Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (Козметика от ДМ, Лили и други) - тема 74

• 49 355
  • 741
  •   1
Отговори
# 165
Може и да не е по темата, но не знам къде да питам:

Има ли сайт където да мога да проверя дата на производство на грим козметика Eveline? В Checkfresh не може.

Благодаря

Опитай тук: https://www.checkfresh.com/

# 166
А не цапат ли дрехите тези бронзанти и нужно ли е ексфолиране преди нанасянето му? Никога не съм ползвала такива неща.
Някои цапат. Да, препоръчително е ексфолиране. Особено колене, глезени, защото иначе става смешна работа. И е добре да се нанася с гъба за бронзант, защото става по-равномерно.

# 167
И аз наскоро ползвах пяната на Гарниер.По принцип съм бяла като сирене.При мен стана хубав тен, без оранжавеене.Не цапа дрехите, само се изчаква да попие и се обличаш.Трябва си хубаво ексфолиране преди това, и е хубаво по-сухите участъци като лакти и глезени да намажеш с лосион преди бронзирането.Аз хем мазах и пак на лактите ми бяха станали тъмни петна.Тенът при мен обаче се отми за три дни  плацикане в солената морска вода.

# 168
Винаги съм искала да питам как по дяволите си ексфолирате гърба сами? 😅

# 169
с някое от тези

Скрит текст:

силиконова лента не съм виждала, но бих пробвала

Скрит текст:

# 170
  • София
Аз нямам проблем да си стигам гърба , е не мога да окажа същия натиск като на други места, но там нямам и какво толкова да жуля, така чее не ми е проблем.

# 171
  • София
Имам втория вид, показан от Бубанка. Много съм доволна.

# 172
  • Стара Загора
Видях нова терапия за коса с кокос на Пантен в брошурата на Лили. Едва ли я е пробвала някоя от вас вече, но ще се радвам на отзиви за в бъдеще.  Simple Smile

https://shop.lillydrogerie.bg/podhranvascho-olio-100ml

# 173
Днес пак си купих странно червило ,нанася се с един твърд писец,смесени чувства е работата.Но е доста трайно,поръчах три други ,нормални от Нотино,дано те не са странни.

Макс Фактора някой го беше хвалил тук и по тази препоръка го взех.
Днес ДМ в Гранд мол беше трагедия гранде ,на регалите за декоративна козметика празно че празно.

# 174
  • София
Червилото на Макс Фактор е много добро. Купих го, когато го пуснаха.
Един съвет: използвай го, а не го пази, защото след време за нищо не става. Започва да се рони. Мойто червило поради нередовни ползване отиде в коша.

# 175
Ооо имам такова червило от... години и нищо му няма. Даже имам няколко, всичките са си наред. Само балсамчето свърши, но става и с безцветен гланц или безцветен балсам Nivea.

# 176
Момичета какво използвате за сваляне на грим, в частност на водоустойчив?
Аз преди ползвах detox Мицеларна вода на Нивея, ама голямо тъкане с нея.. Взех си двуфазната мицеларна на Гарние, уж без търкане, ама и тя никак лесно не сваля грим. Отделно че това олио, дето е в нея ми щипе ужасно на очи.
Та моля препоръчате ми нещо изпитано 🤗🤗

# 177
Аз с молба ида.Тези,които имат Бб крема на Миша ще може ли слоч на номер 25 и 27? От снимки из нета не мога да преценя кой да си взема да го пробвам и аз.Много тъпо така,че няма тестери нито в Лили ,нито в Дм.

# 178
Момичета какво използвате за сваляне на грим, в частност на водоустойчив?
....
Та моля препоръчате ми нещо изпитано..
Хидрофилно масло или сухо маслено почистване т. нар. двойно почистване. При него първо разтваряш грима с масло, обираш с мицеларна вода и после ползваш мек измивен продукт. Ако ползваш хидрофилно олио, просто го нанасяш на сухо лице, със сухи ръце, (аз правя това в банята) разтриваш хубаво, отмиваш с вода и после пак може да довършиш с мека пяна за лице.

# 179
Аз си взех илиото за душ на балеа онзи ден и го пробвах веднъж. След това разбира се трябва да има още едно почистване. С бебешко олио също става, ако имате, вместо да купувате още един продукт.

Общи условия

Активация на акаунт