Здравейте, момичета! 

Усмихнат ден ви желая!!! 
Така че въобще не се очудвам, че не знае как да общува с малко момиченце, особено когато то има нрава на Еда. В малката обаче забелязвам следното - на външност прилича на майка си, притежава нейната непокорност и свободен дух, като маниери и държание обаче е досущ като баща си. Според мен малката ще е смесица между Еда и Серкан. Миник Еда и миник Серкан в едно. Тежко им и горко им (в добрия смисъл)! Интересно ще ми бъде да видя как Серкан ще се държи с Кираз, когато разбере, че това е дъщеря му. Дали ще имаме емоционална сцена с баща и дъщеря или по-скоро ще наблегнат на комедийни случки. Защото би било доста различно, ако Серкан беше разбрал, че ще става баща, докато с Еда бяха заедно и щастливи, без проблеми помежду им. Тогава Серкан беше различен, мил и романтичен, чувстващ. Сега обаче имаме един 35 годишен робот, който мисли само за работа, който е загърбил любовта и връзките, поне що се отнася до създаване на семейство. Навремето Еда разтърси живота му из основи. Но всичко това е останало в миналото на Серкан. Като един красив спомен за един отминал живот. Сега за втори път ще му се случи същото, само че този път няма да се влюби в майката, а в дъщерята. Това детенце ще открадне сърцето му. Той трябва да се научи да бъде баща. Да спечели доверието и на двете. Интересни епизоди предстоят. Емоционални и комични също. Не знам как успяха да намерят Мая, но това дете е идеално за ролята си. Така добре пасва на сериала, на Еда и Серкан. То върна магията на шоуто и е липсващата брънка в цялото нещо. 

ни поднесе: "Каква, мислите, е причината двойката ЕдСер да е толкова обичана по целия свят?"
описахте по прекрасен начин причината да се влюбите в ЕдСер, ХанКер и сериала!

Препоръчани теми