Керем Бюрсин в "Почукай на вратата ми" (тема 89)

• 37 727
  • 738
  •   1
Отговори
# 630
  • Плевен / София
Лека нощ! Nature Stars

Скрит текст:
~~~

P. S. Имаме 1 млн гледания за 4 часа. Tada

Страхотна шапка за новата тема...
Здравейте момичета,
"Каква, мислите, е причината двойката ЕдСер да е толкова обичана по целия свят?"
Личното ми мнение е, че всички обичаме приказката за Пепеляшка, а красивата любов на Еда и Серкан просто те залепя за екрана и не те пуска въпреки издънките на СЦ...Голям плюс е и изпълнението на Ханде и Керем...Въпреки всички коментари за "моженето" на Ханде тази роля и приляга най много от изиграните до момента...
Сервирам ви кафето така напук на реалното време в момента....все едно е есен...

Магия, бързо да минава....

# 631
Магийке, моят отговор се съдържа в името ти - МАГИЯ. За мен това е причината. Откриха се. Лошото е, че от сега нататък винаги ще търся същата магия, която има тук и едва ли ще я откривам. Амаааа голямо важно, нали сега ни будят емоциите!

# 632
Малката наистина ще се казва Кираз
Сигурно се е родила по черешово време 🤭 т. е. скоро ще има рожден ден!
Много е неблагозвучно, предвид международните фенове, трябваше да измислят нещо по интернационално! Аз не харесвам женски имена завършващи на съгласна, просто им се губи женствеността 😁 Башак например 🙄😬

# 633
Добро утро
[/img]

# 634
  • София

# 635
Добро утро прекрасни Момичета:hibiscus:
                             Бързам да ви пиша, че днес ми е доста натоварено, но ми се иска да отговоря на
                             днешното предизвикателство от Туитър.
                             Мисля като Гости, но ще добавя нещо и от мен." Каква е причината двойката Еда и Серкан
                             да е толкова обичана в цял свят."
                             Причината е, че Айше Кутлу написа една приказка за любовта, която я базира в 1-ви сезон
                             на екстретата от "Малкия принц", а сега виждаме от фрагмана, че и приказката за "Пепеляшка"
                             вълшебницата Айше няма да  пропусне. В душата на всеки от нас живее едно дете, Айше успя
                             с тези приказки да докосне едни от най-финните и нежни струни от душите ни.Ние пораснахме
                             вече сме големи хора, имаме си деца, някои от нас си имат внуци, но детсвото, което сме пре-
                            живели, носталгията по изминалите години и пълното осъзнаване, че това време е безвъзврат-
                            но отминало . С тази приказка Айше ни припомни някои неща, които ние бяхме позабравили.
                             Керем и Ханде толкова са сладки заедно, такава химия и магия има между тях, че още в 1-ва
                             серия  като ги видях заедно, разбрах, че Бог ги е събрал.Heartpulse
                             За актьорската игра на Керем няма да пиша, то е ясно отдавна съм го открила и съм си дала
                             сметка какъв гениален актьор е.Изненадата ми беше при Ханде, тя много е напреднала и успя
                             да изгради образа на Еда по един брилянтен начин, сигурно е, че Керем като партньор също е
                             дал едно рамо, но това не е толкова важно, за мен е важен крайния резултат.
                             Желая един хубав, усмихнат ден с много позитивизъм и усмивки.HeartSmile

# 636
Здравейте,момичета!
Изгледах фрага и много,много ми хареса!Определено се усеща магията от първите епизоди и се радвам,че ще завършим сериала така както го започнахме!

Информация от ФБ-това се предполага ,че ще е актьорът/казва се Sinan Helvaci/,който ще играе Бурак/който ще е най-вероятно някакъв приятел на Еда,влюбен тайно в нея,това не е потвърдено/.Той държи малката в тази сцена за ръката.Май ще гледаме ревнив Серкан Trollface

# 637
А още един тайно влюбен в Еда... сещам се за тайно влюбеният Дениз, който дори успя тайно да се ожени за Еда.

Иначе в лице този Синан изглежда симпатичен, със светли очи, 1.73 висок, нисък за Ханде, но пък добре от друга гледна точка, не искам да е по-висок от Керем Yum

Интересно ми е защо малката казва на Серкан, че не го харесва... какво е направил вече, за да не го хареса?
И защо Серкан ще каже, че и той не я харесва, едно дете може да приеме тези думи сериозно и дори да се обиди.

Аз толкова се надявах да се харесат и сближат веднага.

Стискам палци Серкан като разбере, че Еда е майката да направи сметката и ще се сети, че момичето може да е негова дъщеря.

Не искам да живее в заблуждение, че Еда е била с друг и че има дете от друг и че си е уредила живота.

Това за халюцинациите ми е странно - явно още се лекува.

Мелек вижда Серкан в кафе-ресторанта, и прави всичко възможно Айфер да не види Серкан. Т.е. Айфер е ядосана на Серкан.

Айдан е изненадана - т.е. или Серкан и казва, че е видял Еда, или й казва, че Еда има дъщеря. Thinking

А за моемента в който Еда пита кой мъж те докара, мисля, че Серкан е тръгнал - и детето само сочи в посока в която няма никой...

После обаче се връща да върне нещо, забравено в колата, бърка в джоба, ама вижда Еда и си мисли, че са халюцинации.

Надявам се това да не е края на епизода, мразя да ни показват края на епизодите в трейлърите.

# 638
Информация от ФБ-това се предполага ,че ще е актьорът/казва се Sinan Helvaci/,който ще играе Бурак/който ще е най-вероятно някакъв приятел на Еда,влюбен тайно в нея,това не е потвърдено/.Той държи малката в тази сцена за ръката.Май ще гледаме ревнив Серкан Trollface
Скрит текст:

Здравейте, момичета! Relaxed Flowers Hibiscus

Ревнив не само към Еда, но към малката също. Даже към нея предполагам повече. След като разбере, че е негово дете, ще иска да е постоянно с нея и всеки друг ще е натрапник между тях. Нямам търпение за всичко, което предстои. Simple Smile

Предполагам, че срещата им, ще е краят на епизода. Не ми се иска, да чакаме цяла седмица, но каквото такова. Няма да ни е за пръв път.

# 639
Здравейте, момичета Simple Smile
Благодаря ви за фрага, превода му и всичкото инфо, което успявате да изнамерите. Flowers Rose
Фрагът е интригуващ и ... много красив. По повод халюцинациите на Серкан аз мисля, че през петте години бая са го спохождали сънища с Еда - "Тези сънища започнаха да стават прекалено реални". Blush

# 640
  • София
         Серкан Болат преди 5 години!                          Серкан Болат след 5 години!
                                              Разлика никаква. Същият РОБОТ!

Прекрасно е, когато две артистки, конкуриращи се в сериал, са приятелки в реала.

# 641
  • Пришълец
Каква е причината да обичаме ЕдСер? - присъединявам се към написаното от вас. Има някаква магия, необяснима. И другото е, че без да съм почитателка на жанра оцених сериала, защото е нетипичен. Срещу стереотипите: не Той, а Тя го целува за пръв път; Той хваща букета на булката, Тя отправя предложение за брак; при нас няма "снахоооо", ами "зетко" и да не продължавам...
Мики беше споделила една страхотна мисъл, че има книги (в нашия случай сериали), които те карат да се замислиш или... да спреш да мислиш. Heart При мен важат и двете. Затова така залепнах за екрана.

# 642
  • София
Notes Здравейте, момичета! Notes

Как е настроението ви днес? Моето е отлично. Все още ме държи ентусиазмът от снощния фраг, който изгледах поне 50 пъти... засега! Grinning

Днешното предизвикателство много ми харесва, но не знам дали ще успея да опиша с думи това, което чувствам. Simple Smile

Еда и Серкан завладяха ума и сърцето ми, защото обичам романтични любовни истории. Защото Еда е смислен и силен женски образ, в който всяко момиче може да се припознае. Освен това е героиня, на която искаш да приличаш. Еда е красива, умна, упорита, жизнерадостна, талантлива, излъчваща позитивна енергия, добра приятелка и добър човек. Как можеш да не я обикнеш? А и обичам любовни истории, в които мъжът го играе лошото момче, което се променя, след като открие правилното момиче. Серкан е един такъв студен, недостъпен, груб и безчувствен, но в същото време е харизматичен, очарователен и пленяващ. Погледът му, усмивката, осанката, походката, гласът. Всичко в него те привлича и искаш да се доближиш, да го опознаеш. Знаеш, че ще те нарани, но желанието е по-силно. Когато момиче като Еда срещне мъж като Серкан и се влюбят, и съберат, знаеш, че предстои страхотна любовна история. Но за мен причината да сме омагьосани от Серкан и Еда са Керем и Ханде. Ако други актьори бяха изиграли тези роли, не съм сигурна дали ефектът би бил същият. И тук не става дума дали са двойка в реала или не. Химията между Ханде и Керем просто си я има и никой сценарист не може да я съсипе. Wink

Notes Усмихнат ден ви желая!!! Notes

Последна редакция: пт, 28 май 2021, 13:32 от Бърборанка с розови очила

# 643
Под въпрос е откога е снимката, но е от тези дни.

А дали малката няма да е една мини...

Сериала и реала както винаги ги смесих. Smile

# 644
  • София
Забелязвям следното - Керем отдавна не е бил толкова активен и въодушевен. Четох какво е коментирал в Туитър и в Инстаграм. По време на лайфа също беше чок ентусиазиран за новия сезон. Явно историята му харесва и това си личи. Отдавна не съм го виждала такъв. Мисля, че се кефи на новия сценарий и това определено ще си проличи при заснемането на сцените, просто енергията му е друга. Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт