Керем Бюрсин в "Почукай на вратата ми" (тема 89)

• 37 874
  • 738
  •   1
Отговори
# 390
Гости, може тя да му е казала, че отива в Италия, а той да не е ровил за информация за нея, за да притъпи болката, както се казва.

# 391
  • Пришълец
Фенско творчество Stuck Out Tongue Winking Eye

Гости Heart

# 392
Марги, нали ви се похвалих, че мъжът ми се прибра и вече нямам толкова време за моите хобита, та затова няма цитати 😂
Аз от тази сутрин имам проблем с форума, преди това всичко беше нормално, но то не съм влизала често последните дни , днес ми дойде музата да пиша във връзка с новата информация и голяма мъка , много бавно зареждат страниците. Снимките са ми нормални иначе, аз съм на мобилната версия.

Бърборанка, съгласна съм с написаното и затова не разбирам откъде е този оптимизъм, защото в сценария на Айше също имаше доста пропуски, но на фона на цялата история си затваряхме очите 😂
На мен изобщо не ми е логично това отдръпване на Серкан, щял да се зарови в работа?! Вие , ако знаете, че дните ви са преброени как ще ги изживеете? Това противоречи напълно на всякаква логика. Какво значи, че ще се раздели с Еда, за да не страдала, ако той утре умре? Боже, боже , всеки ден в който се събуждаш и си жив е подарък, никой не знае колко му е отредено на тази земя. Защо някой трябва да се прави на Бог и да решава вместо другия?
Не бил искал да има деца, най-голямата глупост , знаете колко хора се борят с години да имат детенце, може би някои от вас са изпадали в такава ситуация. Дори да умре Серкан за Еда това дете ще бъде спасение и причина за живот, а не тежест! Серкан трябва да си наеме някой много добър адвокат , че да мога да разбера мотивите му. 😂

# 393
  • София
Мики,
разбирам всичко, което пишеш, с някои неща съм съгласна на 100%, но пак започнахме с изводите прекалено рано според мен. Още не сме изгледали първия епизод и не сме видяли нищо от новия сезон. Не можем да имаме вяра на тези резюмета, ако питаш мен, защото колко пъти са ни заблуждавали така с озетите?

Лично аз искам да видя, да изгледам епизода, да усетя емоциите на главните ни герои и после ще казвам кой е прав и кой е крив за мен. Още не искам да си правя никакви заключения. Simple Smile

Последна редакция: вт, 25 май 2021, 17:58 от Бърборанка с розови очила

# 394
Еее, Mики не съм видяла, че си се похвалила. Днес и моя мъж се прибира, сега отиваме към летището да го посрещаме 🛬

# 395
  • Пришълец
Магия, радвам се за вас,че ще сте пак заедно след толкова месеци Heart

Мики, знам и за теб, ама аз да си кажа, че ми липсват цитатите Wink

# 396
Здравейте, мили момичета, Sparkling Heart

Много добре съвпадна днес поредното Туитър предизвикателство:

"Какво очаквате от цялостната история на Еда и Серкан в сезон 2?"

и описанието на сезона, публикувано от FOX:

"Серкан и Еда преживяват трудни времена по време на лечението на Серкан от рак.
Серкан, човек, който вече е обсебен от здравето, след като победи болестта, се превръща в съвсем друг човек. Той развива страх от привързаност, казва, че никога няма да поиска дете, постоянно отлага датата на сватбата и
напълно се посвещава на работата.
Започва да говори с Еда за раздяла и в крайна сметка те се разделят. Когато се срещат години по-късно, и двамата ги очакват изненади."

Изчетох с голямо удоволствие всички постове и съм много впечатлена! Невероятни сте!

За съжаление, в реалния живот съм наблюдавала сходни ситуации с по-горе описаните и съм съчувствала по един или друг начин на участниците в тях.

Интересното е, че в 100 % от случаите, мъжете са тези, които се страхуват да поемат отговорността да имат деца и стават причина за раздялата. Очаквах, че ще намерят рано или късно подходящата жена и ще си променят мнението, но напразни надежди. Явно мъжете изобщо не са по-силния пол що се отнася до характери и здрава психика. Физическата мощ не я коментирам. Предполагам, че егоизма (описван от тях като "здрав разум") е много по-силен от "майчиния инстинкт за продължение на рода".

Изборът пред жените в тези двойки беше - примирение с липсата на деца или раздяла. Като една от приятелките ми се раздели бременна, при това. Продължението на тяхната история е с щастлив край, но тя намери сили да прости след като две години отглеждаше сама момченцето им. Сега са заедно, имат си и момиченце.

Реалният живот е добър източник на оригинални сценарии.

В нашата приказка очаквам Серкан да се е "върнал към заводските настройки" от самото начало - с изстинало сърце, хладен ум, отдаден на архитектурата, звездите и Сириус. Преминал през тежко изпитание и изживяващ живота си в страх да не се повтори отново болестта. Дистанцирал се от любов и свързаните с нея емоции. Изпитващ страх към привързване и човешка близост.

Еда да е станала още по-борбена, по-волева, всеотдайна майка, добър професионалист - с една дума - истинска жена! Да е отгледала с много обич малката фея! Да ѝ е разказвала интересни приказки за красивата любов между нея и татко ѝ, който е някъде далеч.

Сблъсъкът между Еда и Серкан ще преобърне отново световете им, но този път на тримата! Еда ще трябва да намери сили да прости, Серкан ще трябва да гради мостове не само към Еда, но и към дъщеричката си. Тримата ще извървят прекрасния път към прошката, доверието, приятелството, любовта и щастието.

Мики и Магийка, Sparkling Heart щастлива ви радост! Нека да е любов!

# 397
Здравейте момичета Simple Smile
Прочетох краткото резюме за новия сезон и ... хич не съм изненадана. То и нямаше друго обяснение раздялата при наличието на тумор в мозъка. Серкан изживява подобни ситуации като саможертва, която е длъжен да направи за любимите хора. За мен е житейски правдиво.
И при мен Мамата зарежда бавно и мъчително. А снимките в по-голям формат показват скъсени и разширени образи. Вече си мислех, че проблемът е в моя компютър. Smirk

# 398
Така, добър ден. Идвах с друга цел, но едни "неща" ме отклониха от пътя и ще питам първо, после ще разсъждавам...

Бро, симпатяго, да имаш нещо да ни казваш? Розиви очила, розовото ти е любимо и 10000% това "нещо" е твое? Нали?? Кога успя?
Скрит текст:

Започвам по същество. Исках да кажа нещо за Символите между Еда и Серкан. За мен най-грабващ беше - "Мразя те, Сеткан Болат!" и "Чувствата са взаимни". Колко е символ... Не знам, но когато го изрикаха един на друг и все едно си казваха "Обичам Те". Бяха чувства, прикрити от други думи, които имаха за цел да изтазят противоположното на това, което искаха да си кажат в действителност. Силно се надявам, че ще го чуваме пак във втори сезон. Сега ще се гледат отново като котки, ще си следят движенията, израженията и други неща, ще се интересуват (надявам се) тайно един от друг.. Ще се правят, че няма нищо, а в същото време ще "умират" един за друг. Та това ми са очакванията за 2 сезон. Не са големи, защото не искам да бъдат разбивани. Не искам да се надявам на нещо, което няма да получа и после да се дразня на себе си. Каквото са ни подготвили, това ще гледам. Важното е, че щом ще започваме с такива чувства - студени, то в следващите 1001 серии ще гледаме затопляне на отношения и такива неща 😏
Дай Боже още едни перденца, с къдрави Ханденца между тях 🤞🤞🤞

Пс: Двете майки си прибраха бащите, това ме води на мисълта, че ще има запознаване на родата или годеж... Мадами, казвайте ги тези неща, не искаме да го научаваме от другаде 😆

# 399
  • София
 Причината е Серкан,а дали?От 1 до 39 епизод Еда е страдащата,плачещата ,но в крайна сметка  винаги става тя каквото иска ,а не каквото тръби,че иска Серкан.Дори и при загубата на паметта,при демонстрациите на Серкан с Селин,кой първи назначи дата за сватба?В раздяла при която бащата не знае ,че е станал баща не е възможно причината да е само в единия.Можеш да не искаш отговорности,но не е редно да не знаеш за бащинството си.Какъвто и робот да е Серкан,не би изоставил детето си освен това личното ми мнение е че заради обида и отхвърляне ,да скриеш дете от родител не е най удачния вариант.Наказани са всички,не само виновника-Дете което си мисли ,че е нежелано и неискано.-Майка ,която трябва да отговатя ,този мъж ли е баща ми.- Баща който първоначално дори не може да асимилира ,как човека с когото са се разделили ,но безумно обича го е изтрил от живота на дъшеря им.Очаквам недоверие и болка между двамата,бих искала една смислена история,И да уж причината ще е дъщеря им ,а истината ще е че нищо не е забравено,че разделени,обидени скарани ,огъня е там между тях,но изграждането на мостовете би било по сложно от преди.Дано сценария е добре ,Ханде и Керем знаят как да го изиграят ,за да сме в напрежение,да им съчувстваме и чакаме следващите епизоди.

# 400
Leddel, все още е рано да обвиняваме който и да е. Реално не знаем нищо. Е, освен тази информация, която днес пристигна по пощата. Серкан се дистанцирал или каквото там е стабало, но не знаем какви думи са си наговорили, не знаем как се е стигнало до раздялата буквално. Има много неизвестни, които ще откриваме с течение на времето.
Конкретно за тази случка със сватбата, която спомена - малко не съм съгласна. Еда имаше цел и правеше всичкият този панаир, за да се върне акъла на Серкан. Не беше, за да задоволи нечии други капризи, а тяхното щастие. Мисля, че всеки в тази ситуация ще се опитва да направи и невъзможното, за да върне любимия си

# 401
  • София
Напълно права си ,Налбантова,нищо не знаем,освен че детето не знае кой е баща му,Серкан не знае ,дали тази принцеса е негова дъщеря,Изглежда че отговора на всички въпроси е в Еда.И точно затова за сега не мога да приема,че само Серкан е виновен,може би когато изплува истината за раздялата ,да е така.Новия сезон наближава ще видим.

# 402
  • София
Не знаем нищо  все още. Кой какво е казал, кой какво е направил. Но, ако един мъж ми каже, че не иска все още да се жени и му е рано за деца, аз не бих му казала, че вече съм бременна. Защото в противен случай ще прозвучи, че го манипулирам. Че го искам на всяка цена. Няма и да махна детето. Защото според моите разбирания, това си е чиста проба детеубийство. Ще го родя. А той ако наистина ме обича все още, ще намери начин да се позаинтересува от мен. И ще разбере че имам дете. А дали е негово, това вече нека да се чуди.

Последна редакция: вт, 25 май 2021, 21:24 от БлагаВест

# 403
БлагаВест, така е, но ние още не знаем кога Еда е разбрала, че е бременна. В моята глава се върти това - тя заминава за Италия, там разбира, че е бременна, опитала е да се свърже със Серкан, но той й реже крилата още в началото и тя се отказва да му каже. Така си мисля, че е било. Едва ли Айше има същите мисли, каквито имам и аз.
Познаваме Еда, знаем принципите й и предвид, че се отказа от Серкан, защото разбра, че Селин носи неговото дете, не мисля, че няма да се опита да му каже за тяхното. Ако по никакъв начин не го е направила, то тогава говорим за друга Еда, не за нашата... Ще го видим в крайна сметка.

# 404
Поредният прекрасен пейзаж:

Общи условия

Активация на акаунт