и Еда и Серкан ще извървят своя  дълъг и нелек път един към друг, ще трябва да се преоткрият  и да продължат пътя си заедно.

Flowers HibiscusНай-добрите отговори не ги носят хората, а времето....Времето ще покаже колко силна е любовта между Еда и Серкан и дали могат да преодолеят обидата, разочарованието и болката между тях.

Flowers HibiscusОт турската преса haberlerancara.com

Двама актьори от сериала  " Доктор чудо" ще се включат в новия сезон на нашия сериал.
Успешните лекари от сериала " Доктор Чудо" / не го гледам/ д- р Али Вефа / актьора Танер Йолмез / и д-р Ферман /актьора Онур Туна/ ще се постараят и ще излекуват Серкан.
В сериала " Почукай на вратата ми" състоянието на Серкан щяло да се влоши внезапно и  да се наложи да му се окаже спешна помощ. Като той щял да намери най-добрите лекари в града си/ Истанбул/ и да започне лечение.
Като Онур Туна и Танер Йолмез  , които дадоха живот на двама успешни лекари в " Доктор Чудо" щели да направят всички необходими изследвания и да съобщят добри новини на двамата влюбени.
Двамата лекари щели да възстановят здравето на Серкан и той да оздравее. Тези лекари впоследствие  Серкан редовно щял да ги посещава и така да започнат да се сближават.
Серкан и лекарите щели да станат близки приятели.
Доколко това ще е вярно, ще видим.....

Flowers Hibiscus Момичета , вкъщи е голяма суматоха. Имаме си абитуриент / бала ще е на 25.05/ . И сме под пара всички. Така че ще ме извините , но за днес това е от мен.
Но въпреки това ще продължавам да чета темата с интерес , защото споделянето в групата е много приятно и зареждащо! И както казват няма нещо , което кафе с приятели да не може да излекува .....

Приятна неделна вечер !❤

Последна редакция: нд, 23 май 2021, 19:52 от akvamarin007

# 301
Аквамарин, успешен път, попътен вятър и сбъднати мечти на абитуриента! Весел празник! 🎉

Дали ще работят пак заедно Еда и Серкан?

# 302
Ели , много благодаря !

Дано се сбъднат мечтите му ! Една майка е безкрайно щастлива  когато вижда , че детето и успява и се справя.
Да са ни живи и здрави децата и да поемат правилната посока в живота , да имат  шансове и възможности да реализират това , което искат! Още веднъж благодаря !❤

# 303
Танцуващи Еда и Серкан:

# 304
  • Пришълец
...
Въобще целият период с амнезията можеше да бъде много по-добре развит, с много повече логика между събитията и градация в случващото се. Трябваше да следват модела на Айше - Серкан в началото се пази от Еда, кара се с нея, но усеща, че е привлечен, постепенно я опознава и несъзнателно се влюбва. За целта трябваше да имат повече преживявания заедно, по-смислени диалози, но уви... Simple Smile
...

Напълно съм съгласна, периода с амнезията не го развиха както трябва иначе имах големи очаквания към това повторно влюбване. Липсваше нещо, но определено не беше химията между Ханде и Керем или старание от тяхна страна. Друго е. Опитаха се поредните сценаристи да напомнят за символите на любовта им като пръстена, белезниците, "Мадоната с коженото палто", но по такъв начин, че по-скоро ги обезличиха. И по-конкретно пръстена. А от честото повтаряне на водата с лимони стана досадно....
Пред камината - докосна ме сцената, Серкан беше толкова объркан, че я приех тази негова спонтанна реакция, но Еда така настоятелно питаше "спомни ли си", че изпорти леко момента...
 В крайна сметка минало бешело, не е каквото искахме, но гледаме напред и се надяваме с Айше да се върне и магията, която ни завладя.

Аквамарин, еха, положителни емоции са това. Heart Eyes Да си призная чудех се сред нас има ли развълнувани мами на абитуриенти Smile
Много здраве и сбъднати мечти на порасналото ви дете, а на вас в семейството - поводи за гордост с него.

# 305
Марги , много благодаря !

Да, признавам си емоциите са много силни. Особено когато виждаш как малкото момче, дето си го гушкала и прегръщала  е пораснало и става вече мъж !  Още веднъж благодаря !❤

# 306
Аквамарин, честит абитуриент, да ви е жив и здрав!  Весел празник! Wink

Gift Heart

# 307
Аквамарин, честит абитуриентски бал на твоето момче. За всяка майка е голям празник и вълнение. Relaxed Flowers Hibiscus

Ето ти едни двама, които и те са се наконтили като за абитуриентски бал. Trollface

Очите не лъжат! Sparkling Heart

# 308
Неофициално:
Има вероятност 1 епизод на 2 сезон да започне на 2 юни. В четвъртък ще кажат официално кога стартираме Wink
Всичко зависело от преговорите утре и в сряда.

# 309
  • София

“Никога няма да можеш да ме замениш.”
“Знам.” Broken Heart

# 310
Ново от Ханде:

Сезон 1 и Сезон 2

Последна редакция: нд, 23 май 2021, 21:59 от Есенна магия*

# 311
Официално от продуцентите 2. сезон започва на 9 юни!🤗

# 312
Привет момичета!!
Поздрав за Дефне за рожденния ден - да си здрава и щастлива с любимите си.
Късмет и попътен вятър на момчето ти Аквамарин!

И с риск да ви ядосам искам да ви кажа, че съм много щастлива ако новата дата е 9-ти, защото на 2-ри съм нощна и не се събирах в кожата си като обявиха датата от яд че няма да мога да гледам.Joy

# 313
Дефне, Честит рожден ден!
Бъди щастлива!

Малко късничко, но..... Ели-мама, носи името си със здраве и удоволствие!

Akvamarin, нека твоето дете постигне мечтите си! На добър път в този прекрасен живот!

Много си обичам този момент.😊

# 314
 И аз се радвам за новата (стара) дата - 09.06, защото до 4ти съм заровена в работа и се радвам, че ще мога да гледам спокойно. Grinning

Общи условия

Активация на акаунт