Мнения за 125 СУ "Боян Пенев", Младост 1 - IV част

• 65 129
  • 510
  •   1
Отговори
# 120
  • Някъде там...
Освен двете математически паралелки, има една хуманитарна. За нея се кандидатства с БЕЛ.
Другите паралелки са на общо основание, както навсякъде. Ако има свободни места, се подават документи. Места се освобождават след 4 клас. Познавам поне 4-5 деца, които се преместиха от други училища в 125, на общо основание.

# 121
  • гр. София
Освен двете математически паралелки, има една хуманитарна. За нея се кандидатства с БЕЛ.
Другите паралелки са на общо основание, както навсякъде. Ако има свободни места, се подават документи. Места се освобождават след 4 клас. Познавам поне 4-5 деца, които се преместиха от други училища в 125, на общо основание.
Благодаря Flowers Hibiscus

# 122
  • Sofia
На курсовете по математика юни месец организирани от 125 СУ се решават задачи от предишни години. Дават им се разпечатани преди всеки час. Ако имате познато дете, което вече се е явявало на това състезание можете да си ги набавите. Не са толкова апокрифни.

# 123
Ако децата са се готвили за МзВ, не вярвам състезанието на 125 СУ да им се опре.

# 124
Здравейте!
Някой от паралелката с математика? Колко часа на седмица имате, как са преподавателите? Обмислям го като вариант за сина ми.

# 125
  • Някъде там...
Върнете се назад и прочетете в темата, има доста информация. Та дори и мнението преди вашето. Има и още една тема, за математическите паралелки. Потърсете я.

# 126
Мнението преди моето (та дори) е за ПЕТИ клас. Върнах се назад в темата, не намерих и затова попитах.
 Благодаря, надявам се някой друг да отговори за седми клас. Ще игнорирам Вас, Жабче.
Вижте, няма да Ви давам насока, но ще кажа за себе си - аз помагам почти винаги. Давам линк, не поучавам с "потърсете". Simple Smile

Последна редакция: нд, 19 юни 2022, 19:31 от vasilenae

# 127
  • Някъде там...
Половината тема е за математическите паралелки от ПЕТИ клас, както и 90% от въпросите са за въпросните паралелки. Вие не уточнявате за кой клас питате. И все пак, и за седми клас има и в тази тема. Wink И не, не ви поучавах. И без това само аз отговорих, с идеята да ви помогна да се ориентирате. Време да ви сдъвча и изплюя информацията нямам.

# 128
Здравейте!
Някой от паралелката с математика? Колко часа на седмица имате, как са преподавателите? Обмислям го като вариант за сина ми.
Госпожата по математика е много добра, но преподавателите от 5-7 клас по бел и по биология. Те постоянно тормозеха децата и не си спазваха обещанията. Другите госпожи по химия, физика и господин Салтиров по история са много мили и преподават така на децата, че те да заобичат предмета.

# 129
Здравейте. Клюката говори, че новите 5з клас, математика и природни науки, ще бъде поета отново от Пламен Румпалов. Честито на малките щастливци. Математиците от 5ж клас вероятно ще се поемат от Мадлен Христова. Бягайте, докато можете. Който и друг да бъде, е по-лошо.

# 130
Здравейте,
Пламен Румпалов ще преподава на бъдещия 5-з клас или ще е преподавателя им по математика?

# 131
Тук не ви разбрах добре. Да, Пламен Румпалов ще преподава по математика само на бъдещия 5 з клас, тези от профил математика и природни науки, но не и на чистата математика от 5 ж клас. Разбира се, силно се надявам, че ще продължи и новите 6 ж, з класове, както миналата година.

# 132
Да, благодаря!
Интересуваше ме дали ще остане преподавател и нс 6- ти клас.

# 133
  • София
Здравейте. Клюката говори, че новите 5з клас, математика и природни науки, ще бъде поета отново от Пламен Румпалов. Честито на малките щастливци. Математиците от 5ж клас вероятно ще се поемат от Мадлен Христова. Бягайте, докато можете. Който и друг да бъде, е по-лошо.
Какво ви кара да мислите, че Мадлен Христова ще поеме математическата паралелка, при положение, че тя в момента води 11 клас, а Димитров завърши 12 клас?

# 134
Здравейте! Опитах се да прегледам на бързо това, което е писано през годините по темата, но ще помоля, който има повече информация за госпожите, които сега са извели 7-ми клас, да сподели мнение. Предполагам, че тези които завършват сега с прогимназиален етап, ще вземат отново прогимназиален, а тези, които са били гимназиален, ще вземат 8-ми клас. Дали има такава зависимост въобще или организацията на работа в това училище е друга? Ще се радвам на всякакво инфо, защото не сме от училището, а детето е прието и сме в чудене, дали да го прехвърлим. Интересува ме по-конкретно математическата паралелка с природен профил.

Общи условия

Активация на акаунт