Керем Бюрсин в "Почукай на вратата ми" (тема 89)

• 37 737
  • 738
  •   1
Отговори
# 75
  • Пришълец
Всяка със своите си мании Joy

Темата е красива и се откроява почерка на тази, която я е изготвила. В случая Бърборанка.Heart Eyes
По въпроса с черно-белите - колкото и да обичам такива снимки, да ви кажа за заглавна страница действа някак потискащо. Или поне така ми се е сторило. Има една такава тема в подфорума за актьора, който дълго следях - стилна е, изчистена е, но това е, което ми направи впечатление. Леко потискащо е без цвят сякаш. Много рядко пишат в нея и на първа страница сред останалите теми няма да я откриете, затова и не упоменавам с подробности.

Другото, което мислех да казвам - рано е да се мисли за нова тема, но добре е да се знае предварително кой смята да я пуска, понеже като стигнем 40 стр. примерно някой може да предложи, а в същото време и друг да се подготвя - усилия се полагат, кофти се получава. Случвало се е също и две потребителки да пускат едновременно Grinning

# 76
  • София
Съгласна съм с Марги. Hands Plus1

Нека момичето, което има желание да подготви следващата тема, вдигне ръка, за да се знае. Simple Smile

И относно това съм съгласна - самата аз пробвах и... някак си липсва настроение. Едно такова траурно ми действа. Confused
Цитат
По въпроса с черно-белите - колкото и да обичам такива снимки, да ви кажа за заглавна страница действа някак потискащо. Или поне така ми се е сторило. Има една такава тема в подфорума за актьора, който дълго следях - стилна е, изчистена е, но това е, което ми направи впечатление. Леко потискащо е без цвят сякаш.

# 77
Преди време коментирарахте за до- не -развитите истории, много са в сериала. Защо се получава? Нали екипа са професионалисти?

# 78
Аз имам желание да пробвам за нова тема, но няма да е за следващата.. да свърши учебната година и ще опитам, защото сега нямам никакво време..
Ако някой има нужда от помощ обаче - насреща съм да помагам с каквото мога! 💛

# 79
  • София
Много са факторите според мен. Ето няколко:
- писането на крак;
- смяната на сценаристите;
- влиянието (какво мисли аудиторията; рейтинг и т.н.);
- Ковид обстановката (кой болен, кой здрав, непредвидени почивки / паузи);
- самите актьори и ролите им (на някого може да не му харесва как се развива героят му и да се откаже от сериала, може феновете да не харесват конкретен образ и сценаристите да го занулят и т.н.);
- творческо безсилие (за съжаление, и това се случва, може да нямат готини идеи за развитие или друга случка да е изместила фокуса на действието).

И така нататък. Wink

Преди време коментирарахте за до- не -развитите истории, много са в сериала. Защо се получава? Нали екипа са професионалисти?

# 80
Много са факторите според мен. Ето няколко:
- писането на крак;
- смяната на сценаристите;
- влиянието (какво мисли аудиторията; рейтинг и т.н.);
- Ковид обстановката (кой болен, кой здрав, непредвидени почивки / паузи);
- самите актьори и ролите им (на някого може да не му харесва как се развива героят му и да се откаже от сериала, може феновете да не харесват конкретен образ и сценаристите да го занулят и т.н.);
- творческо безсилие (за съжаление, и това се случва, може да нямат готини идеи за развитие или друга случка да е изместила фокуса на действието).

И така нататък. Wink

Разбирам, но така даден сюжет се губи...
Няма да се меся...Simple Smile

# 81
  • София
ilenkata,
права си, че сюжетът олеква. Но това сме го коментирали доста в темата - турската дизи индустрия се влияе от рейтинг и фенски нагласи, продължителността на епизодите е над 2 часа, сценарият се пише на крак. Няма как тези фактори да не се отразят на крайния продукт, колкото и добър екип от професионалисти да работи по дадения проект. Но подобни проблеми имат почти всички сериали, не само турските. Навремето съм гледала и “Дневниците на вампира”, и “One tree hill”, и оригиналния “Кварталът на богатите”. Всичките ги зарязвах от един момент нататък, защото по една или друга причина удължаваха сериала и някак си основната идея се губеше и размиваше. За да има хубав, стегнат и интересен сюжет, сериалът трябва да е замислен от/до и сценарият да е написан предварително, има доста такива сериали по Нетфликс и НВО. Wink

# 82
ilenkata,
права си, че сюжетът олеква. Но това сме го коментирали доста в темата - турската дизи индустрия се влияе от рейтинг и фенски нагласи, продължителността на епизодите е над 2 часа, сценарият се пише на крак. Няма как тези фактори да не се отразят на крайния продукт, колкото и добър екип от професионалисти да работи по дадения проект. Но подобни проблеми имат почти всички сериали, не само турските. Навремето съм гледала и “Дневниците на вампира”, и “One tree hill”, и оригиналния “Кварталът на богатите”. Всичките ги зарязвах от един момент нататък, защото по една или друга причина удължаваха сериала и някак си основната идея се губеше и размиваше. За да има хубав, стегнат и интересен сюжет, сериалът трябва да е замислен от/до и сценарият да е написан предварително, има доста такива сериали по Нетфликс и НВО. Wink

Точно, съгласна съм - разбирам.

В тоя ред на мисли - едва вчера изгледах 38-ма  и 39-та серия, явно много сте ги коментирали... Леко се обърках какво гледам:)
Като цяло ми харесваше магията на първите серии, дано успеят да я възродят!

Последна редакция: ср, 19 май 2021, 15:06 от ilenkata

# 83
  • Пришълец
Продължителността на епизодите е нещо над което трябва сериозно да се замислят - на мен като зрител ми втръсва и има моменти се улавям гледам още колко остава, ами тези хорица подложени на цялото натоварване - за по-малко от седмица да се заснеме епизод от над 2 часа. Не им завиждам. Пък и това екранно време трябва да се запълва с нещо Flushed
И в резултат:

/Лаура, специално за теб, понеже ако съм забелязала правилно харесваш коня ми/ Joy

Последна редакция: ср, 19 май 2021, 15:01 от Маргарита Н.

# 84
Привет, прекрасни!
Мъчих се да ги докарам до три, но не мога! Тъй че, с прегръдките е същото като с целувките! Всички са ми любими! Тези, което сте постнали досега са ми много любими също! Ето още няколко! Повече са от три, защото не мога да се спра...

# 85
Цитат
ilenkata, покрай Керем разцъфна Ханде, това е, което ми прави впечатление от началото на сериала досега. Не че имам наблюдения от предишни години, но все пак. В нашия сериал ми харесва как играе и взаимно се допълват двамата.
:grinnin

Замислям се  -  и той май покрай нея разцъфна още повече!
Замислям се,че и ролите на Ханде преди не са били за нея, тук е някак си себе си като Еда. Сякаш се оприличава с образа и се харесва.

# 86
  • София
Привет, прекрасни момичета! Flowers Hibiscus

Влизам набързо, за да споделя своите размисли за новата тема (за повече нямам време Cry)! Поднасям своята искрена благодарност на Бро, като създател на темата, на  всички момичета, които са се включили в подготовката й(Магия, Марги, Налбантова, Алекс, Али и Гости), както и на тези от вас, които всекидневно пишат, включват се активно и поддържат темата все така интригуваща, вълнуваща, възхитителна и красива, притегателно място за всички нас, от мен:

Бро, следващите редове са специално за теб, надявам се, че останалите момичета няма да се засегнат от специалното внимание към теб! Момичетата са изсипали куп суперлативи по повод на новата, твоята тема, която ти с такова искрено желание направи и която с огромно нетърпение чакаше, за да ни покажеш, затова няма да повтарям вече написаното! Темата е наистина прекрасна! Позволявам се обаче да споделя с теб и останалите момичета това, което мен лично най-силно ме впечатли, а това е факта, че си успяла да постигнеш желаното, да постигнеш поставената си цел! Темата е различна, тя носи твоя почерк, твоята индивидуалност, стил, характер, емоция, уют и най-важното – отношение! Твоето изключително позитивно отношение към сериала „Почукай на вратата ми“, към актьорите разказващи ни тази приказка и към всички останали участници него, както и твоето положително отношение към всички нас, четящи и/или пишещи, но присъстващи под една или друга форма в темата! Признателна съм! Heart

В моите представи ти си една усмихната, уверена в себе си, в успеха си, в лудите си идеи успешна млада жена! Защото отстояваш своето; проявяваш силна емпатия; демонстрираш страст към това, което правиш, а това ти дава стремеж, креативност и удоволствие; притежаваш и излъчваш положителна енергия; имаш ясно отношение към несъвършенството, защото истински успешните жени знаят, че съвършенството не съществува; носиш много вяра  и проявяваш адаптивност според условията и ситуацията; грижиш се перфектно за себе си; умееш да благодариш на когото и когато е необходимо; изпитваш огромна любов – към себе си, към любимите хора, към близките, към професията, към живота! А това те прави истински щастлива жена! Бъди винаги такава! Gift Heart

И последно, що се отнася до твоите мании по отношение ред и чистота, това в известна степен ще се промени при появата на първото ти дете (което ти пожелавам да се появи тогава, когато се почувстваш готова)! И не защото няма да искаш да продължиш да живееш в един изключително чист и подреден свят, а защото понякога просто няма да имаш достатъчно сили и енергия да го поддържаш такъв! Но в това няма нищо лошо и нищо опасно, понякога на нас педантичните хора малко хаос ни действа положително! Sparkling Heart

С пожелание за хубав, слънчев и усмихнат ден на всички посещаващи или надничащи в темата! Nature Sunny

Последна редакция: чт, 20 май 2021, 04:05 от nrgmama

# 87
Здравейте прекрасна тема

Тук се чуват  гласовете на Ханде и Керем това е от стори на модния директор на vogueturkiye
https://twitter.com/xhkx9/status/1395008203176308736?s=20

Гримьора alirizaozdemir и стилиста nurisekerci
 на Ханде дес са на снимките на Vogue в Истамбул

Последна редакция: ср, 19 май 2021, 17:40 от sani1212

# 88
  • София
nrgmama,
остави ме безмълвна и замислена...
Не знам какво да напиша освен едно голямо и искрено "благодаря".
За думите, за честността и за пожеланията.
Не съм очаквала, че реализирането на една тема ще ми донесе толкова много усмивки.
Сега се радвам още повече, че се реших и го направих, защото позитивните емоции са много. Simple Smile

Благодаря ти още веднъж!
Нека тази усмихната Еда е специално за теб. Heart

# 89
  • Пришълец

Общи условия

Активация на акаунт