Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (Козметика от ДМ, Лили и други) - тема 74

• 49 652
  • 741
  •   1
Отговори
# 540
Щом трябва да е от ДМ, аз препоръчвам Бочко. Предпочитам го пред всичко друго там. Другото е Piz Buin.

# 541
Препоръчайте ми някакъв слънцезащитен продукт , който мога да купя от ДМ и естествено да е добър .

По-добре иди до някоя аптека и виж какво има.Често аптечната козметика е на промоции. ОТ тях най-често съм ползвала Биодерма.Бюджетен за лице хвалят Нивея,аз не съм пробвала.
За тяло фаворит вече са ми Piz buin,като аптечната козметика не съм ползвала все още.
Евелин също ми харесва за тяло.

# 542
B. U 2, това е:

То всъщност е нощна маска с Hyaluronic-3X, не знам защо съм си я кръстила кислородна терапия. Така ми е влязла в ума и така си я наричам. Stuck Out Tongue Winking Eye Въобще не ме притеснява да я ползвам през деня, нищо, че е нощна и се води маска. Тя е като гел крем и така я презентират.

# 543
Всички марки вече напускаха такава нощна маска. Имам тестерно бурканче на Vichy. Още някои предлагаха такава крем-гел нощна маска. А в момента ползвам такава на Shiseido. Аз много харесвам продуктите на Anew, ползвам нощен крем от една от сериите и златната емулсия.

# 544
Саня,на Нивеа за лице имам две-анти лъсване и анти пигментация,много съм доволна.Детето мажа с Бочко,за нас Гарние за тяло .Гарнието ми харесва,аз съм бяла ,руса,ужасен ужас.Но не изгарям с тия .

# 545
В момента сме на море и го ползвам за 8месечно бебе и двегодишно дете, много съм доволна, трети ден нямаме никакъв проблем, и двете са много много бели!
Аз да се оплача от тази слънчезащита. Не купувайте ,не става.Изгоря ми лицето с нея ,самостоятелно ползване без нищо отгоре,че и детска се води !Ужас!
Скрит текст:
Уж не съм капризна и с чувствителна кожа,но каквото и на Балеа да съм пробвала не ми е харесало.
Вселената сигурно се опитва да ми каже, че съм родена за лукс ,а не за ефтинджос 🤣.Ще започна вече да я слушам.Ооо... Диории ,идвайте при мен 😂!

# 546
Аз съм с някаква там чувствителна кожа дето се раздразва от даже скъпи продукти за точно чувствителна .
Например лицето ми се бели от мицеларната вода на MIXA  . Дето пише максимал толеранс.
Но аз доскоро не ползвах слънцезащитни и едно лято се заимах с пигментация на скулите и то само след едно лежане на слънце на люлката на село . Очевидно кожата се измеся с възрастта , но явно и слънцето не е същото .
От дете не помня какво е да изгориш на слънце . Но едно лято преди 6 години някъде така изгорях на бедрата , чак температура вдигнах . Навън близо 40 градуса - аз аз завита с олекотена завивка и зъзна.
Та решила съм нещо вече да купя за лице поне. Може и да е около 40 лв . Но да върши работа и да не оставя бели петна . Да не ми се лющи лицето от него .
Маслото от невен ми действа много добре , но не знам за слънце как е - да не се пигментьосам пак и да заприличам на жираф

# 547
за мен този спф е добър, ползвам го това лято и се запасих с втори

APIVITA BEE SUN SAFE хидратиращ освежаващ гел-крем за лице SPF50
има и тониран вариант, но заради маските не бих го купила

Още някои предлагаха такава крем-гел нощна маска.
любимата ми е на дева - след като я приключих, започнах да мажа филорга и апивита за лице - девата за 5 лв. ми пасва в пъти по-добре, цената пък изобщо не коментирам

пробвах тази сутрин сплаш маската на ревюел - не видях разлика с и без нея, спазих инструкциите
разбира се, няма да я хвърлям, ще си я ползвам с надежда да усетя положителен ефект

# 548
За лице ползвам Melascreen DUCRAY - не оставя бял филм и не люти на очите, но харесвам и детския за лице на Garnier, и съответно Бочко.
За тяло - Бочко и Piz Buin, ако трябва да ги разделя на лице и тяло.

# 549
  • Сливен
за мен този спф е добър, ползвам го това лято и се запасих с втори

APIVITA BEE SUN SAFE хидратиращ освежаващ гел-крем за лице SPF50
има и тониран вариант, но заради маските не бих го купила

Още някои предлагаха такава крем-гел нощна маска.
любимата ми е на дева - след като я приключих, започнах да мажа филорга и апивита за лице - девата за 5 лв. ми пасва в пъти по-добре, цената пък изобщо не коментирам

пробвах тази сутрин сплаш маската на ревюел - не видях разлика с и без нея, спазих инструкциите
разбира се, няма да я хвърлям, ще си я ползвам с надежда да усетя положителен ефект
Апивита става ли за смесена кожа и може ли снимка на тази крем-гел маска на дева?

Последна редакция: чт, 24 юни 2021, 17:52 от oesi

# 550
става за смесена
но крем-маската е за кожа, която е по-скоро суха

# 551
Вземете Wooden spoon, използвам го за детето пази отлично кожата, че даже май и тен се хваща с него, съдейки по лицето и ръчичките на малката
Апивита според мен не става за смесена кожа, аз съм с нормална и не успява да попие крема
Препоръчайте ми някакъв слънцезащитен продукт , който мога да купя от ДМ и естествено да е добър .

# 552
Вземете Wooden spoon, използвам го за детето пази отлично кожата, че даже май и тен се хваща с него, съдейки по лицето и ръчичките на малката
Апивита според мен не става за смесена кожа, аз съм с нормална и не успява да попие крема

Кой от всичките

# 553

Кой от всичките

# 554
Благодаря.

Общи условия

Активация на акаунт