Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (Козметика от ДМ, Лили и други) - тема 74

• 49 322
  • 741
  •   1
Отговори
# 210
Подобни торбички има на FINO

# 211
Има и в dm на тяхната марка.

# 212
Да , май има .
Инак открих това и май е изгодно / само доставката ще оскъпи  https://markita.net/product/69555

# 213
Здравейте момичета!
Моля ви препоръчайте ми читава острилка, която да не ми чупи моливите.
Тази седмица заминана в коша 2 нови молива за устни Golden Rose и 1 на Импала.
Имам някаква за меки моливи, козметична уж, пробвах и от на детето несесера къде що има острилка- не и не. 🤷‍♀️

Оранжевата на Есенс

# 214
Есенс ✌🏻

# 215
  • София
Трикче- моливите се слагат в камерата за половин час и после се острят идеално.

# 216
  • Стара Загора
Още един глас за острилката на Essence. Остря обикновени моливи и пастели за устни. Има в различни цветове, не само оранжева.

# 217

Тази предполагам?

# 218
Аз от доста години използвам острилки на Орифлейм и съм много доволна.

Последна редакция: вт, 08 юни 2021, 09:12 от bubanka

# 219
  • София
Цветът на острилката няма никакво значение. Важно е качеството. На Есенс острилките са супер!

# 220
Скъпите миглоизвивачки бързо ли се съсипват ?Купувам си евтини от левчета или малки козметични магазини за по 1-1.50 лв. броя,но много бързо им се скапват гумичките.Всички ли са такива?

# 221
Скъпите миглоизвивачки бързо ли се съсипват ?Купувам си евтини от левчета или малки козметични магазини за по 1-1.50 лв. броя,но много бързо им се скапват гумичките.Всички ли са такива?
Моята съм я купувала от Avon, предната мисля също беше тяхна. Ползвам ги по много време и съм доволна.

# 222
В алиекспрес съм виждала гумички за миглоизвивачки на пакети.

# 223
  • В къЩи.
Здравейте,
бихте ли ми препоръчали СС крем?
Бях се насочила към Ла Рош,но ми се вижда ужасно тъмен.После загледах Lumene, но колежка е с него и до обед започва да лъщи яко.Трета опция CC crem Bourjois....към него май клоня за сега.
Никога не съм ползвала ББ или СС кремове,а само силно покривни ФДТ,но сега кожата ми значително се подобри и мисля,че бих се чувстала добре и с по-леко покритие.

Кожата ми вече е бих казала нормална,но може би с лек матиращ ефект ще е по-добре имаики предвид летния сезон, на 42год съм.
Благодаря Ви.

# 224
  • София
Препоръчвам CC на Lumene

Общи условия

Активация на акаунт