Керем Бюрсин в "Почукай на вратата ми" (тема 89)

• 37 776
  • 738
  •   1
Отговори
# 615
  • София
Издевателстват над моя приятел Хектор ми се струва...

# 616
Малката наистина ще се казва Кираз (на галено Чери ще ѝ викам з сигурно). Ще има и още едно момченце Джан. Бурак и Пина ще са нови герои. Ще има и някакъв Керем, който няма да се задържи дълго време май. Това  се пише че щв са новите герои.
Да видим каква история е измислила Айше за името на Малката - Кираз, зашото това име хич не ми звупи добре. Та поне истприята на избора на името да е хубава

Алекс, Sparkling Heart много благодаря за информацията! Прочетох, че Бурак е собственик на кафене, което се управлява от Айфер и Мело. Разбира се, той е влюбен в Еда. Може би, точно той държи малката ездачка за ръката.

Каската ми напомня тези, които са за езда. Малката явно е наследила любовта на баба Айдан към конете.

# 617
  • София
Започваме с аналозите между първи и втори сезон. Между майка и дъщеря.

Огън е фрага!

# 618
Страхотен фраг очаквах нещо такова така се радвам като дете на сладолед Мая е страхотна а за Ханде и Керем нямам думи Играта започва от начало
Ханде

# 619
Лудитеее Hug , пак сте изписали света Joy
Хубав фраг , нали ? О малката не го хареса нашия робот Stuck Out Tongue Winking Eye
Утре ще се върна да ви изчета .
Лека нощ Flowers Hibiscus

# 620
  • София
Този гиф казва всичко!

А този поглед направо може да те прониже. Керем е убийствен!
Според мен Серкан още не е напълно излекуван, защото се чуди какви са тези халюцинации вследствие на тумора му. А погледа на Еда излъчва и болка и любов...

Последна редакция: пт, 28 май 2021, 00:27 от БлагаВест

# 621
Привет и от мен в късна доба!
Ей, това детенце ми влезе под кожата още от сега! Наистина мини Еда, а Серкан с този поглед ме разби.
Да, фрага обещава силно начало на сезона и аз като повечето очаквам щастлив финал.

# 622
  • София
Лека нощ! Nature Stars

~~~

P. S. Имаме 1 млн гледания за 4 часа. Tada

Последна редакция: пт, 28 май 2021, 01:21 от Бърборанка с розови очила

# 623
  • София
Привет, прекрасни момичета, фенки на сериала "Почукай на вратата ми" Flowers Hibiscus

Преди и аз да ви пожелая лека нощ и спокойни сънища, искам да споделя с вас вълненията си покрай новия, първи трейлър за втория сезон! Както и очаквахме всички ние, той определено ни донесе много емоции, много вълнения и много въпроси (повечето от които останаха без отговор от предишните епизоди, други се появиха след излъчването на анонса за втори сезон)! Без да се опитвам да гадая какво точно ни е подготвила Айше Кутлу и екип за епизодите във втори сезон, има няколко напълно ясни вече факта, а именно: Еда живее в Истанбул, а не в Италия; Еда има дъщеря, за която Серна не подозира; Айфер и Мело са все така заедно с Еда и детето й. И най-важното, новата Еда изглежда определено различно, някак по-спокойна, по-улегнала, по-уверена и по-мъдра! Heart

Това което определено ме озадачи и не ми дава покой е какво става със Серкан! От една страна видяхме един Серкан със самочувствието на успял мъж, самоуверен, усмихнат и горд с постиженията си и получената награда, от друга страна виждаме в трейлъра един много объркан Серкан (разбира се, объркването вероятно се дължи на факта, че Еда има дете, което е шок за него и внесе много смут в подредения му живот), но също така един Серкан, който се съмнява в това което вижда, който задава въпроси от сорта на "Мозъчният тумор може ли да предизвика халюцинации?" или да прави заключения като "Тези сънища започнаха да стават много реалистични!". С написано дотук искам да кажа, че на мен нещо не ми се вижда логично и много се надявам да получа отговор за сегашното състояние на Серкан още в първите епизоди - здрав и успешен бизнесмен ли е или все още лекуващ се, със здравословни проблеми Серкан?! Ако трябва да се съвместят двата образа и следвайки логиката от това, което ни показаха следва, че най-вероятно ще имаме пред нас един напълно излекуван от тумора Серкан, който е изпаднал в по-тежка форма на хипохондрия сравнение с това, което ни показаха в първите епизоди на сериала! Flowers Four Leaf Clover

Бях писала преди време за усещането си, че Айше Кутлу сякаш е по-пристрастна е образа на героинята Еда Йълдъз и неговото развитие,  определено й е повече на сърце! Днес Ели-мама написа в темата: "Мисля си вече, че Айше има проблем с мъжете!". Не знам нищо за личния живот на Айше Кутлу (не проявявам и интерес), но и аз започвам да мисля като Ели-мама! Толкова пъти съм критикувала образа на Серкан Болат, че май омръзнах и на себе си, но той определено не е най-добрия пример за мъж "мечта", т.е. такъв го виждаме (и въздишаме) само в епизодите, когато беше влюбен и щастлив с Еда и никаква заплаха не висеше над главата му! Ако проследим цялостното развитие на образа най-общо се получава следното: първите 11 (единадесет) епизода гледахме един робот Серкан, който се луташе и чудеше коя да избере - тази, която е логичната за него или тази в която е влюбен; от 29 (двадесе и девети) до 36 (тридесет и шести) епизод го гледахме с амнезия, напълно объркан и нищо не помнещ, а сега? От направената кратка справка излиза, че от всички изгледани епизоди сме гледали Серкан объркан от някого или нещо цели 18 епизода! Искрено се надявам, да не се налага да гледаме отново объркан, лутащ се, съмняващ се в себе си и в собственото си здраве Серкан (в смисъла на човек с необоснована загриженост и дори маниакален страх за собственото си здраве, каквото представлява хипохондрията!) което ни беше загатнато в трейлъра! Искам да гледаме вече напълно здрав, осъзнал не само успехите в професията си, но и грешките в живота си Серкан и пропуснатите, пропилените години любов с Еда! Flowers Four Leaf Clover

Спокойни сънища, прекрасни! Nature First Quarter Moon With Face

Последна редакция: пт, 28 май 2021, 02:20 от nrgmama

# 624
Flowers Hibiscus Добро утро, прекрасни момичета! Flowers Hibiscus

Желая ви един страхотен ден, изпълнен с много настроение и усмивки Wink

# 625
Добро утро! Думата ,с която аз определям трейлъра към нашия сериал е СВЕЖЕСТ.Хубаво е, че всичко е ново.Започвам с обстановката- нова хубава къща на Еда , отново потънала в цветя и зеленина, любимите ѝ Мело и Айфер. Самата тя изглежда великолепно с оранжевата риза ,леко накъдрена коса,безупречен грим- излъчва светлина , увереност ,спокойствие и една лека меланхолия. Серкан - харесвам визията му.Изглежда по- солиден, все така харизматичен и привлекателен и все така лутащ се в собствената си душа, с две думи влюбено желязо/ако въобще е възможно подобно определение/. Новата кола му приляга.Малката  е трепач. Кристално звънко гласче, предизвикателен поглед нетърпящ възражения, според мен бъдещата слабост на баща си.
 Няма да гадая какво са ни подготвили ,но нека  да е житейски правдиво, приятно за душата и очите,лятно. Нека да е така, както са го планирали, без излишен пълнеж и без зависимост от фенски мераци.А че ще има някое ново пиле, което ще ни опъва нервите, не се и съмнявам, но без такива не може.
  Хубав и успешен ден !:sunflower:Flowers Cherry BlossomFlowers Four Leaf Clover

# 626
Никой не може да създаде такава магия освен Айше Кутлу! Убеждавам се, че тази жена е вълшебница!

# 627
Добро утро, мили дами! 💜
Усмихнат ден ви желая!
Днешният въпрос от Туитър е "Каква, мислите, е причината двойката ЕдСер да е толкова обичана по целия свят?"

Последна редакция: пт, 28 май 2021, 09:16 от Есенна магия*

# 628
# 629
Аз мисля, че е същата. Поне така ми изглежда 😃
Бях качила тази предполагаема къща на Еда. Не видях дали е същата във фрага.

Общи условия

Активация на акаунт