Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (Козметика от ДМ, Лили и други) - тема 74

• 49 678
  • 741
  •   1
Отговори
# 495
Скрит текст:
Преди време си взех такива козметични тампони от Лидл.
Някакви идеи от къде ?
Точно онзи ден си поръчах и го чакам, но още не знам колко е дебел и какъв диаметър е
https://makeup.bg/product/555003/
Виждам, че има и друга https://makeup.bg/product/509113/ сигурно има още видове
Скрит текст:
За колко време горе - долу идва поръчка от този сайт . При мен уж е изпратена пък още няма нищо .
Има само товарителница

# 496
За махане на грим препоръчвам ръкавичката на Green master. Чисти само с вода, изпираш и е готова за ново ползване.  Леко груба е и маха мъртвите клетки.
За молив на вежди този на essence ми хареса . Аз не наслагвам много, а само леко ги попълвам.

# 497
Саня, пътуват от Полша нещата, за седмица горе-долу.

# 498
Саня, пътуват от Полша нещата, за седмица горе-долу.
Благодаря . Не знаех . В Спиди имат известие за пратката . Значи ще си чакам .
Реално са само едни чорапки за крака и бях запланувала да е за тези дни .
Но ще останат май за по- късен етап.

# 499
Четките бяха преди около 2 седмици в брошура, ако са тези с несесерче.

# 500
Четките ги гледах онзи ден в един люлински Лидл, имаше 10 комплекта поне.

# 501
За молив на вежди този на essence ми хареса . Аз не наслагвам много, а само леко ги попълвам.
Преди време този на Essence ми вършеше чудна работа. Трябва да търся решение, тъй като сега явно кожата ми се е омазнила прекалено и ставам като маслено платно за рисуване Joy

# 502
Ружът на Катрис го имам в два цвята,супер е,доста пигментиран и траен.

# 503
Аз търся водоустойчив, по-сух молив за вежди. Купих последно един от Дъглас, уж 24 часа не знам си какво... То на филия да го намажеш! Не искам мек, а твърд и сух молив, ако някой си представя какво имам предвид, и ако е срещал подобно нещо на някоя марка, да сподели, моля. Иначе на цвят го докарват, на мен ми трябва сиво-кафяв, но са толкова меки, че не се размазват, защото аз не си пипам лицето, ами направо се разтопяват и потичат!

# 504
Може би да пробваш с помада? Аз си бях намерила идеалния молив когато си рисувах веждите, мек, но нямаше разтичане, размазване и нищо. На Бруклин беше, имам още дори запас, въпреки че не ги ползвам вече.

# 505
Изкупила съм де що има мазило за вежди. Правя си микроблейдинг, но аз почти намам вежди и... абе сложно е. С мазна кожа съм и не се задържа дълго, пък на 6 месеца по 300 лв за вежди... найш ли колко моливи и мазила са това 😆 Та работа ми вършат най-добра, едни такива като маркер. Кофти е, че от мазната кожа и фдт-на спират да пишат доста бързичко, защото писеца някак се омазнява и не пише. Чистя го, но просто си приключва курса бързо. От помадите е добра тази на NYX в тубичка, имам я, но някак по-прецизно е с писец и по-удобно от нанасянето с четка. В грима си най-много вpеме губя в оформянето на веждите. Това лято реших, че ще отложа микрото за есента, защото избелява два пъти по-бързо през лятото и сега ще рисувам...
Ето,...
Скрит текст:

# 506
Аз заради това направих микропигментация, а не микроблейдинг. Година и поливина вече не се занимавам с вежди. Но докато намеря правилния молив беше голямо приключение.

# 507
  • София
Преди време този на Essence ми вършеше чудна работа. Трябва да търся решение, тъй като сега явно кожата ми се е омазнила прекалено и ставам като маслено платно за рисуване Joy

@Амбър и аз съм с този на Essence вече няколко години и съм супер доволна.
@ARIA* а каква е разликата м/у микропигментация и микроблейдинг?

Последна редакция: ср, 23 юни 2021, 10:39 от _krisinka_

# 508
Погледнете моливите за вежди на флормар - спомням си, че бяха по-твърди и сухи.

# 509
Ползвам Флормар, те са сухи. Мразя моливи за вежди, които пишат стабилно, ефектът е карикатурен.

Общи условия

Активация на акаунт