Банята - тема 38

• 55 745
  • 753
  •   1
Отговори
# 180
Искам тук - да го пипна, да го видя, да имам гаранция...

# 181
  • Велики Преслав
И аз нещо да кажа. Не съм очаровам от термостата. Ми ако някой си пусне водата омирам от студ.

# 182
  • София
Има по магазините някакви варианти. И аз търся такъв, но още не съм се спряла на нищо. То проблемът при мен е, че си търся и с чучур, а там изборът е съвсем ограничен.

# 183
  • София
Здравейте, изчетох тази и предишната тема, посъбрах идеи, но имам нужда от помощ. Това е чертеж ( мой и грозен) на моята баня.

Досега бях с ъглова душ кабина и исках да сложа само параван в новата баня и оттам са ми дилемите:
1. Mястото (X), където ще е душа е доста криво - от едната страна дължината е 68 см, имах желание точно там да сложа паравана и да е до средата без затваряне, но според майсторът ми не е добре да се сложи душа на стената с ревизията, което обезмисля начинанието само с параван, защото ако се сложи  душ на другата стена с частичен параван ще се минава трудно покрай тоалетната, а и ще се мокри.. Ще съм благодарна за идеи - знам, че ще е най-добре да оставя душа отворен, но просто не ми харесва така.
2. Ако остана на варианта да правя параван в такава форма дали има възможност да ми излезе под 7-800 лв?
Благодаря предварително:) 

# 184
ЧС, защо не минеш през магазина на Грое на Солунска, срещу градинката? Там имат мостри и ще попиташ кои модели са без термостат.
И Хансгрое имат модели без термостат.

Предполагам все пак, че става дума за батерия за душ плюс слушалка.

Sadlady, 3в1 - чучур, душ и слушалка и аз не мога да намеря. Ако има чучур, обикновено е със слушалка. Замислила съм се дали да не сложа 2 батерии - душ със слушалка и отделно чучур.

# 185
Това намерих с чучур, душ и слушалка, каквото искам и аз:

# 186
  • София
И аз нещо да кажа. Не съм очаровам от термостата. Ми ако някой си пусне водата омирам от студ.
Не разбирам... нали точно това му е функцията, да не умираш от студ... а да подава температурата, която си задал... предстои ми избор, затова разпитам....

# 187
Аз съм пробвала с термостат, в хотел. Водата постоянно си сменяше температурата, изобщо не останах доволна от няколкото ползвания.

# 188
Основната функция на термостата май е да ограничава до 40 градуса температурата, да не се опарят малки деца, например. Аз обичам по-горещата вода, в къщи всички сме така.

# 189
  • софия
Аз съм много доволна от термостата. Врътвам една врътка и имам водата, която ми е комфортна за къпане. Нямам проблем с промяна на Т при пускане на вода другаде. Имаме тази система. Преди около година, в края на гаранционния срок, се наложи да се смени батерията, но се беше задръстила от боклучавата вода. Не бих се върнала към другата система. Единствено се притеснявам, ако пак се задръсти батерията, което е напълно възможно да стане, защото тръбопроводът е стар, какво ще правим и колко струва, защото гаранцията изтече.

# 190
Искам истински душ с голяма пита + телефонче. На чучур не държа. Този на Видима го бях намерила, ама ми е грозен. Едно време имаше по-красиви.

# 191
И на мен не ми е красив и не ми допада, че е някак асиметричен - вместо чучурът да си е централно с батерията; ама засега това намерих - и с душ, и с чучур...

# 192
На мен не ми е много зор, ама просто моят с термостат не ме кефи. А и прави някакви ядове и се замислих да сменям. На всичко отгоре ни трябва и с по-дълъг душ. Май си харесах един пак с термостат да ми стои като вариант.

# 193
  • София
Здравейте, изчетох тази и предишната тема, посъбрах идеи, но имам нужда от помощ. Това е чертеж ( мой и грозен) на моята баня.

Досега бях с ъглова душ кабина и исках да сложа само параван в новата баня и оттам са ми дилемите:
1. Mястото (X), където ще е душа е доста криво - от едната страна дължината е 68 см, имах желание точно там да сложа паравана и да е до средата без затваряне, но според майсторът ми не е добре да се сложи душа на стената с ревизията, което обезмисля начинанието само с параван, защото ако се сложи  душ на другата стена с частичен параван ще се минава трудно покрай тоалетната, а и ще се мокри.. Ще съм благодарна за идеи - знам, че ще е най-добре да оставя душа отворен, но просто не ми харесва така.
2. Ако остана на варианта да правя параван в такава форма дали има възможност да ми излезе под 7-800 лв?
Благодаря предварително:) 
Изместете водомерите от лявата страна и над тоалетната чиния.

# 194
https://www.amazon.co.uk/dp/B01M7SUHLT/ref=sspa_dk_detail_2?pd_r … s9dHJ1ZQ&th=1

hansgrohe Crometta E Showerpipe 240 1jet with manual shower mixer

Батерията не е супер модерна и красива, но не е с термостат и еко-функция, която не можеш да изключиш и струята е слаба.

Тази пък ми е много ръбеста
https://www.amazon.co.uk/Grohe-23147001-Euphoria-Shower-Single-L … p;sr=1-3&th=1

Grohe Euphoria Cube

Просто търсиш по модела къде в Бг евентуално го има.

Общи условия

Активация на акаунт