Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (Козметика от ДМ, Лили и други) - тема 74

• 49 343
  • 741
  •   1
Отговори
# 180
Let.it.be, вземи си за проба двуфазното лосионче на Балеа, беше 2 лв по спомени, не е голяма опаковка, но на мен само то ми сваля водоустойчиви неща от лицето. Също и двуфазния на Лореал, но цената е друга, а върши същата работа.

За бб на Миша - 27 е много тъмно! Аз купих 23 и 25. Само 25 ми е оранжев, само 23 ми е сиво-лилав като на удавник кожата... И ги смесвам. След малко ще цвъкна от двата да видиш какви са цветовете, че пиша от леглото (сега се събудих 😇)

Последна редакция: нд, 06 юни 2021, 11:47 от Анонимен

# 181
  • София
Момичета какво използвате за сваляне на грим, в частност на водоустойчив?
....
Та моля препоръчате ми нещо изпитано..
Хидрофилно масло или сухо маслено почистване т. нар. двойно почистване. При него първо разтваряш грима с масло, обираш с мицеларна вода и после ползваш мек измивен продукт. Ако ползваш хидрофилно олио, просто го нанасяш на сухо лице, със сухи ръце, (аз правя това в банята) разтриваш хубаво, отмиваш с вода и после пак може да довършиш с мека пяна за лице.

И аз съм така – първо хидрофилно олио, после измивен гел. Няма начин мицеларна вода да свали качествено грима ми, особено когато ползвам ежедневно и слънцезащита освен всичко останало.

# 182
Ето Мишата

# 183
Веднъж си бях правила суотчове на 25 и 27, странно ми се стори, но 25 ми беше по-тъмен от 27. Нека някой да покаже суотчове на тия цветове ако ги има.

# 184
  • София
За почистване на водоустойчив грим сега използвам един гел и мицералната вода на Орифлейм. Свърша ли този гел, ще си купя отново двуфазкия лосион на Балеа. По нищо не отстъпва на скъп такъв продукт.

# 185
  • Стара Загора
В нета има суотчове на Мишата

# 186
Като гледам, нищо общо нямат суочовете с цветовете, поне тези, които имам.

# 187
  • София
Водоустойчива спирала почиствам с това. Разкошно е, вече поредна опаковка и не мисля да го сменям. Няма търкане, щипане, нищо. С лещи и много чувствителни очи съм.

# 188
Проба задължително,в Бюти Зоун има тестери.

# 189
Значи правилно съм видяла, че 27 е по-светло от 25.

# 190
И на мен ми хареса балсама за къдрава коса на Velnea professional, взех си и от балсама за руса коса (нищо, че не съм руса, но видях, че е с протеин).

# 191
Момичета, аз ли не откривам къде да въведа кода или наистина подаръчните карти на Lilly не могат да се ползват за онлайн пазаруване?

# 192
Значи правилно съм видяла, че 27 е по-светло от 25.
Правилно си видяла , аз имам 25 и 27 . Определено 27 е по- светъл и не толкова оранжавеещ

# 193
Аз свалям грим с олиото на Нивеа / и синьото, и лилавото ми харесват/ и след това мия с измивен гел на Билка.

Преди време си бях взела душ олиото на Балеа, тъй като беше много хвалено тук, но на мен ми изсушава кожата.

# 194
Момичета, препоръчайте ми добри пачове за очи. Направо в чудо се виждам със зоната под очите - суха, тъмни кръгове, в някои дни е адски сбръчкана. Изглеждам все едно не съм спала с години, а спя добре и пия много вода през деня.

Общи условия

Активация на акаунт