Мнения за 125 СУ "Боян Пенев", Младост 1 - IV част

• 65 085
  • 510
  •   1
Отговори
# 480
Благодаря:) а в училището има ли някакви спортове за деца?

# 481
Продавам униформена поличка за момиче 10+ както и униформени тениски с яка и без, с къс и дълъг ръкав. В чисто ново състояние са. Който е заинтересуван да ми пише! Wink

# 482
Здравейте, знаете ли от езиковите школи около училището такава която предлага поне водене до там от училището?

# 483
  • София
АВО за първолаците със сигурност, мисля,че и за второкласниците.

# 484
Продавам униформена поличка за момиче 10+ както и униформени тениски с яка и без, с къс и дълъг ръкав. В чисто ново състояние са. Който е заинтересуван да ми пише! Wink
. Блузите са по 10лв., а поличката 15лв.

# 485
Здравейте, може ли мнение за добри частни занимални в района, които да водят и взимат децата от училището /децата да си пишат домашните, да ги проверяват, да им обясняват добре, така че да не се налага всичко да правим вкъщи, както и да имат интересни занимания за децата, а не само да стоят на чин/. Благодаря:)

# 486
Моето дете е във Фантазия. Доволна съм.

# 487
Моята дъщеря я записах в занималнята “Минкова”, не знам точно как се казва. По препоръка на колега. Ще бъде в първи клас сега. Поканиха ни да я разгледаме преди месец и около час постояхме с детето. Хареса и. Г-хижа Минкова ни посъветва да я пуснем няколко дни преди 15-ти септември, за да се адаптира по-плавно.

# 488
  • София
Искам да попитам дали на учениците от 1 клас в училището им е позволено да бъдат с детски смарт часовници в училище? Мобилните оператори имат добри промоции в момента, а учителската среща е чак на 10 септември..

# 489
Здравейте днес имах меко казано отвратително и унизително изживяване в Бонита стил. Моля, ако някой знае от къде могат да се поръчат блузки с якичка като униформите да ми пише.

# 490
Имам въпрос към родителите, чиито деца вече от 2-ри клас са на втора смяна. Как организирате ежедневието си при този режим?

Успявате ли да ги водите на спорт или други допълнителни активности, когато часовете започват следобед?

Как се справят децата, чиито родители ги оставят сутрин на занималня, а след това тепърва им предстоят учебните часове? Успяват ли да се концентрират, като се има предвид, че денят им става доста дълъг и често остава без възможност за спорт или свободно време?

Аз лично не бих имала възможност да оставам вкъщи сутрин с детето и да го водя направо за часовете, затова ми е важно да чуя обратна връзка от родители, които вече са минали или минават през такъв режим.

Благодаря предварително!

# 491
  • София
Когато беше втори клас, моето дете не е имало проблем с втората смяна или концентрацията в училище. Сутрин го оставях в занималнята/ частна/, там си подготвяше уроците.  От занималнята я водеха пък на школа по английски / в същата сграда/. Времето й стигаше, вечер не е писала вкъщи нищо.

# 492
Днес гледам новините, снимат от различни училища в София и също едно в Хасково. Е всички са с обновени фасади, чисто нови настилки за спорт на двора. Явно се развиват, обновяват и  стараят да предложат по-добри условия за децата. И тук идва 125 - какво прави директорката и компания? Нищо ново, същия разбит двор. Има ли нещо ново, което е свършено през лятото? Помним 1 напълно ненужен параклис миналата година. Ако може Директорката да сподели кога ще се ремонтира базата вътре в училището, кога ще се подобри двора и спортните площадки? Кога ще видим някакво практично постижение от тяхна страна?

# 493
  • София
Ремонтиран е един от училищните салони през лятото. Боядисани са коридорите. Не мисля, че 125-то е с лоша материална база, напротив,едно от най- поддържаните училища е в Младост. Идете например в 10-то и 128-мо- фасадата, оградата и дворът им са потресаващи.
П.П.а по новините е нормално да се покажат 2-3 от по- хубавите училища, но това е много малък процент от общия брой в София🙂

Последна редакция: пн, 15 сеп 2025, 13:58 от stelaartois

# 494
_Angie_ , моето дете харесва втора смяна и нямаше проблем във втори клас. Часовете свършват в 17:15. След това я водех на английски или спорт (два пъти английски, два пъти спорт в седмицата).

Общи условия

Активация на акаунт