Мнения за 125 СУ "Боян Пенев", Младост 1 - IV част

• 65 129
  • 510
  •   1
Отговори
# 405
  • София
sisill, аз не обичам да коментирам учители във форуми. Реакцията ми е конкретно по повод  хвалебствията за учителя на потребителката, която от 19 поста има сигурно само 2 или 3, в които не го превъзнася и величае. Чак се чудя кой стои зад този ник.
Иначе учителят може да е много добър, но конкретно за своята паралелка. Знам отношението му към децата в другите нематематически паралелки, както и едно негово писмо до родителите в Школо, което бързо-бързо изтри.

# 406
Чак ме заинтригува, какво толкова му е различно отношението. Може и на лични, ако не искате да пишете тук.
Синът ми беше математика с природни науки не е бил в неговия клас. Но много, много го харесва и наистина нямаше да ходи на уроци, ако не беше напуснал.
Дъщеря ми догодина е 1ви клас в 125то, дано се стабилизират нещата с учителите по математика докато стане 5ти клас.
Иначе синът ми си харесваше всички учители, включително г-жа Христова, която им предваше по специални предмети.

Последна редакция: сб, 27 юли 2024, 16:26 от sisill

# 407
  • Някъде там...
Масово децата тръгнаха на курсове по БЕЛ в 7 клас. Единици започнаха в 5 или 6 клас. Получиха си стабилна подготовка в училище. И тази една година курс се оказа предостатъчна.
Румпалов и Христова са замествали при нас. Добри впечатления и от двамата.

# 408
След напускането на няколко учители по математика и български, шестите класове бяха без учител по бел почти цяла година и децата тръгнаха масово по уроци, не единици.
Жабче, откакто напуснахте, училището вече изобщо не е същото. Лесно беше с Костадинова, но тя вече не е там. Румпалов също. Ръководството не може да задържи добрите учители по една или друга причина. Все още има един нормален млад учител по математика, дано не напусне и той

Последна редакция: ср, 31 юли 2024, 13:29 от Априлски душ

# 409
Може ли някой да сподели впечатления от Андреев? Преподавал е миналата година на 6 клас.

# 410
# 411
  • Някъде там...
Стойчева още е там, по БЕЛ.

# 412
Здравейте, има актиални мнения за частна занимална околко училището? Ние ще сме първи клас и се колебаем коя да изберем?
Освен Ниа, как са останалите в района? Благодаря!

# 413
За частна занималня мога да препоръчам Учебен център "Борвел". Намира се в близост до 125-то. Учителката подготвя деца от 1-ви до 4-ти клас, както и подготвя ученици за НВО.

# 414
  • София
За частна занималня мога да препоръчам Учебен център "Борвел". Намира се в близост до 125-то. Учителката подготвя деца от 1-ви до 4-ти клас, както и подготвя ученици за НВО.
Как се казва учителката и по кой от двата предмета подготвя?

# 415
Как се казва учителката и по кой от двата предмета подготвя?

И по двата предмета подготвя. Разгледайте страничката на центъра във фейсбук: Учебен център "Борвел".

# 416
Здравейте, моето дете ще бъде ученик следващата година и в момента се опитвам да се ориентирам за училищата в Младост. Виждам, че повече се обсъжда в темата обучението след 5 клас. Какви са ви впечатленията за началният курс до 4 клас?
Децата от втори клас наистина ли започват да ходят на смени?
За момента чувам различни мнения и се колебая.

# 417
  • Sofia
Здравейте, първи клас са само първа смяна, втори клас - само втора (споделят си стаите). 3 и 4 клас са на смени.
Аз лично съм доволна от обучението до 4 клас. В което и училище да е детето в начален етап е важна учителката и близостта на училището.
Успех в избора!

# 418
Благодаря. Това със смените нещо не ми допада, но явно нямат достатъчно класни стаи.

# 419
Това ли ви е най-близкото училище? Ако е така, става, но, ако е само заради "елитността", не мисля......

Общи условия

Активация на акаунт