Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (Козметика от ДМ, Лили и други) - тема 74

• 49 342
  • 741
  •   1
Отговори
# 195
  • Асеновград
Аз днес се прибрах с това от лили и дм😄👌🏼 Стрина Калина, за тъмни кръгове ти трябва продукт с кофеин в него, той не помага за торбички, но свива кръвоносните съдове и зоната под очите не изглежда толкова тъмна! Онзи ден гледах едно видео в ю туб и точно това обясняваше една дерматоложка, да не си давама парите за околоочни кремове които нищо не правят, и че за всеки проблем трябва да се третира с различна активна съставка. Ако имате интерес ще ви изпратя видеото. Иначе лентичките за избелване днес пробвах първата, взех ги по препоръка и от много време исках да пробвам, имат ефект мисля но само от една не мога да кажа със сигурност, а палитрата на Friends е уникалнаа!!! И с колекционерска стойност е за мен! Обожавам Приятели, а тези палитри знам че са им много сполучливи, имам още една от серията Forever Flawless. Това за веждте на Катрис е ново, мисля че са искали да го направят като Wonder brow, това също не се изтрива! А от автобронзантите, аз взех на Евелин Brazilian body пяната и мирише уникално, но още не съм я пробвала на голяма площ кожа и нямам много впечатления! Simple Smile

# 196
Момичета какво използвате за сваляне на грим, в частност на водоустойчив?
Аз преди ползвах detox Мицеларна вода на Нивея, ама голямо тъкане с нея.. Взех си двуфазната мицеларна на Гарние, уж без търкане, ама и тя никак лесно не сваля грим. Отделно че това олио, дето е в нея ми щипе ужасно на очи.
Та моля препоръчате ми нещо изпитано 🤗🤗
Аз съм пробвала доста двуфазни води и само на Гарниер ми сваля добре грима без да люти.

# 197
Свалям грим с хидрофилните олиа на Нивеа и после измивен гел на Гарние с алое и хиалуронова киселина - страхотен е! Но винаги двойно почистване иначе пъпки😉

# 198
Аз имам питане за тази серия:

Интересувам се от кремовете за лице и почистващия гел.

# 199
  • Deutschland
Шабенс са пуснали и серуми, доживях. Зарината съм, но ще си купя задължително.

# 200
Яна, може ли отзив за избелващите лентички, щом ги приключиш? Отдавна ги заглеждам 😊

# 201
Здравейте! Може ли да ми препоръчате крем за лице? И също нещо за премахване на черни точки.

# 202
Здравейте! Може ли да ми препоръчате крем за лице? И също нещо за премахване на черни точки.
Моята кожа е супер чувствителна и се изпъпчвам от всичко! Много съм доволна от крема на Сера ве !

# 203
Е така като дойде някой и каже препоръчайте ми, ама нито казва каква е кожата, нито години, нито нищо.

# 204
  • Somewhere far away
Малки торбички със закопчаване отгоре къде се продаваха - в Лили?

# 205
Здравейте момичета!
Моля ви препоръчайте ми читава острилка, която да не ми чупи моливите.
Тази седмица заминана в коша 2 нови молива за устни Golden Rose и 1 на Импала.
Имам някаква за меки моливи, козметична уж, пробвах и от на детето несесера къде що има острилка- не и не. 🤷‍♀️

# 206
Малки торбички със закопчаване отгоре къде се продаваха - в Лили?
За такива ли става въпрос?
Скрит текст:
Има в Лидъл, Икеа.

# 207
  • Somewhere far away
да, точно такива. не съм ги виждала в лидл никога, но ще потърся. мерси!

# 208
Здравейте момичета!
Моля ви препоръчайте ми читава острилка, която да не ми чупи моливите.
Тази седмица заминана в коша 2 нови молива за устни Golden Rose и 1 на Импала.
Имам някаква за меки моливи, козметична уж, пробвах и от на детето несесера къде що има острилка- не и не. 🤷♀
Вземам си на Есенс

# 209
В Лидъл ги има при чувалите за боклук.

Общи условия

Активация на акаунт