Керем Бюрсин в "Почукай на вратата ми" (тема 89)

• 37 705
  • 738
  •   1
Отговори
# 690
Това хлапе Ahmet Efe METEKOĞLU ще е синът на Енгин и Пъръл последвало е всички актьори от сериала

# 691
  • Пришълец
А чакаха дъщеричка онези двамата Joy Мики позна Joy

# 692
Този господин е обучавал децата за ролите им

# 693
Момичета имам предложение,
малката предполагаема Кираз, да наричаме Чарита...
Красивия ни език отразяващ спекър от представи за чар, лъчезарен, слънчев и т.н., а можем да го свържем и с прекрасната българска комедия "Опасен чар" и/или звучи ни по италиански ... / предполагаме, родена в Италия/.
Повечето от вас пишат красиво, може би ще намерим най-характерното за малката лудетина.
 Благодаря, Ви!:cherries:People Princess

# 694
  • София
Бърборанка, аз определено се спрях на този гиф. Но все пак последната дума имате тези, които създавате темата. Успех.

# 695
# 696
  • Пришълец

Мира, вярно, рожденият ден на Керем наближава ама малко се съмнявам да се организираме. За Ханде например си останахме само с намеренията Sweat Smile
Но Али беше спретнала много хубав колаж, ако се направи нещо подобно и за Керем и е тагнат, може и да реагира. Stuck Out Tongue Winking Eye Този човек отразява феновете, даже една девойка от България преди няколко месеца и видимо много се беше зарадвала Stuck Out Tongue Winking Eye

# 697

Мира, вярно, рожденият ден на Керем наближава ама малко се съмнявам да се организираме. За Ханде например си останахме само с намеренията Sweat Smile
Но Али беше спретнала много хубав колаж, ако се направи нещо подобно и за Керем и е тагнат, може и да реагира. Stuck Out Tongue Winking Eye Този човек отразява феновете, даже една девойка от България преди няколко месеца и видимо много се беше зарадвала Stuck Out Tongue Winking Eye

Марги, Sparkling Heart много хубава колекция от гифчета на ХанКер!

Предлагам в темата да публикуваме всеки ден по нещо интересно за Керем до рождения му ден, както правим с Туитър предизвикателството за сериала. Ние така или иначе пишем непрекъснато за Ханде и Керем!

Много е трудно да се организираме, наистина, защото си имаме работни и домашни задължения. Затова ви се възхищавам за всичко, което правите за темата, защото отделяте от свободното си време! Състезавате се да създавате красота!

Най-сетне излезе информация как ще се казва летния сериал с Бурджу Йозберк и Мелиса Дьонгел - "Любов, логика, отмъщение" / "Aşk Mantık İntikam". Обещават тийзер съвсем скоро.

# 698
Марги, четеш ми мислите, тъкмо събирам снимки за колажа за Керем Smile Предполагам, че утре, най-късно неделя, ще е готов Blush
Лека нощ Hug Heart

# 699
  • Кърджали
Али, златничка си ти.
И аз съм "за" идеята за изненада/жест. Но ме няма в идеите. Но ако има нужда от помощ съм насреща. Ще направя каквото мога

# 700
Браво, Али! Sparkling Heart

В навечерието на рождения ден на Керем Бюрсин феновете пуснаха в Twitter хаштага #TheBursinWeek
Ето го и по дати:
29.05.2021 - Ден 1 - любимата ви снимка на Керем.
30.05.2021 - Ден 2 - снимка на него с някой специален.
31.05.2021 - Ден 3 - важен момент в живота му.
01.06.2021 - Ден 4 - негов цитат (от интервюта, социални мрежи).
02.06.2021 - Ден 5 - неговите действия на солидарност.
03.06.2021 - Ден 6 - снимка, свързана с работата му.
04.06.2021 - Ден 7 - вашите съобщения за рождения му ден до него.

Моите любими снимки на Керем, защото не мога да избера само една. Зодия "Везни" съм и докато се колебая коя да публикувам, ще дойде другия му рожден ден.

# 701
Според мен, втората, Мира. Най-актуална иде, нищо че аз рошав го харесвам най-много.

# 702
  • Кърджали
Всъщност, любима ми е всяка снимка на която е усмихнат и се смее от сърце. Очите му се смеятз сякаш слънже има в тях. Но тези две си стоят в галерията на телефона ми.

# 703
  • София
Моята най-любима сигурно ви е омръзнало да я виждате, ама хайде... пак ще я споделя, че такова е заданието. Grinning

# 704
Според мен, втората, Мира. Най-актуална иде, нищо че аз рошав го харесвам най-много.

Кате, Sparkling Heart точно втората избрах да публикувам в Туитър!

Пак за справедливостта, която е характерна за нас "Везните". Понеже не успяхме да направим подобно нещо за рождения ден на Ханде, ето мои любими снимки на Ханде Ерчел:

Общи условия

Активация на акаунт