Естетични корекции по лице, тяло и т.н. – 40

• 70 991
  • 738
  •   1
Отговори
# 105
На лявата страна ли спите? Като изключим асиметрията - харесва ли Ви как изглежда дясната страна? Какви филъри слагахте?

Филърите едва ли ще се резорбират скоро - по-добре се консултирайте с лекар, за да имате професионално мнение дали е удачно да се предприема нещо сега. Лошото е, че ако е по-комерсиален - вероятно ще Ви насочи към корекция с още продукт, което не мога да кажа - дали е най-доброто сега.

Ваши приятели, близки, които могат да си позволят да са откровени - забелязват ли асиметрията? При филърите, които не се интегрират добре - може да се получи това. И следва да се обсъди на консултацията - какво да правите или да не правите, за да се избегне.
Определено спя повече на лявата страна.Асиметрията първо я забелязаха членовете на семейството. Филърите са Juvederm , но точно кой вариант не разбрах. Определено не бих се върнала отново при същият дерматолог,защото разчита явно на количество поставен филър не толкова на техника.Относно дясната страна, не отчитам голяма разлика с положението преди корекцията.

# 106
Нещата със сигурност ще се променят, филърите ще се наместват още, но, ако е толкова изразена асиметрията значи това ще остане като проблем и явно ще добавяте още.

# 107
  • в 1001-та нощ
Leylum, пробвайте да спите на другата страна. Въпреки, че е минало време, все пак - може да има ефект.

# 108
Благодаря Ви много за съветите! Остава въпроса в бъдеще към кой дерматолог във Варна да се насоча.

# 109
Здравейте! За първи път пиша ,но отдавна ви чета.
Имам нужда от съвет.Преди два месеца се подложих за първи път на естетични корекции/Ботокс и филъри /. Имам силно изразена гневна бръчка, няколко хоризонтални на чело, назолабиална с липсващ обем под нея. Дерматологът третира, слепоочия,скули,брадичка,устни с филъри, а гневна и хоризонтални с ботокс. Ситуацията в момента е следната, имам крива брада,лявата ми половина на лицето е видимо по-изгладена от дясна, устните ми се изтеглиха напред като човка, като че ли филърът се е разлял извън тях ,има и четири синкави топчета в устните. Ботокса започва да отпуска. Бях и на контролен преглед, но нищо от това не се констатира от дерматолога, добави още филър, и с това затвърдихме асиметрията.
  Възможно ли е да се правят корекции на този времеви етап /два месеца /или да изчакам да се резорбират?
Мнение за дерматолог във Варна. Ще Ви бъда безкрайно благодарна

При кого поставихте ботокс и филъри? С коя марка работихте върху зоните?

# 110
  • София
Бихте ли препоръчали лекар от Дерма Акт за филър в носа? Обмислям и скин бустър под очите и се чудя на кой лекар в клиниката да се доверя.

# 111
Здравейте! За първи път пиша ,но отдавна ви чета.
Имам нужда от съвет.Преди два месеца се подложих за първи път на естетични корекции/Ботокс и филъри /. Имам силно изразена гневна бръчка, няколко хоризонтални на чело, назолабиална с липсващ обем под нея. Дерматологът третира, слепоочия,скули,брадичка,устни с филъри, а гневна и хоризонтални с ботокс. Ситуацията в момента е следната, имам крива брада,лявата ми половина на лицето е видимо по-изгладена от дясна, устните ми се изтеглиха напред като човка, като че ли филърът се е разлял извън тях ,има и четири синкави топчета в устните. Ботокса започва да отпуска. Бях и на контролен преглед, но нищо от това не се констатира от дерматолога, добави още филър, и с това затвърдихме асиметрията.
  Възможно ли е да се правят корекции на този времеви етап /два месеца /или да изчакам да се резорбират?
Мнение за дерматолог във Варна. Ще Ви бъда безкрайно благодарна

При кого поставихте ботокс и филъри? С коя марка работихте върху зоните?
alethea ,благодаря зя вниманието! Филърите са на Juvederm, някои от тези Voluma,Vollbela,Volift ,но не мога да бъда по- конкретна ,общо са поставени 6 бр. /1бр. от тях за корекция/ .Умишлено, не споменавам на този етап името на дерматолога, защото не искам да пръскам негативизми върху нечий авторитет, без да имам обективна оценка на ситуацията от друг специалист.

# 112
Здравейте.
От къде в град Варна сте доволни за поставяне на хиалурон в усните и бихте ли споделили цена?

# 113
Бихте ли препоръчали лекар от Дерма Акт за филър в носа? Обмислям и скин бустър под очите и се чудя на кой лекар в клиниката да се доверя.
Трябва ли да е в Дерма акт? Да пробваш Валянова или Ванеска от Хил?
Тук в темата 2 от най-редовно пишещите девойки са доволни от Трендафилова и от Чилингирова. Повечето не сме, аз познавам няколко дами извън темата, които се зарибиха от промоциите, но и те не са хепи, не само от ботокса. Слава богу без някакви драстични асиметрии. Те и не работят сериозни случаи. Малко са ми като кварталната козметичка  - поддържат те, докато си млад и красив, като не става и имаш нужда от сериозна намеса, отиваш на истински лекар/дерматолог и така 😀

# 114
Чилингирова със сигурност не иска да слага филър в носа.Трендафилова май съм й виждала снимки в профила на тази интервенция.

# 115
  • София
Здравейте, преди няколко дни си сложих за пръв път филър в устните, 1 мл Juvederm, и сега имам много лека асиметрия в горната устна, дясната част е малко по-тънка от лявата в една зона.
Чудя се да изчакам ли още, или ако отида при дерматоложката ще трябва ли да платя за малка доза 0.5 мл или имам право на безплатна ревизия? Страх ме е, че ако се върна с рекламация, тя може да ми инжектира филър, останал от друг клиент, но и не ми се плаща отново. Ако някой е бил в подобна ситуация, моля да сподели, благодаря.

# 116
Някой има ли впечатления от Ирина Шаркова и Вдерм ?

# 117
  • в 1001-та нощ
Здравейте, преди няколко дни си сложих за пръв път филър в устните, 1 мл Juvederm, и сега имам много лека асиметрия в горната устна, дясната част е малко по-тънка от лявата в една зона.
Чудя се да изчакам ли още, или ако отида при дерматоложката ще трябва ли да платя за малка доза 0.5 мл или имам право на безплатна ревизия? Страх ме е, че ако се върна с рекламация, тя може да ми инжектира филър, останал от друг клиент, но и не ми се плаща отново. Ако някой е бил в подобна ситуация, моля да сподели, благодаря.

Възможно е асиметрията да е от оток, макар, че след Juvederm отоците са нищожни, в сравнение с други филъри. Но е възможно при поставянето там д ае по-травмирано.  Изчакайте малко повече време, и ако асиметрията е видима - направете посещение. Възможно е да отвори нов продукт, заради Вас. Според мен е малко да вероятно да се съхрняват отворени филъри от предходни клиенти, освен, ако не са оставени за дослагане, но едва ли ще използва такъв.  Но дори и да използва продукт, който е бил отворен по някаква причина - примерно след друга рекламация - не виждам проблем. При вас ще се ползва с друга игла.

# 118
  • София
Чилингирова със сигурност не иска да слага филър в носа.Трендафилова май съм й виждала снимки в профила на тази интервенция.
Благодаря ви.
В сайта им гледах основно снимки на филър в нос на Клаклова и Трендафилова, а тази Д-р Клаклова ми се струва съвсем младичка и неопитна, но пък резултатите о снимки ми харесват.
Всъщност най-много такива корекции съм видяла в профила на Д-р Сарпецас във Воуг клиник, но не съм чувала отзиви за него. Може би сте прави и ще проуча и други освен Дерма Акт, въпреки че мои познати са доволни от клиниката. Малко се разколебах и за самата процедура

# 119
Някой дали може да ми помогне с препоръка за доктор в Пловдив за ботокс?
Искам да сложа в гневната и около очите.
Досега съм посещавала Скинлайн в София и бях доволна, но нямам възможност да ходя до София в момента.
Миналата година ходих при д-р Чолакова в Пловдив, но не съм много доволна- бързо ме отпусна ботокса и почти не личеше, че се боцнах...
Чудя се за д-р Ива Стоилова, но чета доста отрицателни мнения за нея...

Общи условия

Активация на акаунт