Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (Козметика от ДМ, Лили и други) - тема 74

• 49 284
  • 741
  •   1
Отговори
# 300
  • София
Отскоро ползвам това на Л'ореал, наистина има доста силен аромат. Не ми е неприятен в никакъв случай, но в сравнение с предишното на Микса е направо супер парфюмиран. Иначе съм доволна, но и не съм кой знае колко претенциозна - не суши кожата, мие и толкова.

# 301
Купих на Преслава гела или каквото е там,един мъжки крем за коса ,за мен естествено,едно АМ ,два стопера за врата ииии серуми,измивни гелове,слънцезащитата против лъсване и забравих какво още .Аква серума и от бюти серията взех,чудя се кой да почна.И едно червило,че как да карам с 15 червила ????
Абе ,момичета от Варна,вие забелязали ли сте да е полупразно по дисплеите с декоративно ?И на общината и в Гранд мол и на Осми приморски е едно такова плешиво.Все едно не зареждат.Тази седмица пак ще ходя до мола и ще видя как е,но много,много празно.

# 302
Вчера бях в настроение за експерименти и си взех от дамските превръзки на ДМ Jessa.
Скрит текст:

Питането ми е дали можете да ми кажете всички ли техни са с памучно покритие, или има и такива с копринено?
Защото предпочитам коприна пред памук. Тези са хубави, удобни и за момента много ми допадат, но памука не ми е любим. Много ще се радвам ако има сред вас пробвали и другите в тяхния асортимент да дадат мнение.

# 303
С моята чувствителна кожа избягвам силно ароматизирани продукти, само с измивните понякога правя компромис, защото така или иначе не се задържат дълго върху кожата.
Бихте ли ми препоръчали хидратиращ серум за лице, по възможност да не е силно ароматизиран?

# 304
  • София
Някой който е ползвал многократните превръзки, които продават в ДМ или други такива, да даде отзив дали си заслужават?

# 305
Douglas вече предлагат Milani (онлайн). Знам, че в Америка се води дрогерийна марка, въпреки че по цените тук не изглежда точно така. Пробвали ли сте нещо от тях? Имате ли препоръки за конкретен продукт?

# 306
Отскоро ползвам това на Л'ореал, наистина има доста силен аромат. Не ми е неприятен в никакъв случай, но в сравнение с предишното на Микса е направо супер парфюмиран. Иначе съм доволна, но и не съм кой знае колко претенциозна - не суши кожата, мие и толкова.

И аз го използвам и съм доволна 👍 Ароматът е свеж и почиства добре кожата ✌

# 307
Douglas вече предлагат Milani (онлайн).
В makeup.bg има Milani и цените на някои неща са наполовината на тези в Дъглас, и като цяло по-ниски.
https://makeup.bg/brand/225231/

# 308
Някой който е ползвал многократните превръзки, които продават в ДМ или други такива, да даде отзив дали си заслужават?
Кои точно са многократните превръзки ?

Аз пък не харесвам копринени.

# 309
  • София
Аз ползвам многократни от месеци, поръчани от Китай. Няма да се върна към еднократните. Супер удобни, все едно са част от бельото. На ръка се перат лесно и бързо, съхнат за отрицателно време. Не са ми пропускали досега.

# 310
Аз ползвам многократни от месеци, поръчани от Китай. Няма да се върна към еднократните. Супер удобни, все едно са част от бельото. На ръка се перат лесно и бързо, съхнат за отрицателно време. Не са ми пропускали досега.
Бихте ли споделили линк

# 311
И аз моля за линк че ми стана интересно не бях чувала за такива ..

# 312
Многократните стоят до менструалните чашки,в едни като кашонени кутийки.Аз за чашка съм навита сякаш,гледах видеа в ютуб,много практично ми изглежда .

# 313
С чашка няма да сбъркате! Ползвам от около 8 години и не бих и помислила за тампони и превръзки вече. Има период на свикване като с всяко ново нещо, но не е нищо особено. Имам няколко многократни мини превръзки, като ежедневни, които слагам за всеки случай в комбинация с чашката. Моите специално не са от ДМ, но и техните ми изглеждат хубави.

# 314
Чашка с дръжка или без е по-лесна за начинаещи?

Общи условия

Активация на акаунт