Банята - тема 38

• 55 778
  • 753
  •   1
Отговори
# 150
Това го уточних в първия си пост. Но може да резнат и затапят другия край, да го подсигурят.

# 151
Момичета, незаменими сте. Сега остава да осведомим и майстора какво е необходимо да се направи, като все си мисля, че е наясно, но не желае, не знае как да го изпълни или няма нужните инструменти.

# 152
Само го мързи. Никакви особено инструменти не трябват - чук, длето и флекс. Ако има къртач ще му е по-лесно. Това при неизползваема тръба.

Последна редакция: вт, 01 юни 2021, 18:38 от Черна станция

# 153
Да ми препоръчате добър, стоящ близо до стената, моноблок!Не държа да е евтин, а да е добър!

лично за мен това е най-доброто: https://rocando.bg/nai-niski-ceni-monobloci/monoblok-roca-inspira-round ако съм с неограничен бюджет, директно го искам и със седалка с вградено биде, водят ги смарт моноблоци с мъжко и женско измиване, изсушаващ вентилатор за сещате се какво и самопочистваща функция, цъка се с дистанционно.

# 154
Здравейте, имате ли наблюдение върху мебелите на идеал стандарт? Ако някой си е правил мебели по поръчка от Триано или Висота, по- скъпо ли ви е излезнало в сравнение с други техни подобни модели?

# 155
От Триано преди 2 месеца взехме колона Смайл за 356.70 лв. Поръчахме и извън обичайното им производство два броя половинки колони (горната част на Смайл) за 287.00 лв на брой. Не мисля, че се оскъпява чак толкова, но пиша точни суми за лична преценка.
Едната малка колонка е в тоалетната за тоалетна хартия, мокри кърпи. Другата е в банята за четки, пасти за зъби и принадлежностите за бръснене. Голямата колона в банята си я завзех лично аз за кремове, гримове и всякакви подобни.

# 156
Може ли снимки на тези колини.
Искам етажерка, колона за баня, но мястото в малко и държа да е посюдходящ материал за баня Simple Smile

От Триано преди 2 месеца взехме колона Смайл за 356.70 лв. Поръчахме и извън обичайното им производство два броя половинки колони (горната част на Смайл) за 287.00 лв на брой. Не мисля, че се оскъпява чак толкова, но пиша точни суми за лична преценка.
Едната малка колонка е в тоалетната за тоалетна хартия, мокри кърпи. Другата е в банята за четки, пасти за зъби и принадлежностите за бръснене. Голямата колона в банята си я завзех лично аз за кремове, гримове и всякакви подобни.

# 157
Ето в тоалетната
Скрит текст:

Ето и в предверието към банята. То си е отделено помещение преди самата баня.
Скрит текст:

Шкафът под мивката не е на Триано. Там си харесах мивката на Roca и държах на висяща мивка, че вдигнахме доста височината и шкаф на крачета не ме устройва.

# 158
Здравейте, имате ли наблюдение върху мебелите на идеал стандарт? Ако някой си е правил мебели по поръчка от Триано или Висота, по- скъпо ли ви е излезнало в сравнение с други техни подобни модели?

Мебелите на идеал стандарт са от мдф и не се поддържат на склад. Само по клиенска поръчка от чужбина.
Триано и Висота за мен са най-добрите. Дейзи 13 също.
Триано са мастери на мебели с дървесен фурнир.
Която и фабрика да избереш няма да сбъркаш.
Дейзи 13 правят хубави пвц цветни шкафове. Мат и гланц.
С ваши размери може да се поръчат. Срокът на изработка 4 седмици. Не се вкл почивни дни.

# 159
Някой пазарувал ли е нещо от "Шарен свят" в Люлин? Допаднаха ми няколко шкафа - пвц, но с цветно покритие. Пише си, че са китайски. Но все пак не е ли по-добре китайско пвц от мдф? Много си харесах един в сиво, който смятам че е същото промазано като плочките и много ще ми се върже.

И още един въпрс за ревизионните шахти - понеже гледам, че в предните теми мноооого са се обсъждали. Интересно ми е не може ли на мястото на ревизионната шахта да изрежем дупката, то си е направен куфар от гипсокартон, и отгоре да сложа например картина в размер, по-голям от дупката? Има ли някакъв проблем за тръбите, или не знам... Ако е от значение ревизионната шахта ни се намира в мокрото помещение, където ще има - пералня, сушилня, бойлер и тоалетна.
Благодаря ви!

# 160
  • София
Скрит текст:
Ето в тоалетната
Скрит текст:

Ето и в предверието към банята. То си е отделено помещение преди самата баня.
Скрит текст:

Шкафът под мивката не е на Триано. Там си харесах мивката на Roca и държах на висяща мивка, че вдигнахме доста височината и шкаф на крачета не ме устройва.
[/spoiler]
Банята ми хареса, свежа,семпла от към цветове, ненатрапчива.Браво!

# 161
Благодаря! Но хич не е семпла. Grinning Просто при нас стени и под са около 40 квадрата общо на трите помещения и разпръснахме детайлите. Аз си обичам да има орнаменти, затова държах на огледало с рамка. Подът е Ателие (с декора). В тоалетната подът е този https://baniamechta.com/granitogres-milan/
но тя е само квадрат и половина и не беше значеща цената за там. Отделно си има и декор на самото къпално...

# 162
Някой пазарувал ли е нещо от "Шарен свят" в Люлин? Допаднаха ми няколко шкафа - пвц, но с цветно покритие. Пише си, че са китайски. Но все пак не е ли по-добре китайско пвц от мдф? Много си харесах един в сиво, който смятам че е същото промазано като плочките и много ще ми се върже.

И още един въпрс за ревизионните шахти - понеже гледам, че в предните теми мноооого са се обсъждали. Интересно ми е не може ли на мястото на ревизионната шахта да изрежем дупката, то си е направен куфар от гипсокартон, и отгоре да сложа например картина в размер, по-голям от дупката? Има ли някакъв проблем за тръбите, или не знам... Ако е от значение ревизионната шахта ни се намира в мокрото помещение, където ще има - пералня, сушилня, бойлер и тоалетна.
Благодаря ви!

Виж шкафовете на място. Консултантите знаят по-добре.
Пвц е по-добре от мдф.

Малко ми се струва странно да има дупка в стената без рев отвор. Мисля , че за плочка са от рода на 70 лв. Тя и картината ще е толкова.

# 163
  • SF
Магазин в София с интересни плочки за баня да ми препоръчате? И да работи в събота. Simple Smile

# 164
  • софия
Хикови, Мараци, Топгруп, Керамо. Всички работят в събота и дори неделя.

Общи условия

Активация на акаунт