Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (Козметика от ДМ, Лили и други) - тема 74

• 49 688
  • 741
  •   1
Отговори
# 480
  • Deutschland
Ново от Катрис: после имам път към ДМ, не вярвам да са ги пуснали вече, но не пречи да погледна

# 481
Четката за тяло май е същата от предходни лимитирани серии, обожавам я.

Последна редакция: пн, 21 юни 2021, 17:01 от dani-ela-80

# 482
  • Пловдив
Не е по темата, но след покупките на пудра и тем подобни от ДМ , се подхлъзнах в Лидъл и купих ето тези четки.
П.п хич не съм на ти с гримирането . Ползвам фон дьо тен, пудра, руж, спирала, червило и молив за вежди.
Ама четките  едни розови, привлекателни.. 😄

И аз ги имам тези четки, доволна съм от тях, не съм спец в гримирането, но нанасям продуктите които ползвам с тях, добре се получава. Несесерът също е много полезен за мен, прибирам си основните гримове там.

# 483
Четките от лидъл ги имам от миналото лято и само тях си ползвам.За руж,пудра и хайлайтър особено,и несесера е супер.
Тия сенки цяла Худа изглеждат,кажи как са ако ги видиш.
Това коментирано ли е,че не се сещам ,и Аква спрея от миналото лято мяркал ли го е някой ?

# 484
  • Deutschland
Като ги заредят, ще снимам и ще пиша

# 485
Едно време като ми дойде за първи път си спомням едни превръзки Rozi май се казваха и бяха два пръста дебели. А майка ми имаше и лигнин в запасите.
И сега още има Rozi и аз си ги ползвам за 2-3 ден. Доволна съм, не съм от капризните.

# 486
Ако някой види четките във Варна, да каже. Издирвам ги, имам 2 комплекта от Лидъл и са страхотни!

# 487
В Лидл на Янко Комитов Бургас беше пълно с тези комплекти с четки, преди малко ги видях.
Ако някой ги търси.

# 488
  • Варна
Направих малка поръчка от сайта Гламор, за първи път, даже не бях и чувала за него. Надявам се да си получа навреме нещата.
Като казахте, че спират Римел, поразтърсих се къде има от моя фдт и там намерих на добра цена.

Получих си поръчката. Много бърза доставка. Че и подарък да ми сложили - околоочен крем и мострички на шампоан.

# 489
Да помоля за отзиви за шампоана, ако решите да го ползвате.

# 490
  • Варна
Да помоля за отзиви за шампоана, ако решите да го ползвате.

Те са само 3 мострички. От едно ползване едва ли ще мога да дам обективно мнение. А и от коса до коса има разлика.
Даже не знам тази марка Dermedine каква е.

# 491
  • Варна
Скрит текст:

Преди време си взех такива козметични тампони от Лидл. Много са удобни за премахване на маски за лице, нанасяне на тоници, но си търся по-малки и тънки за махане на грим от очите и да не се налага да купувам повече памупни тампончета.
Някакви идеи от къде ?
В DM имаше някакви тампони, но и те бяха големи, мисля.

# 492

Последните ми няколко покупки. Серума с хиалурон на Велнеа е доста рядък, всички серуми с хиалурон ли са такива? Ружа на Catrice ми идва много силен, като се има предвид, че слагам много малко, ставам като клоун. Матиращата пудра определено ми допада, доста сходна с тази на Essence, която ми е фаворит от бюджетните. За пръв път взимам такава скосена четка и ми е малко странна за ползване. Молива за вежди на Golden Rose ми идва много мек и като очертавам, все едно ползвам черен молив за очи. Някой да препоръча нещо читаво за небрежно очертаване на вежди? Бюти маската на Балеа определено ми допада, другите неща тепърва ще ги тествам, надявам се да ми харесат.

# 493
Момичета, някой има ли мнение за серума с екстракт от охлюви на Виктория Бюти? Дали ще помогне за белези от акне и изравняване тена на кожата. Сега ползвам едно гелче пак с екстракт от охлюви Белекс, та се чудя на серумчето на Виктория.

# 494
Скрит текст:
Преди време си взех такива козметични тампони от Лидл.
Някакви идеи от къде ?
Точно онзи ден си поръчах и го чакам, но още не знам колко е дебел и какъв диаметър е
https://makeup.bg/product/555003/
Виждам, че има и друга https://makeup.bg/product/509113/ сигурно има още видове

Общи условия

Активация на акаунт