Керем Бюрсин в "Почукай на вратата ми" (тема 89)

• 37 726
  • 738
  •   1
Отговори
# 60
Добро утро Flowers Hibiscus
Благодаря за новата тема , п-р-е-к-р-а-с-н-а  еее! 🥰🥰🥰
Изненадана съм честно казано, очаквах да е черно-бяла 😂 и доста по-натруфена, защо ли те смятах за кичозно момиче? 🤔 веднага се коригирам 😘

Минавам веднага на темата, понеже вчера не успях да се включа за целувките , днес бързам да се включа с прегръдките.
1. От 7 епизод

Тази прегръдка е началото на края за Роботчо 😂 тук допусна Еда до себе си и няма връщане назад!

2. От 11 епизод , направо са откраднах гифчето на Магия и го пускам пак

Тук Серкан очакваше тя да каже нещо, да поиска да остане, чудеше се как да я задържи, искаше просто да остане в живота му , не беше готов и пред себе си да признае какво чувства, но му се наложи 😂

3. От 32 епизод

Когато Серкан помогна на Еда с презентацията. ❤

# 61
  • Пришълец
...
Марги,  има и други, които успешно пренесоха своята любов и в живота. Това са Неслихан Атагюл и Кадир Догулу,  Бурак Йозджевит и Фахрие Евджен, Хатидже Шендил и Бурак Саяшар, с когото играха заедно в "Черни планини" и др.
Чела съм Линде по нещо и за тях, но не съм ги гледала.

# 62
Добро утро! Flowers Hibiscus

Много се радвам, когато виждам, че лека-полека се събираме отново, но още повече, когато има нови попълнения в темата. Relaxed Flowers Hibiscus

За любима прегръдка си гепих гифа от Магия. Satisfied
Изобщо не мога да преценя, дали виждам ЕдСер или повече Ханде и Керем. Но искам винаги да са така, да се държат здраво и да не се пускат.

Четох тези дни, че освен колата, Серкан може би ще е сменил и домът си. Говореше се, че ще се е преместил в къщата на доктора от този гиф. Тя символизираше несподелената любов, тъгата и самотният живот. Четох дори, че е възможно и Еда да се е преместила там. Чакам 9 юни с голямо нетърпение от една страна, но от друга, започнем ли и знаейки, че са само 13 епизода, леко се натъжавам. Но да, всичко хубаво си има и край. Simple Smile

# 63
  • Плевен / София
Говорите за прегръдки ?

# 64
  • София
Animal Dolphin Добро утро от нашите делфинчета! Animal Dolphin

От всички предизвикателства занапред трябва да изключвам сцените от аватара и от подписа ми, че иначе само тях ще си повтарям. Grinning

Любими прегръдки... Без да се замислям, посочвам тези три:

Не знам дали имат нужда от думи. Simple Smile Прегръдките на ЕдСер са като целувките им - всичките са ми любими и не бих искала да избирам. Но конкретно тези трите са ми направили впечатление, защото в тях видях повече ХанКер отколкото ЕдСер. Тези прегръдки посяха камъчето на съмнението в мен, че между нашите сладури се случва нещо в реала. Освен това тук те са щастливи. На първата снимка - щастливи и най-после наистина заедно. На втората - щастливи, преодоляли първата порция проблеми и най-после наистина сгодени. На третата - щастливи и най-после отново заедно след всичко. Heart

•••
Мики,
Скрит текст:
ама как натруфена?? Grinning В офиса се шегуват, че съм Монк - имам толкова мании, една от тях е външният вид, като не става дума само за облеклото ми, а за всичко мое. Колата трябва винаги да е чиста, дрехите са по пантон и всичко трябва да си отива помежду си, кучетата са облечени с подобни дрешки, в тон са, обувките ми са винаги изчистени, в дома ми всяко нещо си има своето място и не обичам да се мести, харесвам минималистичния стил на обзавеждане - модерно и семпло. И така нататък, да не ви отегчавам. Най-важното е, че никога няма нищо излишно при мен. Не обичам прекалено помпозните и накичени неща. Напротив. Смятам, че не е важно количеството, а качеството. Wink

Последна редакция: ср, 19 май 2021, 12:26 от Бърборанка с розови очила

# 65
Привет в новата прекрасна тема!
За Бърборанка и всички, които са помагали с каквото могат

# 66
Бърборанка
Скрит текст:
Не знам защо самото потребителско име "Бърборанка" го асоциирам с Барби. Заради съвпадащите букви ли не знам, освен това си руса 😂 И обичаш розово 😂 И понеже няколко пъти писа, че имаш много идеи какво може да бъде включено в някоя от бъдещите теми и очаквах да има много нови неща и всичко да е розово и бонбонесто 😂 или стилно черно-бяло.
Изненадах се определено, много ми харесва темата, ама и розова и бонбонеста пак нямаше да я върна 😂 Розовите очила са много сладка закачка, която само потребителите в темата ще схванат 😉
И аз съм фен на минимализма, но го прилагам само за себе си и своите вещи,  не мога да го наложа на мъжа ми и децата за съжаление 😂
Кучетата ти си имат дрехи?? 😳 Ето пак асоциация с Барби в мозъка ми 😂

Времена на война
Колко е трудно да откриеш в днешните времена някой, който да прегръща душата ти и да пази сърцето ти. Някой , който няма да те нарани, който ще остане въпреки бурите и който няма да се откаже , въпреки раните ти. Колко трудно е да се обича в днешните времена...днес, когато всичко е секс, когато физическата красота струва повече от чувствата, когато има малко желания и много страхове. Наистина са времена на война за любовта, но дори така , аз винаги ще избирам да остана с този , който знае как да разголи душата ми и да оцени сърцето ми.

# 67
Не знам как ги поствате тези красиви моменти - за мен най-хубав е , когато Серкан призна, че е влюбен.
Но съм без видео от прекрасният момент...

# 68
Запис и от мен в новата тема!
Прекрасна е HeartHeart Много ми хареса всичко,оформлението,текста,цветовете,гифчетата HeartHeart
С нетърпение очаквам новия сезон и ще го гледам задължително Gift Heart

# 69
Бро, ти мен ли описваш, или...? 😂😂

•••
Мики,
ама как натруфена?? Grinning В офиса се шегуват, че съм Монк - имам толкова мании, една от тях е външният вид, като не става дума само за облеклото ми, а за всичко мое. Колата трябва винаги да е чиста, дрехите са по пантон и всичко трябва да си отива помежду си, кучетата са облечени с подобни дрешки, в тон са, обувките ми са винаги изчистени, в дома ми всяко нещо си има своето място и не обичам да се мести, харесвам минималистичния стил на обзавеждане - модерно и семпло. И така нататък, да не ви отегчавам. Най-важното е, че никога няма нищо излишно при мен. Не обичам прекалено помпозните и накичени неща. Напротив. Смятам, че не е важно количеството, а качвството. Wink

# 70
Какво ли е да потънеш в прегръдката на Керем бей 🤔 за един приятел питам 😏
Серкан в къщата на доктора, Еда и тя се нанася там , двамата по едно и също време новодомци.  Тя не иска да се изнесе, той също и екшъна  е на лице 😉 не че нямаше подобен сериал де 🙄

# 71
Не знам как ги поствате тези красиви моменти - за мен най-хубав е , когато Серкан призна, че е влюбен.

Идвам бързо, бързо с видеото. Purple Heart

# 72

Идвам бързо, бързо с видеото. Purple Heart

Благодаря, страхотно е!
За мен беше най-силната серия!
И най-силният момент!

# 73
  • София
Магия,
Скрит текст:
наистина ли? Grinning Значи можем да си поговорим за маниите ни... моите са много! Grinning Grinning Колегите ми още на втората седмица ме кръстиха Монк - вадех чаша от миялната и я миех отново, за да съм сигурна, че е чиста; никога не пия вода от диспенсъра, защото не знам как го поддържат, дали се чисти редовно и т.н.; купувам си минерална вода в бутилка и я преливам в стъклено шише, което аз съм си купила и мия често, като пия по една чаша вода на час; на всеки кръгъл час спирам работа и правя 5 минутна "гимнастика" на очите, за да си починат от монитора; проветрявам често помещението без значение от сезона; преди да седна на някой стол, задължително го бърша, изтупвам и т.н.; мия си ръцете по сто пъти на ден; мразя петна, накапя ли се случайно - директно си нося дрехата на химическо и като Серкан бей купувам нова или се преобличам вкъщи; обичам бижута, но не и да се прекалява с тях - елегантна гривна в тон с обеците или нежно колие със семпли обеци... Да продължавам ли? Grinning

Скрит текст:

•••
Мики,
ама как натруфена?? Grinning В офиса се шегуват, че съм Монк - имам толкова мании, една от тях е външният вид, като не става дума само за облеклото ми, а за всичко мое. Колата трябва винаги да е чиста, дрехите са по пантон и всичко трябва да си отива помежду си, кучетата са облечени с подобни дрешки, в тон са, обувките ми са винаги изчистени, в дома ми всяко нещо си има своето място и не обичам да се мести, харесвам минималистичния стил на обзавеждане - модерно и семпло. И така нататък, да не ви отегчавам. Най-важното е, че никога няма нищо излишно при мен. Не обичам прекалено помпозните и накичени неща. Напротив. Смятам, че не е важно количеството, а качвството. Wink

Мики,
Скрит текст:
да, руса съм, обичам розово и имам две малки кученца от породатата чихуахуа, бърборя много, стига да съм в настроение и да ме предразположат - всичко зависи от средата и моментното ми състояние, но съм приказлива и приятелски настроена като цяло. Обаче това не означава, че съм натруфена и т.н. Семплото за мен е по-красиво, стилно и някак си откривам чар в простотата. Точно това, което се опитваше да обясни Еда в началото на всички - на Селин, на Айдан, на Пъръл. Simple Smile

И, за да има нещо в поста ми по темата, да ви попитам за мнение - мисля да приключа анкетата, като чукнем 100 гласа. Какво мислите?

Последна редакция: ср, 19 май 2021, 12:19 от Бърборанка с розови очила

# 74
  • Плевен / София
Магия,
наистина ли? Grinning Значи можем да си поговорим за маниите ни... моите са много! Grinning Grinning Колегите ми още на втората седмица ме кръстиха Монк - вадех чаша от миялната и я миех отново, за да съм сигурна, че е чиста; никога не пия вода от диспенсъра, защото не знам как го поддържат, дали се чисти редовно и т.н.; купувам си минерална вода в бутилка и я преливам в стъклено шише, което аз съм си купила и мия често, като пия по една чаша вода на час; на всеки кръгъл час спирам работа и правя 5 минутна "гимнастика" на очите, за да си починат от монитора; проветрявам често помещението без значение от сезона; преди да седна на някой стол, задължително го бърша, изтупвам и т.н.; мия си ръцете по сто пъти на ден; мразя петна, накапя ли се случайно - директно си нося дрехата на химическо и като Серкан бей купувам нова или се преобличам вкъщи; обичам бижута, но не и да се прекалява с тях - елегантна гривна в тон с обеците или нежно колие със семпли обеци... Да продължавам ли? Grinning

Скрит текст:

Скрит текст:

•••
Мики,
Няма нужда....Представата е пълна...Няма да му е лесно на съпруга ти...Sunglasses Но не смятам това с бижутата за мания, а за стил

Общи условия

Активация на акаунт