Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (Козметика от ДМ, Лили и други) - тема 74

• 49 193
  • 741
  •   1
Отговори
# 75
  • София
Днес си купих,нещо наречено боя за устни,на Катрис е,като течно червило.Но само четири цвята имаше,не е като червило,много интересно седи.И е супер трайно,не лепне и не се усеща на устните.Все едно съм без нищо.Взех едно ярко,и по-светлият цвят ще взема тия дни.

Може ли снимчица Simple Smile че и на  червилата съм фенка.

# 76
Може.Какво искаш -на устни или самото червило,боя или каквото е там?😄

# 77
Може ли аз да видя въпросното червило. За сега съм изнамерила cryon молитвите на ГР, много по-ми харесват от матовите деми мат на катрис примерно. Но все пак новите предложения са ми интересни

# 78
Боя за уста Catrice - справка:Google
https://shop.lillydrogerie.bg/ultimejt-stej-040

# 79
  • София
Може.Какво искаш -на устни или самото червило,боя или каквото е там?😄

Може на устни, защото Азалия е сложила линк. Интересно е на устни как стои.

# 80
  • Пловдив
Някакво кремче да ми препоръчате за лятото? Със смесена кожа съм, бързоомазняваща се Т зона...40+.

И да питам след серум с вит. С какво нанасяте?Крем или...оставате само с него?

# 81

Ето.Както казах ,не седи като червило .

# 82
  • София

Ето.Както казах ,не седи като червило .

Бобчита, благодаря! Дано не изсушава устните.

# 83
Засега не е,ще видим.

# 84
  • София
И аз имам такова ама не останах във възторг. Виж на Catrice имам едно дълготрайно, което е страхотно!

# 85
# 86
Минах да ги видя боите за уста, обаче те са скандално ярки, не мога да нося такива. Едното, което е най-бледо, то пък ми се стори като гланц - едва остави цвят. На ръка пробвам, не знам на устните как ще е.
Купих някакво, май е на Флормар, много ми хареса цвета. Пак е течно. Ето този цвят
https://shop.lillydrogerie.bg/flormar-kiss-me-more-techno-chervilo-no8-3-8ml

# 87
Ами четири цвята ,никакъв избор.Най-светлото ми хареса,ама то така лъщи а ма устните не .Абе странна работа е,но не е зле .

# 88
Много бледо ми се видя то и е някакво оражево с блясък, да. Не са моето тези цветове просто. Но пък са трайни. Там, където го мацнах, трих с мокра кърпичка и тези трите - ярките цветове, трудно се изтриха.

# 89
Момичета, идвам да похваля новата мицеларна вода на Нивеа с хиалурон.
Свали ми спиралата безупречно, много по-добре се справи от черната двуфазна пак на Нивеа.

Мисля да пробвам и измивния гел от серията, имате ли отзиви?

Общи условия

Активация на акаунт