Мнения за 125 СУ "Боян Пенев", Младост 1 - IV част

• 66 049
  • 512
  •   1
Отговори
# 510
  • София
Здравейте, дали някой би споделил мнение за паралелките с втори чужд език немски след 5 клас - учители, по кои учебници учат, изобщо всичко би ми било полезно. Предстои ни 5 клас и се колебаем между руски и немски.

# 511
Здравейте, дали някой би споделил мнение за паралелките с втори чужд език немски след 5 клас - учители, по кои учебници учат, изобщо всичко би ми било полезно. Предстои ни 5 клас и се колебаем между руски и немски.

Здравейте, ще се опитам да съм Ви полезна. И двете ми деца учеха немски език от първи клас, но като първи език. До преди две години учителя, който поемаше втори чужд немски език беше госпожа Мартина Минчева, изключително добър преподавател и човек. Първи чужд немски език се води от титуляра в училището по този език,
госпожа Полина Трифонова, също изключително добър преподавател и човек.  Мисля че и до сега е такава организацията по немски език в училището. С две думи, която и от двете да Ви се падне е добър вариант. Относно учебниците не мога да съм Ви полезна, защото не ги помня.  Кой език да изберете за вашето дете, не мога да Ви кажа. В моя случай едното продължи след 7 ми клас с немския и втори чужд английски, другото категорично отказа да продължи с първи немски, но пък втория е руски. Тук въпросът е, дали вашето дете иска да учи немски език, тъй като това е език, който рядко е избор на самото дете. Аз съм с две ръце за немския, но не ние ще го учим.Laughing

# 512
  • София
71982, благодаря. Госпожицата не знае какво точно иска. Около нас няма близки, които поне малко да са учили немски и това я притеснява. Брат ѝ беше с руски и тя като че ли се ориентира натам. Ако не друго, поне с четенето и писането няма да има проблем Grinning

Общи условия

Активация на акаунт