Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (Козметика от ДМ, Лили и други) - тема 74

• 49 289
  • 741
  •   1
Отговори
# 285
Новите не са трайни и не ми харесват ароматите.
Точно днес го подарих, щото не ми харесва.
Тези бяха с трайни и силни аромати. Новите не са.

# 286
Аз пък съм много доволна от този балсам на Velnea. Преди време взех малка разфасовка за проба,  много ми хареса и си взех голям.

# 287
Потвърждавам за лака за коса на Велнеа, мирише на некъпана бабичка, направо щях да повърна от него и го изхвърлих.

# 288
И за да не е толкова негативно мнението ми, ето едни лосиони за тяло, които са повече от чудесни.
Скрит текст:
Страхотни и дълготрайни аромати и добра хидратация. Усещам ги над 5 часа.
Вторият е dupe на Brazilian Bum bum. Копакабана на Балеа мирише сходно също, но показания се приближава повече до оригинала, хидратира повече, а мисля, че е и с по-добър състав.
Тук за кои лосиони става въпрос, защото не виждам снимката?

# 289
Тези са.
Скрит текст:

А този, за който казах, че е dupe на Bum Bum крема е с кафявия етикет.

# 290
Това са моите покупки от вчера. Единствено мицеларната вода ми е нова покупка,  спрях сe на нея, защото съм доволна от другите продукти на Лореал. Кожата на лицето ми е много суха. От 2 ползвания на водата съм много доволна. Чисти добре, маха спиралата без проблем, не люти на очите и не ми пресушава кожата, даже усещането е приятно. Досега съм попадала на най-добри цени на Лореал в ДМ.
Скрит текст:

# 291
Аз също много харесвам кремовете и серумите на Лореал, но не мога да ги ползвам заради миризмата, много ми е силна и ми става лошо 🙃

# 292
Може ли дамите, които използват автобронзанта на Dove да кажат как го използват? Стават ли на петна? С какво го нанасяте? Каква ви е естествената кожа? Колко бързо идва резултата? Как ухае? Цапа ли? На колко време се мажете?

# 293
Аз не мога да разбера защо на нещо дето е там ултра сензитив . Верото и един душ гел на Alverde  имат такава гадна миризма .
Направо сълзи ми излизат от очите . Днес от верото осеазаемо.
Скоро минах на веро Бочко и се чудя защо не съм си купила досега.  Приятен неонатраплив аромат . Измива добре .

# 294
Аз също много харесвам кремовете и серумите на Лореал, но не мога да ги ползвам заради миризмата, много ми е силна и ми става лошо 🙃
За тези, които ползвам аз дори не мога да кажа, че имат силна миризма, даже са ми леки. Аз също не обичам силно парфюмирани продукти , особено за лицето.

# 295
Може ли дамите, които използват автобронзанта на Dove да кажат как го използват? Стават ли на петна? С какво го нанасяте? Каква ви е естествената кожа? Колко бързо идва резултата? Как ухае? Цапа ли? На колко време се мажете?
Ухае на класическия лосион Дав, понякога долавям и лека миризма на автобронзант като попие. Тежичък е, попива малко бавно, ако се сложи повече. Нанасям го с ръце, без ръкавици, и хубаво масажирам с кръгови движения. Ставам на петна само ако не съм втрила достатъчно добре и равномерно около глезените например. Задължително мажа дебело колене и лакти с друг лосион преди това. Доволна съм, тена стои доста естествено, позволява наслагване. Кожата ми е светла, но определено не съм бяла като сирене и резултатът от 1-2 мазания ми е достатъчен. Вижда се най-осезаемо на следващия ден. Задържа се няколко дни, но общо взето след всяко ексфолиране или бръснене трябва да се мажеш пак. Не съм забелязала да цапа, но нямам и толкова светли дрехи, за да кажа със сигурност.

# 296
  • Варна
Аз от мицеларната вода на Лореал , не съм доволна.Не премахва грим.

# 297
Аз от мицеларната вода на Лореал , не съм доволна.Не премахва грим.
При мен се справи чудесно с грима, ползвам бб крем, руж и спирала. Но нормално един продукт да не е удачен за всички. Аз съм доволна от покупката.

# 298
  • София

Ползвам кремовете на Лореал. Не мосля, че имат някакъв аромат. А за силен аромат не може да се говори при тях. Но всеки си знае как се чувства с определена марка козметика.

# 299
  • Deutschland
Пантен имат нов вид шампоан, балсам не видях. Ще го пробвам скоро, макар че продукти с помпи хич не ми се нравят

Общи условия

Активация на акаунт