Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (Козметика от ДМ, Лили и други) - тема 74

• 49 184
  • 741
  •   2
Отговори
# 390
Дав от години си го купувам около 5-6 лева . Така че не съм наясно колко струват другите.
От бюджетни тези от ДМ на 1,99 лв - рол -он .
На Алверде обаче не обърнах внимание колко струваха рол- он и деоспрея
На Алверде е 3.50 лв, ползвам стика от няколко месеца, но мисля и спрея е толкова.
Let.it.be, ще споделиш ли каква е твоята чашка?

# 391
  • Deutschland
Аз съм с обилен МЦ, при мен тенджера би вършила работа. Чаша не.
Есенс имат много приятни, нови глосове

# 392
Аз малко глупав въпрос ще задам. Размерът, който ще избера, от обилността на цикъла ли зависи, или дали съм раждала?

# 393
Ето тук е обяснено за размера
https://meluna.bg/menstrualna-chashka-razmeri/

# 394
Много ми беше полезно, мерси!

# 395
Аз съм с обилен МЦ, при мен тенджера би вършила работа. Чаша не.
Есенс имат много приятни, нови глосове

И аз ги гледах вчера, точно този не видях, но си харесах 2 други цвята. Имам от предишната формула, толкова комплименти ми е донесъл този гланц, по едно време друго не носех, освен него. Формулата е супер блестяща, трайна и прави устните да изглеждат много сочни и обемни. Чудя се дали е сменена формулата, или само опаковката, цветовете ми се сториха различни, но знаете как е с осветлението...
Гледах и новите гланцове на Лореал и Мейбълин, направо се чудя кой да си взема първо Simple Smile

# 396
  • Deutschland
Аз ще взема и други цветове. Страхотни са

# 397
Фрау, сподели отзиви като вземеш, моля Simple Smile

# 398
Като ви казвам, че ми се изпарява мозъкът като вляза в тези магазини, сигурно мислите, че преувеличавам... 😒 Как успях от всички възможни ежедневни превръзки Jessa, да взема точно тези за... стринг! 🙄🤐
https://www.dm.de/jessa-slipeinlagen-flexibel-p4058172078149.html
Да, стават и да се залепят на нормални гащи, но пълнежа е за стринг и не е като да не си пише на кутията, че и за идиоти картинка са сложили хората. А снощи пък не видях кутията и седнах върху нея.. Просто нямам думи! Нещо да пия ли, гинко нещо, друго ли? Това е откачено, такъв заплес съм.

# 399
Лепкат ли тези гланцове на Есенс?

Давам обратна връзка за слънцезащитата на Biotrade  - Pure skin SPF 50, която ми препоръчахте тук.
След почти 2 седмици тест мога да кажа, че кремът не е тежък, не оставя бели следи, попива веднага и оставя много приятно усещане на кожата. Отделно, че действа доста добре на пъпчици и петънца.
Обаче.. Мисля, че ще бъде по-подходящ за нормална и суха кожа. Аз напоследък съм с мазна кожа и след 2-3 часа лицето ми е някакво чудо. С други кремове, които използвам, кожата пак ми се омазнява, но след повече часове и значително по-малко.

Мейбълин пък са пуснали поредната нова спирала от серията Falsies Lash lift. Sky High ми писна, а и почна да позасъхва и взех тази новата.
В момента я подлагам на тест и другата седмица ще драсна някой ред с мнение.

Последна редакция: чт, 17 юни 2021, 00:36 от Меmento

# 400
Червилото Макс фактор инфинити е сууупер.Благодаря за отзивите ,ще си поръчам още поне три,коралово е моето.
Днес от 11до17 беше на устните ми ,трябва балсама да се слага начесто,но е доста ,доста трайно и след масаж и мазане с разните мазила на лице.Което не го очаквах съвсем.

# 401
А това за обем на Тафт дали сте го пробвали?
Скрит текст:
Онзи ден го загледах в Дм,много му се чудих ,но така и не го взех.
Новите гланцове на Есенс не видях,но са много примамливи.Каква им е цената?Определено си взема аз червило много рядко слагам- само ей т такива гланцове.
Аз си взех на Биотрейд -Озаряващия крем със 50 фактор,но и с него бързо лъсва човек с мазна кожа.
Някой препоръча на Хималая балсамите-благодаря!Превъзходен е ,толкова мекички ,нежни и гладки прави устните.Ще си взема и ягодата при следващото ходене в Дм Joy

# 402
Аз ще взема и други цветове. Страхотни са

Благодаря за инфото! Да попитам, щипе ли на устните, тъй като пише, че има плъмп ефект, а обикновено те са лютиви или със силно ментов аромат. Благодаря!

# 403
poppyflower на meluna е чашката Simple Smile

# 404
  • Deutschland
Парят леко гланцовете на Есенс. Не е нещо неприятно. Плъмп ефекта обаче е видим, даже ме питаха какво съм си правила на устните 🤣
За лепкави незнам дали съм критерий , защото в тая жега и влага всичко ми лепне.
Цената в Германия е 1.99€

Общи условия

Активация на акаунт